Bekijk volle/desktop versie : Algarve magneet voor Britse pedofielen



27-05-2009, 21:45
PRAIA DA LUZ - De Portugese Algarve zou een magneet zijn voor pedofielen. Dat stellen de privédetectives die de McCann's, de ouders van het verdwenen Britse meisje 'Maddie' (Madeleine), inschakelden om de verdwijning van hun dochter te onderzoeken.

De detectives van Kate en Gerry McCann hebben de 62-jarige Raymond Hewlett geschrapt van hun lijstje van mogelijke daders. De onderzoekers richten hun pijlen nu volledig op de Algarve want "daar zit het vol met pedofielen."



De speurders ontdekten dat in het gebied de afgelopen vier jaar zeven kinderen van toeristen werden aangerand, schrijft de Daily Mail. De onderzoekers comcemtreren zich nu op vier tot vijf pedofielen die nog steeds in de Algarve wonen. Op een uitzondering na, zijn het allemaal Britten.

In de Algarve wonen zelfs 38 delinquenten volgens de onderzoekers. "De streek is een magneet voor pedofielen. De laatste vier jaar zijn er zeven seksuele aanrandingen geweest van kinderen van toeristen," klinkt het. "Vijf feiten vonden plaats voor de ontvoering van Madeleine, twee erna. Een aanranding vond plaats een maand voor haar verdwijning."

http://www.telegraaf.nl/buitenland/4022351/___Algarve_magneet_voor_pedo_s___.html?p=4,1