Bekijk volle/desktop versie : Telefooncoach



03-08-2009, 20:19
Ik kwam o.s. vacature tegen en voldoe niet helemaal aan de eisen, maar een heleboel anderen hier wel, dus denk plaats hem hier even:

Telefooncoach
Locatie
Nederland/thuiswerk
Publish date
11-05-2009
Opdrachtgever
24hours coach
Functie omschrijving

Wij, Kristel van Wingerden en Angelique van 't Riet, richten op 1 juli aanstaande een nieuw bedrijf op: 24hours coach.

Een coachlijn waar je als particulier coachings vragen kunt stellen maar zeker ook als ondernemer of als medewerker van een organisatie met een zakelijke vraag. Een zestal coaches voor particulieren en 6 voor de zakelijke markt zitten vanaf 1 juli klaar.

Voor 24hrscoach.com zijn Kristel en ik op zoek naar allochtone coaches. Mannen en/of vrouwen die de Turkse of Marokkaanse cultuur hebben, Moslim zijn en zich als coach bij ons willen aansluiten. Wij geloven er in dat we door de samenwerking met onze coaches alle mensen die ons bellen met een coachingsvraagstuk zo van dienst kunnen zijn.

We vragen wel ervaring in het coachingsvak maar belangrijker voor ons in het inzicht in jouw spirituele cv. Wat heb je zelf gedaan aan zelfontwikkeling? Welke boeken heb je gelezen? Welke inzichten gehad? Wat maakt jou een zuiver mens en waar zitten nog je valkuilen en overtuigingen? Als je dat met ons wilt delen en je bent minimaal 8 uur per week telefonisch beschikbaar dan ontmoeten Kristel en ik je graag.

Ook zijn we op zoek naar allochtone coaches die de coachingsvragen uit de zakelijke markt op willen pakken. Het is wezenlijk anders dan de vragen die komen van particulieren. We stellen op voorhand geen eisen in deze advertentie maar maken graag een afspraak met je van jouzelf te horen wat jou zo geschikt maakt voor deze coachings plek.

24hours coach is 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar en alle coaches werken vanuit huis. Wat ons anders maakt dan anderen is dat spiritualiteit bij ons aanwezig is maar geen expliciete aandacht krijgt. Alle coaches werken vanuit een hoge mate van zelfbewustzijn en hebben spiritualiteit geïntegreerd in hun eigen manier van coachen.

Wij willen er zijn voor particuliere en zakelijke coachingsvragen, voor jong en oud, voor allochtone en autochtone Nederlanders. Voor iedereen.

Wil je met ons het gesprek aangaan? Stuur je reactie (dat kan voor beide vacatures) dan naar kristel@24hrscoach.nl en we nemen binnen een dag contact met je op.

Bron