Bekijk volle/desktop versie : Zuster voor zuster



27-06-2009, 10:59
Zustervoorzuster
--------------------------------------------------------------------------------

In naam van Allah, de Barmhartige, de Genadevolle.

Graag aandacht voor dit prachtige iniatief voor Zustervoorzuster!!


Salam aleikoem wa rahmatoellahi wa barakatoehu,
“Djabir heeft overgeleverd dat de Profeet zei: "Elke goede handeling is liefdadigheid." (Bukhari)”

Stel je zuster heeft hulp nodig, en jij bent InshaAllah de persoon die haar kan helpen.. Alhamdoellilah voor jou een goede daad InshaAllah, een stapje dichterbij het Paradijs InshaAllah. En is het dan niet fijn dat je je oegti fie dien geholpen hebt? Of het nu hulp in het huishouden is, boodschapjes doen, oppassen op de kids, hulp met het leren van Koran enzovoorts.. hulp aan je zuster is zo gevarieerd, iedere hulp die je,je maar kan bedenken InshaAllah. InshaAllah zal dit van jou geaccepteerd worden als een goede daad. En er is niemand die de hassanat niet kan gebruiken. Wij zijn allen zusjes van elkaar, en zouden van elkaar moeten houden omwille van Allah . Ons streven is het Paradijs InshaAllah, en op deze mannier zal onze weegschaal met goede daden inshaAllah zwaarder worden.

Het enige wat je hoeft te doen is een e-mail sturen naar: zustervoorzuster@hotmail.com[/email], of je nu degene bent die hulp aanbied of degene bent die hulp kan gebruiken. Stuur het InshaAllah naar dit adres. Vermeld hierin je naam, je eigen mail adres, woonplaats en als je wilt je telefoonnummer, vermeld er natuurlijk ook bij wat voor hulp je nodig hebt, of wat voor hulp jij te bieden hebt. Is er een zuster die jou hulp kan gebruiken of is er een zuster die jij wilt helpen, inshaAllah zullen jullie dan in contact gebracht worden. Wil je, je gewoon aanmelden, zodat wij jou naam in ons bestand kunnen bewaren als “hulpaanbiedende” stuur dan je gegevens InshaAllah naar het zelfde mail adres: [email]zustervoorzuster@hotmail.com als er een zuster is die jou hulp kan gebruiken hoor je dit z.s.m. van ons InshaAllah.

DjazakAllah Ghair!

“Jareer Ibn Abdullah, moge Allah met hem tevreden zijn, heeft overgeleverd: "De Profeet heeft gezegd: Wie geen barmhartigheid voor mensen heeft, zal geen barmhartigheid van Allah ontvangen'." [De uiteindelijke overlevering door Moesliem]”
“Abu Mousa, moge Allah met hem tevreden zijn, heeft overgeleverd: "De Profeet heeft gezegd: De gelovige vormt samen met een andere gelovige een soort bouwwerk, het ene deel steunt op het andere. Hij maakte een gebaar door zijn vingers in elkaar te schuiven. [overgeleverd door Bouchari en Moesliem]”

27-06-2009, 11:57


Masha allah initiatief. Up

Moge allah het voor jullie zegenen, ameen