Bekijk volle/desktop versie : Het enige wapen tegen de Waarheid is de Leugen!



27-04-2004, 13:00
Ik heb medelijden. Ik heb medelijden met de programmamakers van NOVA en met dhr. A. Ellian (strafrechtdeskundige UvA) en dhr. A. Aboutaleb (directeur Forum). Hun zonden nemen toe, hun verlies wordt groter. Ik heb ook medelijden met dhr. W. Deetman (burgemeester van Den Haag) en dhr. K. de vries (minister van Binnenlandse zaken) en dhr. v. Boxtel (minister van Grote steden- en integratie beleid) en de overige politici, omdat zij als blinden deze standpunten overnemen en er een nog groter probleem van maken. De vijanden van de Islam, ze zijn zielig.

Welke wapens gebruiken de vijanden van de Islam? Slechts leugens, manipulatie en verdraaiingen van woorden. Dit is het enige wat zij kunnen gebruiken om de Waarheid mee te bevechten. Maar het is een strijd die zij nooit en te nimmer kunnen winnen. Dat maakt hun de zieligste personen op deze aarde en de grootste verliezers in het leven hierna. Ik heb medelijden met hen die zich zo in het verlies storten, ze zijn zielig.

U raadt het al. Dit artikel gaat over de uitzendingen van NOVA van donderdag 13 juni en vrijdag 14 juni jl. Na deze uitzendingen kreeg ik vele boze reacties van moslimbroeders en zusters. Maar ik was niet boos. Ik was blij. Na elke aanval van de ongelovigen neemt het aantal moslims toe. Steeds meer autochtone Nederlanders die vrijwillig en ongedwongen kiezen voor de Islam. Ik ben blij. Ook na elke aanval op de Waarheid, neemt mijn geloof toe. Elke aanval is een bevestiging van de Waarheid, de Islam.

Als een kledingstuk rood is, hoe kun je dan iemand laten geloven dat het niet rood is, maar bijvoorbeeld groen? Juist, alleen door leugens, alleen door de waarheid te manipuleren, alleen door misbruik te maken van de onwetendheid en/of onvermogen van mensen. Dit is wat de media (zoals NOVA) doet. De Waarheid is duidelijk, maar de meeste mensen weten het niet. Ze besteden er ook geen aandacht aan waardoor ze een makkelijk slachtoffer worden van de aanvallen van de media. Ook maakt de media gebruik van leugens en ze verdraaien de woorden. Hierdoor ‘creëren’ ze een probleem terwijl er geen probleem is. Maar ja, zonder problemen komt de media zonder werk. Ook is NOVA niet geïnteresseerd in de Waarheid, want dat levert geen kijkcijfers op. En dat de kijkcijfers laag waren van NOVA, bleek een paar dagen later uit het nieuws. Daarom vertellen ze over het spook onder het bed. NOVA had dit nodig voor publiciteit. Dit ten koste van de Islam, de moslims en de intergratie. Maar niet heus, want wij gaan door.

Ik heb zelf een ervaring met een groot Nederlands dagblad die een interview met mij wilde. Ik stemde toe en het interview werd afgenomen. Na dat interview kreeg ik de uiteindelijke tekst te lezen. Ik liet weten dat ik enkele zeer belangrijke informatie miste. Ik kreeg toen te horen dat wat de geïnterviewde belangrijk vindt, niet altijd overeenkomt met dat wat de interviewer belangrijk vindt. Kijk hoe de media te werk gaat! Nu weer terug naar de uitzendingen van NOVA.

“O Allah, reken af met Sharon en z’n medewerkers, met Bush en z’n secondanten. O Allah, vernietig hen om hun zonden, laat het geweld dat misdadigers ten deel valt, op hen neer dalen. O Allah, reken af met de vijanden van de Islam.”

Wat de gesubsidieerde Ellian zei is diep triest. Ik vraag Allah de Almachtige vergeving voor het op papier zetten van de volgende woorden. Ellian zei: “Allah kan met niemand afrekenen. Hij is een fictief (denkbeeldig, bedacht) en abstract begrip. Dat weet iedere moslim (????). Hij heeft mensen nodig. De bestraffing gebeurt altijd door mensen. Een imam zegt eigenlijk ‘kom mensen, probeer Bush zo snel mogelijk om zeep te helpen’. Dit wordt zo begrepen door de mensen”.

La H’awla wa la qoewatta illa billah, er is geen kracht noch macht behalve bij Allah.

