Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Wat vinden jullie ervan.CharLie_Da
15-05-2004, 12:37


dat marokko het wk 2010 niet mag organiseren een zuid Afrika wel speelt politiek hiet een rol of niet , want ik denk niet dat die ouwe Nelson mandela Voor zijn plezier naar zurich komt.

MoCrO_BiBi
15-05-2004, 14:46
jah denk ik ook maar allah oealem

PowerQueen
15-05-2004, 18:19
Dat wist ik niet eens.. :eek:

Judi
15-05-2004, 18:58
ik begrijp het niet, wat is er aan de hand met het WK?

Atlasleeuw
15-05-2004, 19:05


Tuurlijk vriend, politiek speelt altijd een rol. Maar ik begrijp niet waar jullie je druk om maken. Wij als Marokkaanse volk profiteren niet echt van de grote koek. De stadions worden gebouwd door Spaanse en Franse architecten, de wegen die extra aangelegd ZOUDEN worden ZOUDEN door franse bedrijven worden aangelegd. Het marokkaanse budget is zwaar aangetast, 5 Miljard dollar is niet niks. We zitten nu met stadions die gebouwd worden, maar ja wat moeten we ermee?? De Marokkanen moet eens goed nadenken en denken aan het welzijn van het MAROKKAANSE VOLK. Men moet wegen, ziekenhuizen, scholen etc. financieren, zorgen dat de marokkaanse infrastructuur verbetert, zodat het MAROKKAANSE VOLK er profijt van heeft.

Queen41Day
16-05-2004, 16:33
Origineel gepost door Atlasleeuw Tuurlijk vriend, politiek speelt altijd een rol. Maar ik begrijp niet waar jullie je druk om maken. Wij als Marokkaanse volk profiteren niet echt van de grote koek. De stadions worden gebouwd door Spaanse en Franse architecten, de wegen die extra aangelegd ZOUDEN worden ZOUDEN door franse bedrijven worden aangelegd. Het marokkaanse budget is zwaar aangetast, 5 Miljard dollar is niet niks. We zitten nu met stadions die gebouwd worden, maar ja wat moeten we ermee?? De Marokkanen moet eens goed nadenken en denken aan het welzijn van het MAROKKAANSE VOLK. Men moet wegen, ziekenhuizen, scholen etc. financieren, zorgen dat de marokkaanse infrastructuur verbetert, zodat het MAROKKAANSE VOLK er profijt van heeft. Je haalt de woorden uit mijn mond....

tangawija
17-05-2004, 12:19
;) helemaal mee eens maat :o wel jammer eigenlijk maar ja beslemaaaaa :zwaai:

Sweet_Yasmin
17-05-2004, 13:14
Origineel gepost door Atlasleeuw Tuurlijk vriend, politiek speelt altijd een rol. Maar ik begrijp niet waar jullie je druk om maken. Wij als Marokkaanse volk profiteren niet echt van de grote koek. De stadions worden gebouwd door Spaanse en Franse architecten, de wegen die extra aangelegd ZOUDEN worden ZOUDEN door franse bedrijven worden aangelegd. Het marokkaanse budget is zwaar aangetast, 5 Miljard dollar is niet niks. We zitten nu met stadions die gebouwd worden, maar ja wat moeten we ermee?? De Marokkanen moet eens goed nadenken en denken aan het welzijn van het MAROKKAANSE VOLK. Men moet wegen, ziekenhuizen, scholen etc. financieren, zorgen dat de marokkaanse infrastructuur verbetert, zodat het MAROKKAANSE VOLK er profijt van heeft. :goedzo: Helemaal mee eens.......:zwaai: