Bekijk volle/desktop versie : Train je vriend/verloofde tot de ideale partner



24-05-2009, 14:05
Mannen zijn geen honden, maar sommige gedragstherapieën die voor honden en andere dieren gebruikt worden kun je ook toepassen op mensen. Het kan er voor zorgen dat je krijgt wat je wil zonder gezeur.

Mannen reageren als dieren
"Mannen zijn dieren die op twee benen lopen, ze vertonen hetzelfde gedrag als vele andere zoogdieren", aldus schrijfster Amy Sutherland. "De kans is dus groot dat ze op dezelfde manier reageren op sommige trainingstechnieken." Sutherland spreekt uit ervaring, zij had jaren lang een trainingsschool voor exotische dieren. Nadat ze haar studenten goed bestudeerde, paste ze met succes haar technieken op haar man toe. In minder dan een paar maanden verdwenen zijn eigenschappen waar zij zich aan stoorde. We geven jullie enkele tips zodat jij ook binnen enkele maanden een droompartner hebt.

Hij helpt niet mee in het huishouden
Hier draait alles rond hem minder speels te maken. Deze techniek wordt vaak toegepast op chimpansees, omdat het echte druktemakers zijn. Hen kalmeren is echt moeilijk. Maar als je even meedoet met hun spel, zullen ze vervolgens aandachtig zijn. "Wanneer we willen dat chimpansees een taak uitvoeren, spelen we 5 à 10 minuten met hen", zegt apentemmer Eugene Cussons. Als ze iets leuk hebben gedaan, zullen ze bereidwilliger zijn mee te werken." Dus als je iets wil gedaan krijgen van je partner, moet je enkele minuten samen met hem gek doen. Vertel hem vervolgens dat jullie later verder zullen doen als hij nu even helpt met afwassen. Na iets leuks te hebben gedaan, heeft je partner meer feelgood hormonen in zijn hersenen, daarom zal hij minder zijn neus optrekken als je hem iets vraagt. Als je deze techniek consequent toepast zal hij niet langer huishoudelijke taakjes met negatieve dingen associëren.

Slechte manieren
Als een puppy gaat snuffelen op plekken waar het niet hoort, zegt je instinct je hem weg te trekken. Maar dat zorgt er alleen voor dat hij nog meer er aan zal willen ruiken. Daarom belonen hondentrainers goed gedrag en negeren ze gedrag. Omdat honden van affectie houden, zullen ze zich goed willen gedragen, voor de belonging. Je man zit net hetzelfde in elkaar. Als hij vulgaire moppen in het bijzijn van je ouders vertelt, heb je de neiging hem meteen te zeggen dat hij moet ophouden , maar dat werkt niet. "Mannen willen niet als kinderen behandeld worden, als je hem vertelt iets niet te doen, zal hij zich als een kind voelen. Als je partner zich slecht gedraagt, negeer hem dan. Geef hem een knuffel of kus wanneer hij lief is. Timing is hierbij ontzettend belangrijk. Beloon hem meteen wanneer hij positief gedrag vertoont.

Hij loopt weg bij een ruzie
Mannen hebben net als paarden de neiging wegt te lopen bij een gevoel van irritatie of een kwade stem. Zelfs al ben je ontzettend boos op je partner, probeer hem op een rustige, beheerste manier aan te spreken. Ben je echt kwaad, kalmeer dan enkele minuten voor je hem benadert. Vertel hem vervolgens kalm wat hij fout deed, dat maakt het makkelijker voor hem om naar jou te luisteren. Aanrakingen zijn ook belangrijk, leg je hand op de zijn als je spreekt. Ook dit zal hem op zijn gemak stellen.

Koppig
Wanneer trainers poema's willen overtuigen, zoeken ze naar een middenweg. In plaats van het dier proberen te domineren, proberen ze samen een oplossing te vinden. Elke man kan zich nietig voelen bij een bazige vrouw. Hierbij is lichaamstaal ontzettend belangrijk. Als je een moeilijke conversatie voert, kan hij zich onbewust verzetten tegen je houding en bewegingen. Als je heel dicht bij hem staat met je handen in je heupen en je voeten gespreid zal hij zich willen verdedigen en instinctief terug vechten. Als je een slappe houding hebt en je je hoofd lichtjes voorover buigt, zal hij dat als een teken van onderdanigheid zien. De beste manier om op gelijke grond te staan is door een goede houding aan te nemen, met je hoofd omhoog. Zo staan jullie op een gelijk niveau en kunnen jullie op hetzelfde niveau discussiëren.

(bron: http://www.goedgevoel.be)

24-05-2009, 14:07


Als je ruzie wilt in je huwelijk , ga elkaar elke keer corrigeren damh it ! laat hem even luchten ...

24-05-2009, 14:12
Ruzies moet je uitspreken.

24-05-2009, 14:18
Ik haat veel tekst, zal vast wat goeds in staan.

24-05-2009, 14:22


Moeite waard om te lezen

24-05-2009, 14:24
Wees gewoon eerlijk en praat over alles dan heb je die "trucs"niet nodig

24-05-2009, 14:24
Wow. Beetje lang he.

24-05-2009, 14:25

Citaat door tanger_lover:
Wees gewoon eerlijk en praat over alles dan heb je die "trucs"niet nodig

Soms komen die trucjes goed van pas

24-05-2009, 14:26

Citaat door Reynbow:
Ik haat veel tekst, zal vast wat goeds in staan.



dat heb k zo vaak gehoord bij vrouwen

24-05-2009, 14:28

Citaat door ElhoubInou:
Soms komen die trucjes goed van pas

Nou ik zou dat dus echt niet bij mij vriend moeten proberen hij ziet het gelijk en dan word tie nog erger

Ik zou je eerlijk zeggen gewoon zeggen wat je voelt en wilt aan het eind van de dag helpt dat stukken beter

24-05-2009, 14:33
jullie vrouwen lijken ook op dieren

dit heb ik gelezen op: http://www.yayabla.nl/news/show_article.php?articleid=12521

In de jungle in het noordoosten van Cambodja is een vrouw gevonden die daar vermoedelijk 19 jaar geleden als kind van 8 was verdwenen. De vrouw werd door een boer en enkele van zijn vrienden betrapt in de buurt van zijn boerderij, op zoek naar eten. Zij was spiernaakt en bewoog zich voort als een aap.

Zij spreekt geen enkele begrijpelijke taal, waardoor tot op heden niet is vastgesteld dat zij inderdaad, zoals een man die zegt haar vader te zijn heeft beweerd, de 27-jarige Rochom P'ngieng is. Volgens de plaatselijke bevolking lijkt de vrouw half dier, half mens.

De vader zegt haar als zijn dochter te herkennen aan een litteken op de rechterarm.

24-05-2009, 14:34
tanger lover.. het discreet uitvoeren

mozero, die ene vrouwtje maar hier gaat het over de mannen in het algemeen