Wie denkt deze Ellian wel wie hij is? Wie is hij om te bepalen hoe wij moslims iets begrijpen? Deze verdraaiing van woorden is het duidelijke bewijs van de haat die deze Ellian heeft tegenover de Islam. Ik wil deze Ellian één advies geven: lees het boek ‘Islam voor beginners’. Ik wil het gratis geven.

Allah (Verheven en Geprezen is Hij), de Schepper van de hemelen en de aarde, en alles wat daar tussen is, heeft niemand nodig. Kijk maar eens naar de vele voorbeelden in de Edele Qor-aan, hoe Allah de Almachtige afrekent met het ongelovige volk van bijvoorbeeld de profeet Noah (vrede zij met hem): “Voor hen loochende het volk van Noah, zij loochenden Onze dienaar, en zij zeiden: ‘een bezetene!’ En Hij werd verbannen. Waarop hij zijn Heer aanriep (en zei): ‘ik ben verslagen, help daarom.’ Wij openden toen de poorten van de hemel met neergietend water. En Wij deden bronnen uit de aarde barsten, waarna de wateren elkaar ontmoetten volgens een beschikking die waarlijk bepaald was.” (Qor-aan, Soerat 54, Al Qamar, aya 9 – 12)

“En vervolgens verdronken Wij degene die achterbleven (in de zondvloed).” (Qor-aan, Soerah 26,As Sjoe’ara, aya 120).

“En hoe was Mijn bestraffing en Mijn waarschuwing.” (Qor-aan, Soerat 54, Al Qamar, aya 16).

Kijk, de profeet Noah (vrede zij met hem) vroeg Allah om hulp. Hij verrichtte een smeekbede (doe’a) tot Allah, de Almachtige. Waren het de mensen die met een tuinslang in hun handen de ongelovigen lieten verdrinken? Of was het de Wil en de Macht van Allah?

Of het volk van de profeet Loet (vrede zij met hem):“Toen trof de donderslag hen bij zonsopgang. Toen keerden Wij haar (de stad) ondersteboven en deden Wij op hen stenen van harde klei neerkomen.” (Qor-aan, Soerat 15, Al Hidjr, aya 73 - 74)

Of het bekende verhaal van Mozes (vrede zij met hem), kijk eens naar hoe Allah de Almachtige afrekent met Firaun: “En toen de twee groepen elkaar zagen, zeiden de metgezellen van Moesa: ‘voorwaar, wij worden zeker bereikt!’ Hij (Moesa) zei: ‘zeker niet: voorwaar, mijn Heer is met mij, Hij zal mij leiden.’ Toen openbaarden Wij aan Moesa: ‘sla de zee met jouw staf.’ Toen spleet (de zee) en elk gedeelte was als een geweldige berg. En Wij deden de anderen daar dichtbij komen. En Wij redden Moesa en allen die bij hem waren. Vervolgens verdronken Wij de anderen.” (Qor-aan, Soerat 26, As Sjoe’ara, aya 61 – 66)

Waren het de mensen die met emmers een weg door de zee vrij maakte? En toen ze eenmaal aan de overkant waren weer emmer voor emmer het water terug goten? Of was het de Wil en de Macht van Allah?

Of de mensen van het leger met de olifanten, die al-Ka’bah wilde vernietigen:“Heb jij niet vernomen hoe jouw Heer met de mensen van de olifant heeft gehandeld? Heeft Hij hun plan niet verijdeld? En Hij heeft over hen zwermen vogels gezonden. Die stenen van klei op hen wierpen. Zo maakte Hij hen als (door wormen) aangevreten bladeren.” (Soerat 105: Al Fiel)

Allemaal bestraffingen van Allah (Verheven en Geprezen is Hij). Iedereen zal de Waarheid weten. Voor velen is het dan te laat. Eén van de schone namen van Allah de Almachtige is niet voor niets El-Samad, wat zoiets betekent als “de Enige van Wie al het geschapene afhankelijk is”. (Soerat 112, Al Ikhlash, aya 2)

Ook de ‘zeer grote geleerde’ A. Aboutaleb, die ook wel eens in de Qor-aan leest en die volgens eigen zeggen verder leest…en die de Sjari’ah niet het hoogste gedachtegoed vindt, vindt dit soort uitspraken gevaarlijk. Hij zei: “Het is een gevaar dat jongeren de daad bij het woord voegen en tot daden overgaan”. Ja, nou, en dan? Wat als er jongeren besluiten om mee te strijden tegen de onderdrukkers en bezetters? Waarom mogen moslims niet naar bijvoorbeeld Palestina om daar te strijden tegen een bezettingsleger? Waarom mogen joden wel naar Palestina om te vechten in een bezettingsleger? Hier heb je het weer. Het gebruikelijke meten met twee maten! Daar is Nederland (en het Westen) zo goed in; meten met twee maten. En dat noemt zich dan een beschaafd land. Nee, verre van. Zo worden bijvoorbeeld Palestijnse vrijheidsstrijders ‘terroristen’ genoemd, en worden Israëlische terroristen ‘soldaten’ genoemd.

