Bekijk volle/desktop versie : 'Amrabat wil graag uitkomen voor Marokko'



14-06-2009, 11:24
'Amrabat wil graag uitkomen voor Marokko'

Nordin Amrabat heeft in de Marokkaanse krant Assabah aangegeven dat hij graag wil uitkomen voor het Marokkaanse nationale elftal. De wereldvoetbalbond FIFA heeft onlangs besloten de leeftijdsgrens waarop spelers van land kunnen ruilen op te heffen. Voorheen mocht een voetballer met een dubbele nationaliteit na zijn 21e verjaardag niet meer voor een andere nationale ploeg spelen dan hij in de jeugdelftallen deed. Nu mag dat ook na de 21-ste verjaardag, indien de speler nog niet voor het A-elftal is uitgekomen.

14-06-2009, 12:28



Citaat door Riffie_denboch:
assabah die verzinnen alles bij elkaar, hoe kunnen ze amrabat spreken als die ergens aan het chillen is, zelfs voetbalinternationaal moet maand van te voren aangeven een intervieuw met hem te houden, en zon gare neppe blad uit Marokko heeft amrabat al gesproke, bulshit

Amrabat zal zelfs nu een interview met jou houden als jij hem tegenkwam op straat. Echt een ADHD persoontje die houd van praten. Verder heeft Amarabat al vaker aangegeven dat hij spijt had nooit voor marokko te hebben gekozen toe die 21 + regel nog bestond.
Het kan zo zijn dat amrabat in marokko was/is en zij hem hebben gevraagd Allah ou Ahlam

14-06-2009, 12:30
http://www.assabah.press.ma/ pagina 15