Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : heeft marokko ooit een koningin/vorstin gehad??ONSCHULDIGG
09-05-2004, 19:46


naar mijn weten, niet. zal dit ooit gaan veranderen denken jullie?? zal marokko uberhaupt ooit democratisch zijn (en dan bedoel ik ook égt democratisch, dus niet een koning die regeert maar een gekozen parlement of kabinet ofzo) ik hoop et wel, ik denk dat ons land er op vooruit zal gaan. tog?? of denken jullie daar anders over???

xxhananexx
09-05-2004, 20:00
WHHAHAHAHAHAHAHAHHAAA....nee denk het ook niet ;) Ik weet niet...de vrouwen krijgen wel steeds meer rechten in marokko :D.....je weet maar nooit ;)

Sa3hbi
09-05-2004, 22:36
Origineel gepost door ONSCHULDIGG naar mijn weten, niet. zal dit ooit gaan veranderen denken jullie?? zal marokko uberhaupt ooit democratisch zijn (en dan bedoel ik ook égt democratisch, dus niet een koning die regeert maar een gekozen parlement of kabinet ofzo) ik hoop et wel, ik denk dat ons land er op vooruit zal gaan. tog?? of denken jullie daar anders over??? Nou ONSCHULDIGG Marokko had inderdaad wel lang geleden een vorstin. Maar dat is een paar honderd jaar terug. Zij heten toen LALA BOUYA (Mevrouw Bouya) haar naam hoor je nog steeds hoort in allerlei Tamazight-liedjes. Zij regeerde toen over een stuk land wat van west Marokko tot aan de Nijl in Egypte liep. Dit land heten toen Noumidia. Dus lang geleden had ook Marokko een vorstin....

SCHULDIG
09-05-2004, 22:41
Een gekozen parlement of kabinet zou tot rellen komen :)

ONSCHULDIGG
10-05-2004, 12:45


Sa3hbi <> thnx voor de info...wist et nog niet ;) SCHULDIG <> hoeso?

faaatje66
10-05-2004, 12:48
Origineel gepost door Sa3hbi Nou ONSCHULDIGG Marokko had inderdaad wel lang geleden een vorstin. Maar dat is een paar honderd jaar terug. Zij heten toen LALA BOUYA (Mevrouw Bouya) haar naam hoor je nog steeds hoort in allerlei Tamazight-liedjes. Zij regeerde toen over een stuk land wat van west Marokko tot aan de Nijl in Egypte liep. Dit land heten toen Noumidia. Dus lang geleden had ook Marokko een vorstin.... wahahahahahahahahahahahahahahahahahhaha wallah deze is goed..... dammzzzzzzzzzzzzzzzzzz you rule! :bril:

Juf_Nora
10-05-2004, 17:16
Origineel gepost door Sa3hbi Nou ONSCHULDIGG Marokko had inderdaad wel lang geleden een vorstin. Maar dat is een paar honderd jaar terug. Zij heten toen LALA BOUYA (Mevrouw Bouya) haar naam hoor je nog steeds hoort in allerlei Tamazight-liedjes. Zij regeerde toen over een stuk land wat van west Marokko tot aan de Nijl in Egypte liep. Dit land heten toen Noumidia. Dus lang geleden had ook Marokko een vorstin.... mijn logica: toen heette het land noumidia, dus was het nog geen marokko, dus de koningin was een koningin van marokko, dus marokko heeft nog nooit een koningin gehad....

inakreb
10-05-2004, 17:20
nee. je inhoud klopt niet met de titel ----> onzinhoekje

faatjeez
10-05-2004, 17:49
of marokko ooit een koningin heeft gehad? ik denk het niet maar het zal denk ik wel gebeuren, want als je nu kijkt is de vrouw van mohammed v ook bezig met allerlei zaken etc... zoals maxima eigelijk en ze is ook gewoon op tv te zien zoals maxima dus. en marokko gaat op zekers vooruit als je al kijkt naar hoe de koning tewerk ging bij de aarbeving in el hociema. maar wat ik wel denk is dat marokko nooit alleen een kabinet etc zal hebben zoals ze die hebben hier in nederland. marokko zal altijd een koning hebben maar dan tegelijkertijd een soort van democratische land zijn. best knap vind ik. :zwaai:

saraGLOSSY
13-05-2004, 15:40
Origineel gepost door ONSCHULDIGG naar mijn weten, niet. zal dit ooit gaan veranderen denken jullie?? zal marokko uberhaupt ooit democratisch zijn (en dan bedoel ik ook égt democratisch, dus niet een koning die regeert maar een gekozen parlement of kabinet ofzo) ik hoop et wel, ik denk dat ons land er op vooruit zal gaan. tog?? of denken jullie daar anders over??? Noem is 1 "ECHTE"democratisch land, ik kan er op dit moment geen 1 noemen.. Amerika NOPE Israel NOPE Nederland NOPE China NOPE enzovoort En om terug te gaan op je topic ik wil ook een vrouw(all the women who are independent lalalaa)als koningin, maar ja we moeten het maar met hassan III is ook goed, misschien krijgt hij een dochterje als eerste kind en than we will see... Maar een vrouw heeft al heel veel rechten gekregen van onze koning mohammed VI dus een een applausje voor onze koning hihihi. beslama :zwaai:

SCHULDIG
13-05-2004, 23:22
Origineel gepost door ONSCHULDIGG Sa3hbi <> thnx voor de info...wist et nog niet ;) SCHULDIG <> hoeso? Stel je voor dat er verkiezeningen komen en de berbers winnen dan zullen heel veel arabieren woedend de straat op gaan en allemaal leuzen roepen tegen de berbers omdat ze er niet tegen kunnen dat er een andere deel van het volk wint en zo zou het zelfde komen met de berbers de berbers zouden allemaal roepen dat het niet eerlijk is en dat er nieuwe verkiezingen moeten komen en zo gaat het door met die andere rasgroepen van de sahara en de Altas-gebergte Let op: Was maar een voorbeeld ej ;) :D DEN HAAG CONNECTION :bril:

kipputjuh
05-07-2005, 09:40
Ik denk dat Marokko er nog niet klar voor is. Er zijn nog zoveel die niet kunnen lezen en/of schrijven. daar maken de ''slechterikken'' toch alleen maar gebruik van. Kijk maar naar de Idustriele Revolutie hier. De mensen wisten niet op wie ze stemde, of waarvoor, alleen dat de naam waarvoor ze stemden 5 letters had. Als zoiets gaat gebeuren is het nog veel erger. Ik zou blij zijn dat het er nog niet is. En een vrouw als koningin kan toch makkelijk, net als hier? Hier is ze toch ook niet gekozen? Dus een dochtertje of kleindochtertje van de koning nu zou volgens mij best koningin kunnen worden binnen 50 jaar.