Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Marokkaanse meiden op het rechte pad houden door hen af te ranselen.Assia
27-02-2002, 17:16


Soms zie ik van die Marokkaanse jongens (dus niet allemaal) over straat lopen alsof de wereld van hen is. Ze permitteren zich echt alles. Ik heb daar persoonlijk helemaal geen problemen mee "zolang ze mij maar met rust laten" . Er is echter wel één ding dat ik niet begrijp. Je hebt van die jongens die zich permitteren om Marokkaanse meisjes in elkaar te slaan. Ze hebben daar natuurlijk een reden voor. Als je hen vraagt waarom ze zoiets doen dan antwoorden ze: dat meisje is een slecht voorbeeld voor de andere meisjes, ze rookt, gaat uit ,.... Bovendien vinden ze dat ze juist handelen, o ja, want ze handelen in naam van de Islam. Mijn vraag is nu of dit wel degelijk kan.

tha_lady
27-02-2002, 17:45
hahahahahahah die is goed laterz

_Star_
27-02-2002, 19:53
Ik vraag me af of jongens die ook een slecht voorbeeld zijn voor de anderen ook in mekaar worden geslaan door andere jongens of door "meisjes"... Slaan helpt zeker niet, praten wel. Die jongens hebben losse handen. Met praten kan je meer bereiken dan met slaan. Star*

_Star_
27-02-2002, 19:56
Huh emshoom? what did I do wrong? :D Star*

Zakora
27-02-2002, 21:25


ik dacht dat als de man zelf islamitisch is en zichzelf opuntje precies aan de regels houd dat die dan recht heeft om de vrouw te slaan als zij iets doet wat haram is???? maar ALLAH WA3LEM heb het alleen maar gehoord... maar dat ze niets voor niets slaan en ze houden zichzelf ook niet aan alle regels dan heb ik zoiets van EEN BETER MILIEU BEGINT BIJ JEZELF! maar ieder voor zich.... M3a Salama Zakora;)

Roy
27-02-2002, 21:38
Een vrouw slaan is het laagste wat je kan doen als man. Een vrouw is fysiek veel zwakker als een man en kan geen tegenstand bieden. Geweld komt voort uit onmacht, ik zou van mijn leven geen vrouw kunnen slaan. Ik kots van die mensen die dat wel doen..

Nadia25
27-02-2002, 21:48
Heb je mooi gezegd Roy....Spijtig dat niet alle mannen daar zo over denken..

Super_Nadiyah
27-02-2002, 21:49
Stuur je broer op ze af dat helpt altijd (tenminste bij mij wel) Groetjes nadiyah

SaraZena
27-02-2002, 22:07
Dit is echt de grootste onzin die ik in mijn hele leven heb gehoord!!! Welke debiel haalt het in zijn hoofd om een meisje in elkaar te rammen omdat ze rookt????? Laat ze eerst checken wat hun eigen zusjes doen!!!(dan piepen ze wel anders)

EsteeLauder01
27-02-2002, 23:07
Origineel gepost door Assia Soms zie ik van die Marokkaanse jongens (dus niet allemaal) over straat lopen alsof de wereld van hen is. Ze permitteren zich echt alles. Ik heb daar persoonlijk helemaal geen problemen mee "zolang ze mij maar met rust laten" . Er is echter wel één ding dat ik niet begrijp. Je hebt van die jongens die zich permitteren om Marokkaanse meisjes in elkaar te slaan. Ze hebben daar natuurlijk een reden voor. Als je hen vraagt waarom ze zoiets doen dan antwoorden ze: dat meisje is een slecht voorbeeld voor de andere meisjes, ze rookt, gaat uit ,.... Bovendien vinden ze dat ze juist handelen, o ja, want ze handelen in naam van de Islam. Mijn vraag is nu of dit wel degelijk kan. Handelen in naam van de Islam? Welk deel van de Islam dan wel? Zover ik kennis heb staat er nergens dat je een meisje mag slaan als ze iets verkeerd doet. Wel mag je haar (geldt trouwens ook voor hem) het goede pad wijzen, zoals een goed Islamiet hoort te doen. Tja, sommigen kunnen het altijd weer zo draaien zodat het hen goed uitkomt omdat ze losse handjes hebben. Dergelijke jongens lust ik rauw. Estée.

soussiasaida
27-08-2002, 22:58
Mijn broer heeft mij nog nooit aangeraakt laat staan een ander!! Maar mocht dat ooit het geval zijn, dan heeft diegen echt wel een hele GROTE probleem later! :auw: Maar ja ik rook niet, ga niet uit, drink niet etc. dussssss mij kan het haast niet overkomen

Najib26
27-08-2002, 22:59
Origineel gepost door Assia Soms zie ik van die Marokkaanse jongens (dus niet allemaal) over straat lopen alsof de wereld van hen is. Ze permitteren zich echt alles. Ik heb daar persoonlijk helemaal geen problemen mee "zolang ze mij maar met rust laten" . Er is echter wel één ding dat ik niet begrijp. Je hebt van die jongens die zich permitteren om Marokkaanse meisjes in elkaar te slaan. Ze hebben daar natuurlijk een reden voor. Als je hen vraagt waarom ze zoiets doen dan antwoorden ze: dat meisje is een slecht voorbeeld voor de andere meisjes, ze rookt, gaat uit ,.... Bovendien vinden ze dat ze juist handelen, o ja, want ze handelen in naam van de Islam. Mijn vraag is nu of dit wel degelijk kan. De jongens die die meiden slaan, zijn vaak gasten die zelf van alles flikken. Een moslim ranselt geen vrouw af. Hij heeft daar het recht niet toe. Alleen een man mag zijn echtgenote een tik geven, maar alleen in uitzonderlijke gevallen (dat is dus wat anders dan afranselen). Je kunt beter het goede voorbeeld geven en op ze inpraten. Daar heb je meer resultaat mee dan wanneer je ze slaat. Dan bereik je het tegenovergestelde.