Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : waar hoor je eigelijk thuisPagina's : [1] 2

missriffia03
28-02-2002, 14:13


ik wou even wat kwijt en weet niet hoe jij hierover denkt, hier in nederland beschouwen ze ons als buitelanders en in marokko beschouwen ze ons ook als buitenlanders als we op vakantie nou waar hoor je dan eigelijk thuis. hoe denk jij hierover ben benieuwd naar jullie mening hierover :( wordt je daar ook niet moe van, ik soms wel adios :zwaai: :zwaai: :zwaai:

manalia
28-02-2002, 14:47
Hi, Ik word er moe van,want je hebt er dagelijks mee te maken. Wat je ook doet je wordt toch bekeken als buitenlander. Het klein beetje hoop dat je thuis voelt in marokko is binnen 3 tellen weggenomen,want daar kijken ze je weer aan van kijk daar komen ze weer. Het is frustrerend,maar op een gegeven moment besef je toch dat het niet zal veranderen. Het is jammer om je tijd daaraan te verknoeien. Groetjes

jimpie
06-10-2002, 18:29
Ik voel mij ook een buitenlander in mijn eigen land...en dat vind ik zo jammer...want de mensen daar zorgen er voor dat je je zo voelt.

Chaimaa
06-10-2002, 18:58
buitenlanders = illigaal zijn dus ik begrijp niet waar nederlanders het altijd over hebben...WIJ ZIJN AUTOCHTOON!!!

beppie_truus
06-10-2002, 19:49


ik hoor thuis op de marokaanse antillen :D

al_hamka
06-10-2002, 20:12
Ik voel me in marokko het meest thuis... wel vreemd eigenlijk. Ik heb er 4 jaar gewoond!!!!! :kwaad:

NoreJihan
06-10-2002, 20:25
Origineel gepost door Chaimaa buitenlanders = illigaal zijn dus ik begrijp niet waar nederlanders het altijd over hebben...WIJ ZIJN AUTOCHTOON!!! We voelen ons thuis Chaima en ik in WIELWIJK!!!!!!!!!!! :D the place to be Maar over dat marokko???? Ja inderdaad soms heb je zoiets van dammm zelfs hier ben ik een buitenlander ,is wel klote eigenlijk en als je daar aankomt dan kijken die marokkanen daar jou ook vies aan daar komen die vacancien weer het land vervuilen maar ja ik ga er vanwege mijn lieve Oma en Famillie en een zus en een broer maar ook om Marokko zelf Als ik tenminste net in Marokko aan kom dan heb ik altijd zo een raaaaaaaaaaar gevoel ,echt blij ben ik dan!!!Maar na 4 weken heb ik zoiets k mis NL Dus ik hoor overal en nergens bij!!!!!!!!!! :(

DESPERADA
06-10-2002, 23:31
SalaaM aleiKom.... OndaNks dat we In maRokKo ook met de nek worden aangekeken, eN ik daar maaR 2 maanden vaN het hele jaaR beN.... Voel ik me In maRoc TocH veel meer Thuis daN HieR...... MenseN zijn anders, je BeNt Toch een vaN hun, Het is je Home TowN, Je Roots, Tis eigenlijk niet in woorden te beschrijven waarOm ik me daaR Thuis VoeL... het is een geVoel dat je MoeT VoeleN.... Zou er daarOm Ook heel makkelijk KunneN wOnen, Heb Ook alTijd In NL zware heiMwee terUg...... :zwaai:

Tnawie
07-10-2002, 00:22
Origineel gepost door missriffia03 ik wou even wat kwijt en weet niet hoe jij hierover denkt, hier in nederland beschouwen ze ons als buitelanders en in marokko beschouwen ze ons ook als buitenlanders als we op vakantie nou waar hoor je dan eigelijk thuis. hoe denk jij hierover ben benieuwd naar jullie mening hierover :( wordt je daar ook niet moe van, ik soms wel adios :zwaai: :zwaai: :zwaai: ta7shaat linaa a drari, niemand wil ons, ni maroc ni hollanda. Dat zou een verklaring kunnen zijn voor het feit dat het slecht gaat met marocs.

