Bekijk volle/desktop versie : Studie Jongerendebat met Rita Verdonk aan de Universiteit van Amsterdam. ENTREE IS GRATIS!



05-06-2009, 14:15
Doelstelling

Op vrijdag 19 juni 2009 tussen 18:00-20:00 uur vindt er een jongerendebat plaats aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens deze bijeenkomst zal de kloof tussen autochtone en allochtone jongeren gebroken worden. Rita Verdonk zal hier te gast zijn en d.m.v. een aantal stellingen zal zij met deze jongeren in discussie gaan. Iedereen die hier een bijdrage aan wil leveren is van harte welkom. Entree is gratis en de pers zal aanwezig zijn.


Lokatie

Adres: Universiteit van Amsterdam
Oudemanhuispoort 4-6
1012 CN Amsterdam
Telefoon: 020 525 3361

Route per openbaar vervoer:

Vanaf het Centraal Station met tram 4, 9, 16, 24 of 25; tweede halte (Spui) uitstappen. Ga vervolgens linksaf (langs rederij Kooij) een kleine, smalle straat in, de Langebrugsteeg. Deze gaat na 50 meter over in de Grimburgwal. De straat loopt dood op de Oudezijds Achterburgwal. Ga daar links onder het poortje door; vervolgens na 25 meter linksaf.


Opzet

Na een plenaire opening door de host zal Rita Verdonk een welkomstwoord houden. Achtervolgend op het welkomstwoord zullen er een aantal stellingen worden gesteld waarop deze het karakter zal bepalen van het debat. De stellingen die ter sprake komen worden voorbereid door de studieverenigingen van de UvA en/of de redactiecommissies van TrotsopNederland. Het één uur durende debat zal worden afgesloten met een optreden en een borrel.


Programma

17.30 – 18.00: Aanvang
18.00 – 18.15: Plenaire opening
18.15 – 18.30: Welkomstwoord Rita Verdonk
18.30 – 19.30: Debat d.m.v. stellingen
19.30 – 20.00: Entertainment en afsluiting
20.00 – 20.30: Borrel


Publiciteit

De publiciteit zal worden gesteld met behulp van mailing en posters. Er zal een uitnodiging worden gestuurd naar alle leerlingen van de Universiteit te Amsterdam. Ook zullen er studie- en studentenverenigingen benaderd worden. Iedereen die op deze dag aanwezig wil zijn dient zich aan te melden bij Melikecinar87@hotmail.com (Naam, achternaam, emailadres).
Gasten dienen zich aan de huisregels te houden. Indien zij zich niet aan de huisregels houden zullen zij per direct verwijderd worden.


Incheck/ Registratie balie

Bij de ontvangst is het de bedoeling dat er streng gecontroleerd wordt. Van de mensen die zich niet hebben ingeschreven maar zich wel bij de ingang melden wordt bekeken of er voldoende ruimte beschikbaar is. Zij kunnen zich ter plaatse inschrijven bij de registratiebalie op vertoon van ID. Van hen worden naam, e-mail adres en ID nummer geregistreerd.