Bekijk volle/desktop versie : Interview met een televisie25-02-2002, 15:05
Hierbij een exclusief interview met een televisie......

Vraag: Je staat bekend onder de naam beeldbuis, kijkdoos, TV en nog vele andere namen, maar wat is nu eigenlijk je volledige naam?

Antwoord: Televisie Ibn Iblis.

Vraag: Je bent in het begin van deze eeuw geboren, kun je me iets over je familie vertellen?

Antwoord: Mijn vader is erg beroemd. Hij is dezelfde Iblis doe door Allah de Hemel uit werd gestuurd omdat hij weigerde te buigen voor de eerste man op aarde, Adam (AS). Sinds die tijd heeft hij de taak jullie soort (de mens) van de Islam weg te houden op zich genomen. Ik kan zeggen dat hij vrij succesvol is geweest en ik ben trost dat ik zijn werk mag voort zetten.

Vraag: Wat is precies je werk?

Antwoord: Om mensen te vermaken natuurlijk! Ik laat toe dat de mensen relaxen en in een soort zombieachtige toestand terechtkomen. Op zo'n moment staan ze overal voor open, dus laat ik veel geweld zien en dan doe ik net alsof dat heel gewoon is en daardoor beïnvloed ik het gedrag van mensen. Ik ben echt van de meest succesvolle "brain-washers" o deze wereld. Mijn grootste uitdaging en hetgeen waar ik het meest trost o ben, is toch wel de aandacht van de mensen weg te houden van hun Schepper, Allah. Hij is degene geweest die mijn vader uit de hemel weg heeft gestuurd, wat kan voor mij dan meer voldoening geven dan Zijn schepping van hem weg te houden?

Vraag: Denk je dat je succesvol bent?

Antwoord: Wat? Hoe durf je dat te vragen? Ik heb toch alle hoeken van de aarde bereikt? Kijk eens naar het gedrag van mensen, in het bijzonder van kinderen. Kijk eens naar de maatschappij, zoveel slechte dingen worden geaccepteerd. Ik ben trots dat ik kan zeggen dat ik daar ook aan meegeholpen heb, omdat ik reclame heb gemaakt voor een aantal van die slechte dingen. Ik kan er zelf voor zorgen dat het lijkt of het om goede dingen gaat. Kijk eens hoe mooi ik dingen kan verbloemen, bijvoorbeeld geweld, moord en haram relaties. En denk eens na, in welk huishouden staat geen televisie? Een paar… En in welk tijdschrift of krant worden mijn programma’s niet geadverteerd? Mensen kijken dag en nacht naar mij. Voor sommige ben ik een verslaving geworden. Wie kan tegenwoordig eigenlijk nog zonder me? Mensen volgen veel van mijn ideeën zoals geweld, vloeken, stelen, liegen, onfatsoenlijke kleding en veel andere dingen. Eigenlijk heb ik alle hoeken van de markt bereikt. Ik ben het meest succesvolle ding wat ooit is uitgevonden.

Vraag: Denk je niet dat je een beetje oneerlijk bent om mensen eigenlijk te dwingen om te geloven wat jij zegt terwijl we leven in een wereld van “Vrijheid om te doen wat je wilt wanneer je wilt”?

Antwoord: Dwingen? Ik dwing niemand ergens toe. Mensen kiezen er voor om naar mij te kijken en alle narigheid die op mij vertoont wordt. Mensen kiezen ervoor om mij in hun bezit te hebben. Ik heb een AAN en UIT knop die mensen kunnen gebruiken, maar ze kiezen ervoor om me niet uit te zetten. Het is overduidelijk dat ik de mensen geef wat ze willen.

Vraag: Hoe zie je de toekomst?

Antwoord: Ooh… Heel rooskleurig! Ik ga nog steeds vooruit. Vroeger was ik zwart-wit en nu ben ik in kleur. En mijn mogelijkheden breiden zich nog steeds uit, mijn vrienden helpen me daar erg bij.

