Bekijk volle/desktop versie : Zwanger van je verkrachter! Abortus?Pagina's : 1 [2] 3

14-05-2004, 22:39
Vanzelfsprekend hoop ik voor niemand dat die in zo 'n situatie terecht komt. Zoals al eerder is genoemd is het van tevoren heel makkelijk om een 'plan' in je hoofd te hebben over wat je zou doen. Alleen op het moment dat je in zo'n situatie terecht bent gekomen dan zal je er waarschijnlijk heel anders tegenaan kijken. Dit omdat er dan allerlei emoties bij komen die je nu helemaal niet kunt indenken.
Los van de woede, angst en vernedering zal je te maken krijgen met 'moedergevoelens'. Een verantwoordelijkheid naar je baby toe die er helemaal niets aan kan doen dat het op die manier is verwekt.

Wat doe je dan? Zelf zou ik (god behoede dat het gebeurt..) hoe ik er nu over denk, het kindje houden. De liefde voor de ene persoon (de baby) zal groter zijn dan de haat voor de ander persoon (de verwekker van het kind).
Als het kind oud genoeg zal zijn om het te begrijpen zal ik proberen uit te leggen waarom er geen contact is met de vader. Belangrijk is dat je laat merken dat je wel van je kind houdt en dat je heel blij bent met haar/zijn geboorte. Doe je dat niet, dan zal het kind een enorm schuldgevoel en minderwaardigheidscomplex krijgen.

Nogmaals, ik hoop dat het niemand overkomt.

15-05-2004, 20:30Citaat:
Origineel gepost door AngelOnEarth
Ik ben zelf verkracht en zwanger geweest van mijn verkrachter.. Ik zie dat veel mensen zeggen dat ze het kind zouden houden.. Ik denk niet dat veel meiden dat zullen doen als ze in zo een situatie terecht komen..
Ik was een na een maand erachter gekomen dat ik zwanger was omdat ik niet ongesteld was geworden en gevoelige borsten had enzo.. Ik heb toen gepraat met me vriendinnen en ben toen tot de conclusie gekomen om het kind weg te halen omdat ik nog veels te jong ben om een kind op te voeden en als aller belangrijkste ik mijn ouders niet zoveel pijn kon doen door het kind te houden.. Dit is het ergste wat je kan overkomen en ik wens het niemand toe.. Ik bid nu elke dag en vraag om vergiffenis bij Allah.. Moge Allah het mij vergeven inchallah..
Ik wens je heel veel sbar en sterkte toe om het te verwerken. Moge Allah je zonden vergeven !

15-05-2004, 23:07
k zou het kindje houden , kan wel zeggen het kindje doet je denken aan je verkrachter maar je bent verkracht en dat moet je maar accepteren en als je t weg haalt is net als of de verkrachter van je wint want je haalt een kind weg wat ook deels van jou is

16-05-2004, 15:25
juist niet want als je verkracht ben dan kan je het toch niet zomaar vergeten en het accepteren

16-05-2004, 16:07


Salaam everybody!

Jah dit is inderdaad een hele moeilijke situatie maar toch moet je altijd in elk situatie een keuze maken!
Bij deze setuatie ga je de fout in als je abortus pleegt!
Het is een klompje cellen dat is waar maar in Allah zn ogen is dat een onschuldig baby.

Met andere woorden je begaat een groote zonden dan!
Ik zou het kind houden!

de groeten!

Beslama

16-05-2004, 16:38
het is zeker heel moeilijk kijk ik nu zeg ik wel ik ga een abortus plegen maar als die moment komt dan zou ik het echt niet weten

16-05-2004, 20:42

Citaat:
Origineel gepost door Ladystar
Salaam everybody!

Jah dit is inderdaad een hele moeilijke situatie maar toch moet je altijd in elk situatie een keuze maken!
Bij deze setuatie ga je de fout in als je abortus pleegt!
Het is een klompje cellen dat is waar maar in Allah zn ogen is dat een onschuldig baby.

Met andere woorden je begaat een groote zonden dan!
Ik zou het kind houden!

de groeten!

Beslama
Sorry hoor, maar hoe weet jij wat dat is in de ogen van Allah ? Dat is een wetenschap die alleen bij Allah is. Je zou eens even dat stukje van 'SuperSalima' op pagina één moeten lezen, ik heb nagevraagd of je een abortus mag plegen wanneer je zwanger bent van je verkrachter....het antwoord dat ik kreeg komt neer op het stukje dat 'SuperSalima' heeft geplaatst, daarbij werd bij het stukje "Diegene die zich in een noodsituatie bevindt, zal geen zonden begaan bij het toepassen van wat niet is toegestaan." toegevoegd dat het zwanger zijn van je verkrachter valt onder een noodsituatie aangezien de psychische gevolgen die een meisje/vrouw hieronder kan lijden. Wa Allahoe 3alem

16-05-2004, 23:50
Ik zou, ik zou...

Wat een bla.

Zo een keus is supermoeilijk. Je kan zo een beslissing alleen nemen als je in zo een situatie zit.

