Bekijk volle/desktop versie : vraagje aan de meidenPagina's : 1 2 3 [4] 5 6

18-01-2002, 21:07
pas maar op, ze krijgen je nog door hier

21-01-2002, 11:20


Geeltand Medina, je bent of erg irritant bezig of jij bent echt dom. Wanneer heb jij een antwoord gegeven op mijn vragen? Omdat jij aan woordblindheid lijdt of met opzet net doet alsof je mij niet begrijpt zal ik de vragen dan nog één keer stellen en graag zou ik daar dan een antwoord op willen al zou dat dan volgens jou de tweede keer zijn:

Vind jij als "moslima" dat jij en andere Marokkaanse dames naar discotheken moeten kunnen gaan?

Zo ja, waarom heb je dan de behoefte om op zo een onzedelijke plek je tijd te vertoeven?
En waarom zou jij je lichaam aan derden willen laten zien als "moslima"?
Allah heeft dit ons verboden maar waarom ga jij dan toch willens en wetens tegen deze regels in? Plaats je uit egoisme je onzedelijkheid boven Allah?
Is heiden zijn dan makkelijker?
En tenslotte wat zegt je familie hiervan?


Iets anders.

Een bericht mag ik toch zo vaak aanvullen als ik wil, wat heeft dat met intelligentie te maken,
lege tagnahoofd?

Dit zijn mijn antwoorden op jou vragen:

Op de eerste vraag had ik al een antwoord gegeven maar door je woordblindheid heb je dit weer eens gemist, scroll maar naar boven.

Waar lees jij Onzedelijke Medina dat ik mezelf als een een goede moslim beschouw? Is het misschien hallucinatie? Of is de wens de vader van de gedachte?

NB: Ondanks dat je je inburgeringscursus nog niet heb afgemaakt hoop ik dat je nu eens even ophoudt met spelletjes spelen en voor de verandering, antwoord geeft op mijn vragen. Doe je dat niet dan trek ik mij conclusie dat je niet wilt dat je onzedelijkheid door mij wordt ontmaskerd en dat dat je motief is om constant om de zaken heen te draaien. In dit geval zal ik dan ook niet meer reageren op je inhoudloze en argumentloze reacties. Dat ik je de aandacht tot nu toe heb gegeven is eigenlijk onbegrijpelijk maar goed.

doeidoei


21-01-2002, 11:55
Beste Chokran,

Voor iemand die zo expliciet tegen discotheken is omdat het er zo onzedig aan toe zou gaan, weet je er wel verdacht veel vanaf...

Beetje erg raar, vind je zelf ook niet? Of klopt er iets niet aan je verhaal?

21-01-2002, 12:11
Een klein kind weet zelfs hoe het daar aan toe gaat daar hoef je niet echt lang over na te denken. Van horen zeggen, televisie, media...

Maar in ieder geval bedankt voor je inbreng al was je het niet echt nuttig.

21-01-2002, 15:01


Hallo iedereen,

er is hier nogal harde woorden gevallen...

Ik had een vraagje voor de dames die alleen wonen. Waarom zijn jullie alleen gaan wonen? Jullie komen precies toch allemaal goed overeen met jullie ouders? Ik woon zelf nog thuis en zou het niet anders willen. Die gezelligheid, altijd iem. om tegen te praten of mee te lachen, ... of was dat nu net het probleem.

En dan nog wat raad aan Chokran. Wat je zegt is allemaal waar, en ik ben het wel met je eens, maar als je een dwalend persoon op het rechte pad wil brengen, dan doe je dat met beleefdheid, zonder schelden en zonder ruzie. Zoals van Zuster, in tegenstelling tot wat je hier boven schrijft, is het volgens de Islam zo en zo. denk er eens over na of zoek het eens op. Volgens mij heb je dan veel meer kans op succes. Met schelden kom je niet ver.

Voor Zorro en Nadia, ik weet dat mannen en vrouwen niet altijd gelijk zijn, maar wat betreft discotheken (wat ik ook bedoelde) is dit voor beide niet toegestaan.

groetjes,
Sana

21-01-2002, 15:19
salam sana.

De reden dat ik het huis uit ben gegaan is puur om om zelfstandig te worden. Kijken of ik het in mijn eentje zou kunnen redden.
Ik heb altijd gedacht: stel dat ik moet wachten totdat ik getrouwd ben en mijn huwelijk loopt stuk of weet ik veel wat er allemaal kan gebeuren, dan wil ik er zeker van zijn dat ik goed voor mezelf kan zorgen, ik kan wil niet afhankelijk zijn van anderen en al helemaal niet van een man!

Groetjes S.