Junkie
07-10-2002, 08:55
Origineel gepost door samsha  ik haat het smakeloze eten  Alles staat of valt met de jus. Jij kunt dus vast geen lekkere jus maken.

jamilia
07-10-2002, 10:44
Origineel gepost door missriffia03 ik wou even wat kwijt en weet niet hoe jij hierover denkt, hier in nederland beschouwen ze ons als buitelanders en in marokko beschouwen ze ons ook als buitenlanders als we op vakantie nou waar hoor je dan eigelijk thuis. hoe denk jij hierover ben benieuwd naar jullie mening hierover :( wordt je daar ook niet moe van, ik soms wel adios :zwaai: :zwaai: :zwaai: awel dat maak ik ook vaak mee! eerst ontvangen ze van allerlei cadeautjes en daarna maken je ze uit van buitenlander. Hier heb je dat niet zo veel als daar want de marokkan nemen europa nog in!!!! live in peace , come in peace!!!

JAMIE_3
12-12-2006, 16:58
ik wou even wat kwijt en weet niet hoe jij hierover denkt, hier in nederland beschouwen ze ons als buitelanders en in marokko beschouwen ze ons ook als buitenlanders als we op vakantie nou waar hoor je dan eigelijk thuis. hoe denk jij hierover ben benieuwd naar jullie mening hierover :( wordt je daar ook niet moe van, ik soms wel adios :zwaai: :zwaai: :zwaai: We zijn universeel, wij horen overal thuis...:D Geen zorgen dus...:D

jantjehoed
12-12-2006, 17:20


Voor iemand die volledig marokkaan is valt het volgens mij nog mee want jullie worden hier wel geaccepteerd door de marokkaanse gemeenschap. Iemand die een halfbloedje is heeft het volgens mij een stuk zwaarder. In marokko slecht bekeken en hier ook. Hier wordt je dan nog eens slecht bekeken door de autochtonen en de allochtonen. Je hoort echt nergens thuis. Groetjes, Jantje

Daslurf
12-12-2006, 17:23
ik ben trots op het feit dat ik een islamitische Marokkaan ben. ik respecteer ieder zijn mening, ook die van een ongelovige. hij weet niet beter denk ik altijd. als hij echter meent mij te kunnen kleineren om mijn moslim-zijn of Marokkaan-zijn, dan ben ik altijd in voor een stevige discussie zonder agressie. probleem waarmee sommige Marokkanen te maken krijgen in dergelijke situatie, is gebrek aan zelfvertrouwen en kennis. als ze verbaal niks kunnen doen gaan ze over op non-verbale communicatie: de vuist of voorhoofd. om terug te komen op jouw vraag waar ik thuis hoor: tussen de moslims. maakt niet uit in welk land. daar waar de islamitische waarden en normen (zonder beperkingen) nageleeft (kunnen) worden.

mar0kkaantje
12-12-2006, 17:29
ik wou even wat kwijt en weet niet hoe jij hierover denkt, hier in nederland beschouwen ze ons als buitelanders en in marokko beschouwen ze ons ook als buitenlanders als we op vakantie nou waar hoor je dan eigelijk thuis. hoe denk jij hierover ben benieuwd naar jullie mening hierover :( wordt je daar ook niet moe van, ik soms wel adios :zwaai: :zwaai: :zwaai: jaa dat heb ik ook wel eens, maar kwerd moe van het denken.. kvoel me thuis in Nederland. ik draag me hoofddoek hoe ik wil, ga rustig naar school en kom weer rustig thuis. oke, soms hoor je wel eens van die rasictische opmerkingen maar dat gaat meestal over mijn hoofddoek en niet over mijn afkomst. In Marokko, voel ik me echt niet thuis. Het is net alsof ik de hele tijd met een bezit van iemand anders in me zak loop en dat iedereen het weet. Een raar gevoel. Ik heb marokko persoonlijk niet graag. Ze denken dat we hier alles hebben wat ons hart begeert.. Heel raar. Als we onderweg zijn naar Marokko heb ik ook niet het idee van '' Yess, eindelijk terug naar mijn land''. Maar ''Yes eindelijk 4 weken lekker weer gegarandeerd''.


Pagina's : [1] 2