Het is triest dat een Nederlandse arabist, dhr. M. Blessing, het wel goed begrijpt. Hij zegt: “de imams roepen niet de moskeegangers zelf op om zelf acties te ondernemen, maar dit wordt heel duidelijk aan Allah overgelaten.” Een niet moslim begrijpt en verteld hoe het in elkaar zit en zogenaamde gesubsidieerde “moslims” verdraaien woorden en zeggen wat de media wil horen.

Een van de imams die het slachtoffer is geworden van de haat jegens de Islam (is hier trouwens ook een woord voor?) is de imam Fawaz uit Den Haag. Hij liet weten in een telefonische reactie dat hij zich van geen kwaad bewust was. Natuurlijk niet! Hij zegt toch ook niets verkeerd? Zo’n man kan niet eens meer zeggen ‘ik ga morgen boodschappen doen’, want dit zou wel eens uitgelegd kunnen worden als dat hij wapens gaat halen. Het is diep triest dat we Allah, onze Schepper, niet eens meer om hulp mogen vragen.

Anna oeried, wa enta toeried, wa Allahoe jefa’al mejoeried; ik wil, en jij wil, en Allah doet wat Hij wil.

27-04-2004, 13:01


Het is nog triester dat politici de fantasieën van NOVA klakkeloos overnemen. De burgemeester van Den Haag, dhr. W. Deetman bijvoorbeeld. Hij zegt: “oproepen tot vernietiging is niet te tolereren.” Prima, houdt dan alle joden die hun dienstplicht in het Israëlische bezettingsleger willen vervullen ook maar binnen de Nederlandse grenzen. Of de minister van Binnenlandse Zaken, dhr. K. de Vries, die zei: “Alles wat in Nederland er toe bijdraagt dat mensen tegen elkaar worden opgezet, dat is heel slecht voor de integratie van anderen in onze samenleving.” Prima, verbied onder andere NOVA dit soort uitzendingen te tonen op de tv. Het verwijderen van NOVA van de Nederlandse tv zal een zeer positief effect hebben op de integratie. Er moet een verbod komen op programma’s die in het wilde weg leugens verspreiden, slechts enkele citaten gebruiken om daar op verder te borduren en verder niet kijken naar de achterliggende gedachten. Zo hadden omwonenden van een moskee in Tilburg een brief geschreven aan de burgemeester van die stad, met het verzoek om de moskee onmiddellijk te sluiten. Zij voelde zich niet veilig. Nova, bedankt. Bedankt voor het veroorzaken van onnodige angst.

Wanneer komt er eens een goed dialoog op de tv? Wanneer krijgen de moslims (en dan bedoel ik de echte moslims, “de radicale” en de “fundamentalisten”, die ayaat en ahadieth gebruiken) de kans om de ware Islam te laten zien aan de Nederlandse bevolking? Nee, dat zal niet gebeuren. Want desondanks dat de Islam regelmatig negatief in het nieuws komt, is het de snelst groeiende religie in Nederland, El-Hamdoelillah. Stel je eens voor, dat de ware Islam op de tv komt. Daar moeten de vijanden van de Islam niet aan denken! Nederland zou wel eens een Islamitisch land kunnen worden. Ya Rabb.

En ja hoor, minister van Boxtel kwam ook nog aan het woord. Hij zei: “deze paar imams verkondigen geen religieuze boodschap maar een politieke, en politieke Islam moeten we niet hebben in dit land.” Hallo mijnheer van Boxtel, ten eerste is de religie en de politiek niet te scheiden in de Islam en ten tweede we leven in een democratisch land. Maar zoals wij moslims allemaal wel weten, is democratie niet meer dan gebakken lucht.

Ook zegt dhr. van Boxtel: “je moet altijd aan alles wat ook maar een begin is van een misstand die door zou kunnen woekeren, moet je zorgen dat je alert bent en het aanpakt.” Ik stel voor om de Islam met rust te laten en de echte problemen aan te pakken. Problemen die al behoorlijk zijn uitgewoekerd, zoals het hele alcohol probleem. Hoeveel doden zijn hier al door gevallen? Hoeveel misdaden en criminaliteit ontstaat er niet door alcohol? Hoeveel mensen zijn er al slachtoffer geworden van alcohol? Of het drugsprobleem? Hoeveel overlast en diefstallen worden er gepleegd door verslaafden? Nee, geef ze gratis drugs en legaliseer het. Maar de Islam….

