Bekijk volle/desktop versie : WTCC: Nare nasleep WTCC-race Marrakech...



17-05-2009, 23:02
De première van het FIA WTCC in Marokko was weliswaar een succes, maar de terugreis voor de teams was dat allerminst, zo vernam collega Rick Winkelman in het Zuid-Franse Pau. Van het weblog van de RTL GP- en Telegraaf-verslaggever nemen we, uiteraard met toestemming, het volgende over:

"Helaas heeft Marokko zich in de dagen na de wedstrijden van zijn slechtste kant laten zien.
In Tanger, waar de vrachtwagens van de teams aan boord gingen van de boot naar Europa, is een aantal WTCC-vrachtwagens serieus belaagd, zeg maar gerust aangevallen, door groepen Marokkaanse jeugd.

Die sprongen op de rijdende vrachtwagens, verschansten zich tussen de trekker en de oplegger of zelfs onder de opleggers, of klommen op het dak van de oplegger. Daar werden luiken opengebroken waardoor de huftertjes naar binnen klommen, veel schade aanrichten en er met het nodige materiaal (merchandise-kleding en dergelijke) vandoor gingen. Er werd met stukken hout naar de vrachtwagens gegooid, die ook werden beschadigd omdat werd geprobeerde de luiken aan de zijkant van de opleggers open te breken.

De politie stond erbij en keer ernaar. De truckchauffeurs hebben doodsangsten uitgestaan.

Volgende jaar keert het WTCC terug naar Marrakesh, de teams eisen echter nu al dat ze tijdens de reis bescherming krijgen van een privé-beveiligingsmaatschappij."


bron: http://www.autosport.nl/news/17876/wtcc_nare_nasleep_wtcc-race_marrakesj.html

haha egt onze mgarba weer

17-05-2009, 23:06


Dit zijn gewoon PVV stemmers .....waarom klagen andere team's niet ?

het zijn gewoon loosers die Nederlanders

17-05-2009, 23:08

Citaat door Breaking_News:
Dit zijn gewoon PVV stemmers .....waarom klagen andere team's niet ?

het zijn gewoon loosers die Nederlanders


haha i dont no brada

iwa ja nederlanders he

17-05-2009, 23:10
Tazz, altijd die mgharba

17-05-2009, 23:12



Citaat door snorro91:
Tazz, altijd die mgharba


tsja niks aan te doen

17-05-2009, 23:25
ewa als het zo is dan is het zo... als marokko een keertje normaal doet dan krijgen ze het ook terug. Hoeveel marokkanen komen er iedere jaar ongelukkig terug van vakantie omdat weer iets aan de hand was bij de douane daar die gare gendermie die een hoge pet van zichzelf heeft. Corupte kklijers.. Ewa dan ben ik een pvv stemmer als het zo moet toch..

18-05-2009, 00:11
het is niet makkelijk voor marokko om als eerste afrikaanse land zo"n grote tornooi te organiseren dit kan gwn gebeuren.