Bekijk volle/desktop versie : vraagje aan de meidenPagina's : 1 2 3 4 5 [6]

21-09-2007, 14:25
Ik ben een turkse meisje.
Ik ga wel uit zoals naar bios gaan tot laatste trein om 12 uur, winkelen, hangen in het centrum als de winkels dicht zijn. enzo
Maar meestal is het met me vriendinnen alleen is niet zo erg.
Ik moet wel zeggen dat me zus van 19 dan wel meegaat niet omdat ze me capparonne is maar omdat we gewoon goed met elkaar om kunnen gaan.
Mijn zus en ik kunnen als het moet ons prima verdedigen niet dat we 2 grote dikke meiden zijn, juist helemaal niet. Wij zijn voor niemand bang en klappen niet dicht. we doen alles voor onze vriendinnen en zouden niet bang zijn van een mes, beter een messe steek dan verkracht worden denk ik dan. niet dat dit soort dingen gebeuren als je uitgaat. Wat veel ouders wel denken!!! en wat gestoord is.

Verder me ouders hebben vertrouwen in mij alleen als ze maar even weten waar ik uithang. Het ligt puur aan je ouders en of aan je omgeving. woon je in rotterdam is wat anders dan dat je in amersfoort woont natuurlijk.

Ik vind meisjes die naar disco's gaan als moslim zijnde dom en wat moet je daar. als je problemen krijgt vraag je er vast wel om, want wrm ga je anders erheen. ik zelf ga niet naar disco's omdat ik het als moslim gewoon raar vind het hoort niet.

Wat ik ook vind is dat als meisjes niet mogen gaan dat jongens zich ook moeten inhouden. Want veel moslims (jongens) gaan erheen en drinken alcohol wat haram is.
Ik geloof ook niet dat meisjes het niet leuk vinden om met vriendinnen lekker tot laat lachen gieren en naar de bios te gaan.

21-09-2007, 14:35


Jah Af En Toe Is Een Vroege Filmpje .. Of Uit Eten ... Met Vriendinnen
Mar Moet Altijd Om Een Bep. Uur Thuis Zijn..

Pagina's : 1 2 3 4 5 [6]