Waarom mogen wij ons niet verzetten tegen de Nederlandse wetten? Zolang we geen geweld gebruiken is er toch geen probleem? De wet wordt regelmatig aangepast omdat er mensen zijn die zich er tegen verzetten. Zo zijn homohuwelijken nu toegestaan terwijl ze eerst niet wettelijk erkent werden. Zo is prostitutie nu gelegaliseerd terwijl het eerst gedoogd werd. Nederland is een raar land. Een moskee waarin bepaalde smeekbeden tot God worden gericht moet sluiten. Disco’s waar doden vallen blijven open. Een ‘radicale’ imam moet Nederland verlaten. Een bierverkoper die mensen laat drinken tot ze dronken worden en dan gaan rijden of zich schuldig maken aan mishandeling, zinloos geweld of vandalisme, is een toffe vent. Meten met twee maten. Werkelijke problemen worden slapjes of niet aangepakt. Maar omtrent de vredelievende Islam worden problemen ‘gecreëerd’ en de politiek wil harde maatregelen. Het is onvoorstelbaar!

Nee, Nederland is niet voor iedereen een land van vrijheid. Wel voor alcoholisten, drugsgebruikers, onzedelijken, etc., met alle gevolgen. Zij kunnen vrij hun gang gaan, en als zij te ver gaan is hun straf licht: ‘zij hebben ook rechten’ en ‘zij hebben een moeilijke jeugd gehad’. Het is een kei harde en omgedraaide wereld waar de zachtaardige, eerlijke en goedaardige mensen vaak het slachtoffer worden. De psychiatrische inrichtingen zitten vol, zelfmoorden komen met grote regelmaat voor, mensen klagen steen en been en gunnen elkaar niets. Verkrachtingen, kinderporno, vrouwenmishandeling, diefstallen, discriminatie, pesten, respectloos gedrag, etc. etc. is aan de orde van de dag. Nee, Nederland is verre van beschaafd en het wordt tijd dat men in de spiegel gaat kijken en de onschuldige Islam met rust laat.

Zo hoorde ik laatst dat bij 80% van de scheidingen “vreemdgaan” de oorzaak van de scheiding is. Met ontwrichte gezinnen als gevolg waar vooral kinderen het slachtoffer van worden. En waar begint vreemdgaan mee? Juist, met het kijken, het vreemdgaan van de ogen. Maar als de Islam zegt dat de vrouwen zich moeten bedekken, zodat er voor de zwakke mannen met een ziekte in hun hart niets te zien valt, dan wordt de Islam als achterlijk betiteld en wordt de vrouw onderdrukt.

Ik wil alle moslimbroeders en zusters uit de grond van mijn hart het advies geven om deze situatie met geduld te doorstaan. Weet dat dit een test is van Allah (Verheven en Geprezen is Hij).

“En voorzeker, Wij hebben Noah tot zijn volk gezonden en hij verbleef duizend jaar bij hen, op vijftig jaar na. Toen overviel de zondvloed hen, terwijl zij onrechtvaardigen waren.”(Qor-aan, Soerat 29 (Al ‘Ankaboet), aya 14)

Volg het voorbeeld van de profeet Noah (vrede zij met hem). 950 Jaar verbleef hij onder zijn volk. Kijk eens naar zijn geduld, terwijl Allah de Almachtige van tevoren wist dat vele mensen van dit volk geen gelovigen zouden worden. Toch liet Allah (Verheven en Geprezen is Hij) Noah (vrede zij met hem) 950 jaar de boodschap verkondigen. Is dit dan niet een beproeving voor de gelovige harten?

Houd je vast aan je geloof en laat nooit los. Laat de ongelovigen doen en zeggen wat zij willen.

