Bekijk volle/desktop versie : Leidse jeugdvoetballers winnen Nationaal Kampioenschapjanvanhmida
15-06-2009, 13:56


14 Leidse voetballers van de Richard Krajicek Playgrounds hebben de Nationale Finale van de Danone Nations Cup in het ADO Den Haag Stadion gewonnen. Deze Leidse toppers mogen nu in oktober 2009 strijden tegen teams uit 40 andere landen om de Wereldbeker.

Het Leidse voetbalteam bestaat uit: Sami Mouchih, Muhammed Salih, Soufyan Blouh, Augusto José Sonha, Yassine Maïsa, Rachid Benyaddou, Khalid Makkor, Mohammed Matoug, Mohammed Maatoug, Joshua van Velzen, Aimane Lamzira, Abderrahman Harroui, Daily Hoogkamer en Amjad El Quath.

Playground coördinator Robin van Wieringen is natuurlijk apetrots op zijn selectie “De Danone Nations Cup heeft deze kinderen niet alleen extra spel en sportiviteit bezorgd op onze Playgrounds, maar er is ook uitgebreid aandacht besteed aan gezonde voeding en respect voor elkaar. Maar bovenal komt nu een bijna onmogelijke droom voor hen uit; deelnemen aan een Wereldkampioenschap voetbal.

Link:http://blog.danonenationscup.com/netherlands/category/uitslagen/

In totaal 43 playgrounds zijn actief betrokken geweest bij het selecteren van 12 teams voor de nationale finale.


er zitten 11 marokkaantjes in dit elftal die nederland gaan vertegenwoordige in brazilie en enkele spelen al bij een profclub

GO Go Leiden