Vraag: Wie zijn je vrienden?

Antwoord: Ik heb veel vrienden, een paar van mijn beste vrienden zijn Bioscoop, Video en Kabel.

Vraag: In jouw soort werk ben je vast wel wat vijanden tegengekomen. Wie zijn je grootste vijanden?

Antwoord: Oh, natuurlijk diegenen die een vast geloof in hun Schepper hebben.
Dat zijn degenen die vaak aan Hem denken en Hem prijzen. Zij zijn diegenen die niet alles geloven en volgen wat ik laat zien. Eigenlijk zijn het de mensen die de Quran en de Sunnah oprecht en nauwkeurig volgen. Ik probeer ze wel te pakken, maar ze laten zich niet zo makkelijk voor de gek houden.

Vraag: Nu je al zoveel bereikt hebt, wat zou dan nog je grootste wens zijn?

Antwoord: Nou, om het werk van mijn vader Iblis op de beste manier voort te zetten. Het is zijn taak de mensen van het Rechte Pad af te houden en te zorgen dat de mensen Allah vergeten en hem niet prijzen.

Dit was het exclusieve interview met een televisie. Nu is de waarheid aan het licht gekomen.

Denk na, ben je in deze val terechtgekomen? Hoe vaak vergeet jij Allah (SWT) als je naar de “beeldbuis” kijkt?

25-02-2002, 16:14


Wa alaikoum salam wa rahmatuillah wa barakatuh Missy,

Het klopt wat jij zegt aan de ene kant zit er een kern van waarheid in en aan de andere kant weer niet. Allah is inderdaad altijd bij je. Als je El Iman maar sterk is, dan kan Sijtan je niet misleiden.
Trouwens televisie in niet het enige manier.... er zijn tegenwoordig talloze manieren dat mensen misleid!! Het is dat ik dit interview ben tegen gekomen in een islamitische tijdschrift dus ik dacht dit wil ik met jullie delen.

En missy het leven is inderdaad 1 grote test en Moge Allah ons beschremen tegen het kwade.
Nog bedankt voor jouw reactie........

M3a salama Widad

Ps: "Geniet van het leven,(maar trap niet in die sneaky tricks van de sjitan)" zal ik inshallah zeker doen

25-02-2002, 17:04
Asalaam ou alaikoem wa rahmatoellah

Is naar de bioscoop gaan of gewoon een film thuis kijken haraam?

Vraag: Muziek is Haraam, maar is naar de bioscoop gaan of gewoon een film thuis kijken ook haraam?

Antwoord:

T.V is net een raam die men open zet, als het raam geopend wordt met uitzicht op een mooie plek met lekkere geuren zal hij ervan genieten. Maar als het raam geopend wordt waarbij men een vuilnisbelt tegemoet komt waar hij last van slechte geuren, muggen ..etc zal krijgen, dan zal hij er geen voordeel uit halen.

Dit is precies hetzelfde als een T.V. Er zijn dingen op die men ten gronde kan richten, en je hebt andere dingen waar men ervan kan leren en dat tot het goede roept. Het laatste is toegestaan en de eerste is verboden.

Films zijn weer te onderscheiden in verschillende categorieën, je hebt dierenfilms, natuurfilms en ook weer Hollywood films. Films waar men zijn religie niet kan schaden en waar hij ervan kan leren, of de schepping van Allah kan bezichtigen zijn zeker aan te raden om naar te kijken, denk aan natuurfilms die over de heelal spreken....etc Bij het laatste (hollywood films) behoren naakte vrouwen, en immorele gebeurtenissen die tegen de islam ingaan.

Geleerden zijn het allemaal eens dat het kijken naar zulke films verboden is, of het nu thuis of buiten is, de bron is hetzelfde. Wat betreft de bioscoop, het is een vergrotingsscherm zoals de T.V.

En Allah weet het het beste.