17-05-2004, 17:10
Salaam.Kamilliia

Luister niet alles klopt wat mensen zeggen.
En ook niet wat jij hebt laten zien.
In de koran staat lettelijk dat je geen abortus mag plegen!!!
Kijk je kunt nu weer reageren op mij maar dit is gewoon de waarheid niet bot bedoelt maar ik zou maar eens de koran door lezen.
en wel de juiste duss niet die nepkorans
en kijk wat zich daar bevindt.
Niet bot bedoeld but just the truthe

Beslama

17-05-2004, 19:11
Abortus is het beste. Want het is ook heel erg als je kind niet eens weet wie de vader is. En jij loopt met een kind van iemand van wie je niet eens houdt die je gewoon heeft verkracht. Het is heel moeilijk om een abortus te plegen maar hoe wil je ook voor je kind zorgen je wilt ook wel studeren en je ouders die respecteren die kind ook niet. En later die kind kan gepest worden en die kind heeft recht om te weten wie zijn vader is en als je vertelt dat je bent verkracht is die kind zijn leven helemaal verpest en je moet aan de nadelen denken.

18-05-2004, 00:03
hallo dames je moet nooit roepen abortus stel je voor het komt iemand over en zij neemt dat besluit om naar jou te luisteren dan kan het dat je ook een zonde hebt begaan maar ik zelf zou niet weten wat ik moet doen in zo een sitautie

18-05-2004, 14:49
3laikom el salaam Ladystar,

dus jij denkt dat hetgeen jij zegt waar is en uit de 'juiste' Koran is gehaald? Dan vraag ik jou bij deze om (dalil) dat stukje dan ook letterlijk voor mij te plaatsen. Ik neem aan dat jij de Koran gelezen hebt (aangezien jij mij aanspoort om de juiste te lezen) en dit zelf hebt vernomen, dus dan wil ik het graag zien. Daarnaast wil ik wel vermelden dat wij het niet hebben over elk soort abortus, het gaat enkel en alleen om het plegen van een abortus van een kind van je verkrachter.

Ben benieuwd naar hetgeen jij hier gaat plaatsen.

Wa 3laikom al salaam.

18-05-2004, 14:50Citaat:
Origineel gepost door AngelOnEarth
Veel mensen zeggen hier wel dat ze het kind zouden houden.. maar op het moment dat zoiets je overkomt dan gaat er van alles door je heen en weet je niet wat je moet doen.. het kind wel of niet houden.. Hoe kun je je ouders vertellen dat je zwanger bent en dat je het kind wilt houden ondanks alles.. Je kunt dan wel zeggen dat je verkracht bent maar hallooo WAKE UP.. we zijn marokkanen die zullen je echt niet 1 2 3 geloven.. die halen van alles in hun hoofd.. Ik weet niet hoe dat bij anderen is maar ik ben zwanger geweest van een verkrachter en heb het kind laten weghalen.. Ik kon het mijn ouders niet vertellen.. Kon ze geen pijn doen.. Voordat dit was gebeurd praatte we er af en toe over met vriendinnen enzo en dan hadden ze het er wel over dat het bij andere meiden gebeurde. EN toen zei ik ook altijd dat mocht het me ooit overkomen dat ik het kind zou houden. Maar nu het me is overkomen had ik geen adnere keus dan het te laten weghalen. Ik weet het is haraam en ik weet dat je dan je kindje vermoord maar wat wil je dan???? Meer mensen pijn doen dan nodig is? E verstoten worden door je familie terwijl jij zelf er helemaal niets aan kan doen.
Ik wens dit wat mij is overkomen niemand toe en hoop voor de mensen die het wel is overkomen dat Allah het hun vergeeft.
Wat erg voor jou...Moge Allah jou bijstaan.

18-05-2004, 18:34
Salaam

Hoezo heb jij geen koran thuis liggen....?
Dan zou ik je aanraden om er een te kopen.
Dan zal je meer zelfs over de islam te weten komen.
En die dalil die je wilt kan ik je niet geven.
Maar vr4aag maar aan een shikhe op een site http://www.al-islaam.com daar kun je het zelfs zien.
En allah weet het beste

en schrijf niey terug van waarom geef je die niey want dan geef ik je wel meteen antwoord ben bang dat iki een woord verkeerd geef en dat ik daarvoor zondes baga maar zoek maar in de koran of vraag en je zult zelf je anwoord vinden waar een vraag is, is een anwoordt

Beslama

18-05-2004, 18:40
Hallo supersalima of wat dan ook.

Luister het interseert me niet wat jij denkt.
okeej zolang je jou foute mening niet openbaar maakt vindt ik het goed.
Met ander woorrden houd je mond okeejz want er komt niks waars kennelijk vandaan
Die dingen staan zeker niet los van elkaar hoe kun jij nu zoiets zeggen
alahoe akbar.

Lees de koran eens goed door man pfff kennelijk heb je die nooit niet eens vast gehouden alatif man!
alleen allah weet het beste!
Beslama.

Pagina's : 1 [2] 3