Bekijk volle/desktop versie : Bijval van Duits extreem-rechts voor Ahmadinejad...



29-06-2009, 13:53
Rechts-extremistische partijen uit Duitsland hebben hun steun betuigd aan de antisemitische en anti-zionistische president Ahmadinejad van Iran, die volgens de autoriteiten van dat land bij de onlangs gehouden verkiezingen opnieuw als winnaar uit de bus is gekomen.
Volgens de Deutsche Volksunion (DVU) heeft het Iraanse volk “voor een bescheiden en onzelfzuchtige man van het volk gekozen.” Ahmadinejad wordt door de DVU bejubeld als een “rechtlijnige patriot, die moet opboksen tegen een samenzwering van de geldelite, de kooplieden en de westers geöriënteerde leden van de Iraanse bovenklasse.”
Ook de Nationaldemokratische Partei Deutschlands (NPD) toonde zich verheugd over de officiële verkiezingsuitslag: “Op wonderbaarlijke wijze is daar anders gestemd dan de westerse wereld en haar Joodse lobby dat graag hadden gezien. Blijkbaar is de Iraanse democratie stabieler en minder gevoelig voor chantage dan die in het Westen.”
De massademonstraties tegen het regime in Teheran zijn volgens de NPD het gevolg van een buitenlandse hetze. Het buitenland zou er belang bij hebben chaos in Iran te veroorzaken.


http://www.welingelichtekringen.nl/bijval-van-duits-extreem-rechts-voor-ahmadinejad.html

http://www.bnr.de/content/ae-kompromissloser-patriot-ae

29-06-2009, 13:54


geloof het niet

29-06-2009, 13:59
Ik hoor het al, het is extreem-rechts dus alles wat zij zeggen dient verworpen te worden en eenieder die sympathie betoont is een slechterik.

Een leugenaar is ook in staat de waarheid te vertellen.

Wellicht hebben ze gelijk, misschien zijn deze onlusten aangewakkerd door externe invloeden die het Iraanse regime 'bij willen sturen', naar wens van bijvoorbeeld de EU, Saoedie-Arabië, Israël en Amerika?

Wie kan met zekerheid ontkennen, dat zij daarin geen aandeel hebben, mede op het internet, in de media, in gesloten kringen (spionage) en militair vlak?

En wie zegt, dat Ahmadinijad niet rechtmatig gewonnen heeft?

Misschien is het zo, dat Ahmadinijad de rechtmatige president is, en buitenstaanders de verkiezingen proberen te manipuleren?

De waarheid ligt altijd in het midden.

29-06-2009, 14:05

Citaat door lap_doek:
geloof het niet



Wat niet...

29-06-2009, 14:21


De nazi's die zich aaneensluiten met de islam-fascisten en christelijke en socialistische regenten
What else is new?

Gelukkig is er in ieder geval nog ome Geert die aan dit onzalig verbond een einde wil maken.

29-06-2009, 14:37
Grappig (je kunt het ook pervers noemen) de innige liefde tussen de nazi's en een deel van de moslims.
Haat verbindt kennelijk.

29-06-2009, 14:48
Bij de NVU denkt men ook zo.., en bij gebrek aan een eigen legale partij om op te stemmen stemt men veelal op de SP...

Daar kunnen Agnes en Harry trots op zijn...

29-06-2009, 15:13
De concentratiekampen zijn in goede handen bij de christelijke/socialistische/liberale dhimmies en hun islamitische bazen en nazistische broeders van Custers en co.

De fascisten en anti-fascisten
Zoek de 0 verschillen