Cyber-Imam, Het team van al-Islaam.com
--

Allaah zegt (vertaling van de betekenis): "En volgt niet datgene waarvan gij geen kennis bezit. Voorwaar, het oor, oog en het hart - al deze zullen worden ondervraagd." (al-Isra' 17:36)

Allah kent ons beter dan dat wij onszelf kennen. De islam beveelt ons ‘Ibaadah aan Allah de Verhevene alleen. Dit zal ons geestelijke rust geven en ook tevreden laten zijn met de rizq (voorziening) van Allah de Verhevene. Het is dus ook noodzakelijk dat er naast de geboden ook verboden zijn, om ons te beschermen tegen het kwade, ons te beschermen tegen shaytaan.

Tv kijken mag hoor. Allahoe 3alm
Zolang je maar naar toegestane zaken kijkt die nuttig zijn.
En als het jouw geloof niet kan schaden.
Nu als je tv kijkt, is wel leuk, maar dat je het niet aanbid i.p.v. Allah. En zo dan b.v. je salat vergeet of i.p.v. een onnodige serie, valse woorden,... te kijken kan je iets anders nuttig doen.


Moge Allah mij vergeven als ik iets verkeerd heb gezegd.
Moge Allah ons oprechter maken in geloof.

En Allah weet het best

Hou jullie goed inshaAllah

wa salaam ou alaikoem

26-02-2002, 13:59

Citaat:
Origineel gepost door Alphonso
Hi

Mijn naam is ALphons, momenteel heb ik geen geloof, ik ben wel christelijk opgegroeid.
Het volgende wil ik even kwijt in mijn onwetendheid.
Is het niet zo dat er in de bijbel en in de koran staat geschreven
Onderzoek alles en onthou het goede.
Tevens ben ik van mening dat als je de 10 grondregels volgt de zogenaamde 10 geboden, je gewoon goed zit.
En dan heb je al die andere regeltjes volgens mij helemaal niet nodig, trouwens deze regels zijn zowel in de koran als in de bijbel wel op een honderdtal manieren uit te leggen.Dus behoor je op deze aarde niet de regels van andere mensen te volgen "omdat het zo is "
Maar hoor je juist met deze regels aan de slag te gaan zodat je later als je voor God staat verantwooordding aflegt voor jou daden, denk trouwens dat je dan niet kan zeggen, ja maar die andere zeiden.
Tevens ben ik van mening dat er geen ongelovige bestaat, want ik geloof ook , alleen niet wat jij geloofd .
En als jou geloof het ware is dan zal ik daar rekenschap voor moeten geven aan die God, maar nooit aan de mensen om me heen.
Nog kunnen deze mij veroordelen nog beoordelen en dat gebeurd nog te vaak naar mijn zin .
Met vriendelijke groet
en heb u naasten lief gelijk uzelf
Alphons
hoi,

Ik heb je verhaal gelezen hmmm. Je zegt dat je nu geen geloof hebt... hoe komt dat? Weet je ik kan me gewoon niet voorstellen dat er mensen zijn in deze werled en nergens in geloven....... Kijk alleen om je heen en je ziet alle wonderen van Allah/God.
En Alphons je hebt gelijk er zijn regels en die zijn geschreven in de koran en bijbel en je moet je aan die regels houden zodat je later voor Allah /God staat en je verantwoording aflegt en niet om je heen kijken in de maatschappij en kijken wat zij doen en dat je hun volgt!!!!
Wij veroordelen en beoordelen mensen... maar wie zijn wij?? Er is maar 1 iemand die dat kan/mag doen en dat is Allah/God.

Alphons ik hoop dat je later je weg vindt in het geloof...... Moge god bij je staan .

Vriendelijke groetjes,
Widad

PS: Heb jij je wel eens verdiept in het geloof Islam?

07-05-2008, 16:30Citaat door Widad:
Hierbij een exclusief interview met een televisie......

Vraag: Je staat bekend onder de naam beeldbuis, kijkdoos, TV en nog vele andere namen, maar wat is nu eigenlijk je volledige naam?

Antwoord: Televisie Ibn Iblis.