Bekijk volle/desktop versie : vraagje over plaatcake



13-05-2009, 13:23
Ik heb een vraagje.
Ik wil een plaatcake gaan maken. Er staat op het recept dat ik de plaatcake af moet laten koelen op een rooster. Maar dan breekt hij toch, of niet?

Hoe kan ik dit het beste doen zonder dat de cake in stukken breekt?

13-05-2009, 14:08


Weet niemand dit?

13-05-2009, 16:18
je moet die cake gewoonop een rooster in de bakplaat laten afkoelen, zo doe ik het tenminste.

13-05-2009, 16:26
Lees je pm had je beantwoord en ja kan heel normaal op de rooster .
Tenminste als je een rechtvormige hebt anders neem die van je oven.

13-05-2009, 19:14



Citaat door noha_tanger:
Lees je pm had je beantwoord en ja kan heel normaal op de rooster .
Tenminste als je een rechtvormige hebt anders neem die van je oven.


Goed dat je het zegt. Ik heb alleen maar een ronde. Dus neem ik die van de oven. Daar had ik nog niet aangedachtl.