Bekijk volle/desktop versie : Amarabt scoort na eerste balcontact tegen agressieve turken

Pagina's : [1] 2 3

18-07-2009, 22:39
Invaller Nordin Amrabat schoot bij zijn eerste balcontact de 2-0 binnen en Danny Koevermans bepaalde de eindstand op 3-0

Oefenduels zijn lang niet altijd vriendschappelijk. Scheidsrechter Kevin Blom besloot zaterdag in Zutphen de wedstrijd tussen PSV en Sivasspor in de eerste helft te staken vanwege hevige protesten toen de arbiter binnen één minuut twee man van de Turkse ploeg het veld uitstuurde. PSV won het met twintig minuten ingekorte duel uiteindelijk met 3-0.

Balázs Dzsudzsák zette PSV in de achttiende minuut met een fraaie vrije trap op 1-0. Acht minuten later kreeg Pieter Mbemba rood toen hij met twee benen ingleed op Ola Toivonen en één minuut daarna moest Ibrahim Dagasan naar de kleedkamer omdat hij Dzsudzsák in het gezicht had geslagen. Toen Turkse fans daarop het veld betraden, besloot Blom de wedstrijd stil te leggen. De eerste helft werd niet meer uitgespeeld, maar de tweede helft werd later wél volledig gespeeld. Met negen man was Sivasspor kansloos. Invaller Nordin Amrabat schoot bij zijn eerste balcontact de 2-0 binnen en Danny Koevermans bepaalde de eindstand op 3-0

18-07-2009, 22:40