“Laat hen in hun dwaling blijven en spelen totdat zij hun Dag ontmoeten die hun is aangezegd.” (Qor-aan, Soerat 43 (Az Zoekhroef), aya 83)

Laat hen dwalen, laat hen spelen. Kijk eens hoe Amerika met de rest van de wereld speelt. Ze willen zelfs Nederland aanvallen als er een Amerikaan berecht wordt in het Internationale Gerechtshof in Den Haag. Zelf eisen ze wel dat Nederlandse drugssmokkelaars worden uitgeleverd, maar een Amerikaan…! Ik heb trouwens begrepen dat als Bush of Sharon of Poetin in Nederland is, dat zij dan eigenlijk gearresteerd moeten worden. Dit omdat zij zich schuldig maken aan oorlogsmisdaden. Vanaf wanneer krijgen deze heren de titel “terrorist”? Waarom een moslimleider of de Palestijnse vrijheidstrijders wel terroristen noemen, en de “democratische leiders” en de soldaten in een bezettingsleger niet? Dit ruikt weer naar het bekende meten met twee maten. Zo ook is Irak een schurkenstaat omdat het beschikt over massavernietigingswapens. En Amerika zelf? En Rusland, Israël en India? Zijn zij ook schurkenstaten? Lang leven Amerika! Lang leven democratie! Lang leven de vrijheid! Wij moslims weten wel beter. Zodra mensen denken het beter te weten dan Allah onze Schepper, dan gaat het fout. Maar er komt een moment dat Amerika en hun bondgenoten hetzelfde lot zal overkomen als de volken van de profeten (vrede zij met hen allen). Hoe vaak zijn zij gewaarschuwd?

Voor hen hun geloof en voor ons ons geloof, en aan Allah (Verheven en Geprezen is Hij) is het Oordeel.

“Zeg (O Mohammed): ‘O ongelovigen. Ik aanbid niet wat jullie aanbidden. En jullie zijn geen aanbidders van wat ik aanbid. En ik zal nooit een aanbidder worden van wat jullie aanbidden. En jullie zullen nooit aanbidders worden van wat ik aanbid. Daarom, voor jullie jullie godsdienst en voor mij mijn godsdienst’.” (Qor-aan, Soerat 109: Al Kafiroen).

27-04-2004, 13:18
Prachtig stukje satire.

27-04-2004, 14:05
Hoe laat je iemand geloven dat een rode trui groen is? Om voor hem vanaf jongs af aan groen met rood te verwisselen. Niet anders. En zo xweetx iedere moslim, christen of iemand anders dat zijn of haar geloof de enige juiste is. Maar is dat zo? Wie zal het zeggen...

Verder vind ik het hele verhaal nogal suggestief. Bewijs materiaal voor de juistheid van de Islam dat zijn origine daar helemaal niet heeft, belachelijke iconisering van zogenaamde schuldigen. Alsof NOVA het beleid in Nederland bepaald. Alsof Bush de schuldige is, alsof het vrede wordt wanneer die crimineel (want dat vind ik wel) Sharon er niet meer is. Maar ja... geef het kwaad een gezicht en het is te begrijpen. Heb je in iedergeval een doel voor ogen.

27-04-2004, 14:08



Citaat:
Origineel gepost door Elberfeld
"Minister van Boxtel" is al bijna twee jaar geen minister meer. Hij was tussen 1998 en juli 2002 minister.

Heeft Sword_of_Islam niks anders te doen dan minstens twee jaar oude stukken opnieuw op te rakelen?
11 september is al bijna 2 jaar voorbij en toch wordt het steeds herhaald?

De holocaust is al bijna 60 jaar voorbij en toch is dat de carte blache voor Nederlanders om zionisten te steunen, en carte blache voor zionisten om mensenrechten niet na te leven.

27-04-2004, 14:15

Citaat:
Origineel gepost door peterc
Hoe laat je iemand geloven dat een rode trui groen is? Om voor hem vanaf jongs af aan groen met rood te verwisselen. Niet anders. En zo xweetx iedere moslim, christen of iemand anders dat zijn of haar geloof de enige juiste is. Maar is dat zo? Wie zal het zeggen...
Tja, daar heb je een punt...

27-04-2004, 14:36

Citaat:
Origineel gepost door Sword_of_Islam
De holocaust is al bijna 60 jaar voorbij en toch is dat de carte blache voor Nederlanders om zionisten te steunen, en carte blache voor zionisten om mensenrechten niet na te leven.
Niet voor mij in iedergeval. En ik denk ook niet voor veel andere Nederlanders. Dus omdat die "zielige" joden zijn afgeslacht door een stel nazi's mogen ze van Nederland doen en laten wat ze willen? Nogal kort-door-de-bocht vind je niet? Je schat ons Nederlanders wel hoog in. Ook wordt het naar mijn idee niet gebruikt als rechtvaardiging voor alle acties in vooral Palestina. Maar misschien kun je wat bronnen geven...?

De enige die er nog echt last van heeft is Duitsland; dat tot op de dag van vandaag schadevergoedingen moet betalen aan Israel.