Bekijk volle/desktop versie : VastgoedinMarokko E-Zine is uit



14-05-2009, 11:36
Beste liefhebber van Vastgoed in Marokko,

De uitgebreide editie van VastgoedinMarokko E-Zine is uit!. Dit nummer bevat wederom volop informatie, nieuws, tips, vastgoedaanbod en nog veel meer uit en over Marokko. Het gedoe rondom bonussen, gaat aan ons voorbij en dus kunt u nog steeds een fijne bonus tot € 2.500,- verdienen bij aankoop van vastgoed in Marokko!

Niet iedereen ziet de nabije toekomst even zwartgallig aan en veel mensen koesteren, ondanks deze barre tijden, de wens een vakantiewoning in het buitenland te bezitten en dan vooral ‘ergens’ aan de Mediterrane kust. Zoekt u niet verder, want Marokko maakt niet alleen een prachtige locatie, maar biedt ook nog goede potenties en rendementen in het vooruitzicht!

Vooral de positieve response van onze lezers, dat er meer informatie over het zakendoen in en met Marokko gepresenteerd moet worden heeft gehoor gekregen. Vandaar veel info en nieuws over economie en business.

Dit keer tevens veel info over het aankoopproces, fiscaal-, juridische- en financiële aspecten bij aankoop van vastgoed en andere zaken, die raakvlakken hebben met machtig mooi Marokko, zoals; een item over een rondreis in Marokko, een weekendje Marrakech, een handelsmissie naar Marokko, de grote enquête en hoe uw huidige interieur om te toveren tot een Marokkaanse droompaleisje en nog veel meer.

En niet te vergeten, dat wij de aftrap nemen voor CNM (Club van Nederlandstaligen in Marokko) in deze uitgave. Eindelijk een orgaan, dat Nederlandstaligen verbindt 'uit den vreemde' in Marokko.

Marokko is voor velen nog een relatief onbekende vastgoedmarkt, maar schijnbaar toch wel een veilige haven in deze turbulente tijden. Daarnaast krijgt de kritische koper echt waar voor zijn geld in Marokko, zowel als het gaat om kwaliteit, als rendement. Wij bieden u de mogelijkheid om weloverwogen, gebaseerd op politieke, economische, financiële en andere cruciale informatie, een gedegen keuze te maken voor Marokko. Het feit dat Marokko grotendeels (nog) niet is geïnfecteerd door de internationale crisis, geeft ons vertrouwen! Kijkt u maar eens naar ons aanbod, echt voor elk wat wils!

Met deze VastgoedinMarokko E-zine proberen we iedereen zoveel mogelijk informatie te verstrekken over Marokko en de ontwikkelingen op vastgoedgebied. Hoe goed onze intentie met deze E-zine ook is, het kan altijd beter. We horen dan ook graag van een ieder of de informatie in deze E-zine voldoende is en/of er andere informatiewensen zijn van de lezers. Dus, wilt u reageren naar aanleiding van deze E-zine, hebt u tips, opmerkingen of enig andere reactie! Wij staan open voor uw mening!

Bent u geïnteresseerd in Marokkaans vastgoed? meldt u zich dan aan voor de periodieke E-zine op onze website of via onderstaande e-mailadres;

nieuwsbrief@vastgoedinmarokko.nl