21-01-2002, 15:22
Je hebt helemaal gelijk Sana, maar het punt is juist dat het deze meiden geen donder kan schelen en zij weten donders goed wat wel kan en niet. Ik weet dat ik niets bereik met mijn reacties maar op deze manier kan ik mijn gal spuien t.a.v. sommige dames die ik ondertussen veracht omdat ik hun als verraders zie van de Islam.

De huidige Marokkaanse vrouw wil "vrij" zijn en de manier waarop zij dit doel nastreeft gaat ten koste van ons cultureel en religieus erfgoed. Zij willen net als Hollanders, kleding dragen die islamitisch gezien absoluut niet kunnen. Zij willen vriendjes, sex, uitgaan, alleen wonen. Kortom zij willen graag Kaaskoppen worden omdat zij dan meer "vrijheid" hebben. Zij verliezen hun identiteit en nemen een andere identiteit aan die niet past bij hun ziel.
Deze behoefte om graag meer aandacht te krijgen van derden gaat ten koste van onze religie.
De Islam verwatert en dit komt o.a. door deze ontwikkeling in het gedrag van vrouwen.

En niemand die hier iets tegen doet. Ik stel de vrouw verantwoordelijk voor de achteruitgang van onze religie. Zij moesten beter weten.

21-01-2002, 16:32
Chokran, dus in jou ogen ben ik nu een kaas en dat alleen omdat ik zogenaamd "vrij" wil zijn. wie ben jij om zo te oordelen?
Mijn ouders keuren het goed, zelf mijn BROERS en mijn zus!!
En die vinden mij echt geen kaas, hoor, omdat ik het ook NIET ben.

En wat moet ik anders op een marokkaanse dating site, als ik mijn afkomst heb verloochend?

En wat noem jij nou een echte moslima?
Die meisjes die hun hoofdoekie als dekmantel gebruiken en ondertussen met iedereen het bed induiken, roken, drinken, kortom; alles doen wat god verboden heeft.?
((en niet te vergeten die overdreven strakke kleding en lage decolleté?))
Ik heb het met mijn eigen ogen gezien!
En dat is veel erger dan iemand die op zich zelf woont met behoud van zijn waarden en normen, die die van huis uit heeft meegekregen.

gegroet[Dit bericht is aangepast door sabrinat (aangepast op 21 januari 2002).]

21-01-2002, 16:44
Iedereen word beoordeelt. Niet door vader, moeder, broer , zus of een ander iemand die rodelt, maar door Allah.

KOLA WAHED IT3ELK MEN RJLIH JOUM ELKIYAMA.
LIDERTI FDENIA TELKAH F ELAGIRA


salam

21-01-2002, 16:47
Ja uiteindelijk wel ja! Maar dat is nog altijd mijn zaak.

26-01-2002, 21:47
hallo allemaal
gaat het nog wel
groetjes

26-01-2002, 22:42
dankje leila19
met mij gaat het goed.
groetjes

[Dit bericht is aangepast door siedat (aangepast op 26 januari 2002).]

27-01-2002, 10:53


Ik ben van mening dat de meisje die hier hun vooroordelen strooien gewoon niet UIT MOGEN GAAN

ik bedoel wij ( mensen die wel gewoon uitgaan) zijn heus niet achterlijk en hoeft ook niet elke keer te herhalen wat haram is en wat niet dat weten we wel!!!

Ik denk ook niet dat jullie o zo strikt Islamtisch zijn want ik heb jullie taalgebruik gezien bij die andere topics en dat getuigt echt niet van een goede Moslim zijnde.
Het is niet iets om over naar huis te schrijven.

Als jullie vrij gelaten worden dan zul je pas zien wat zondes begaan betekent.
Dan is het einde pas zoek.

30-01-2002, 14:16
hallo allemaal

ik ben ook van plan alleen te gaan wonen. Maar dat komt omdat ik 'gedwongen' word door mijn studie om alleen te gaan wonen. Ik vind dat meisjes wel alleen kunnen wonen, soms ben je gewoon te oud om thuis te blijven. Ik heb ook ongetrouwde nichten van 27, 28 die alleen wonen, maar dat komt omdat ze te oud zijn om thuis te wonen, ze kunnen niet altijd op hun ouders kosten blijven leven. En meestal zijn ze na hun studie niet terug thuis gaan wonen, ze zijn nu zelfstandige meiden. In onze familie zijn er wel regels voor de meisjes EN JONGENS die alleen wonen
regels: na 20:00 geen bezoek door de weeks, geen mensen van het ander geslacht op bezoek (bij sommige uitzonderingen wel, maar dat moet eerst gevraagd worden en overdag), als je studeerd moet je elke weekend bij je ouders zijn. En vooral veel bellen, mijn nichten bellen bijna elke dag hun ouders. Ze zijn zelfstandig en leven ook volgens de regels van de Islam. Ze zijn erg actief en zijn nooit betrapt op iets slechts. Ze worden ook niet afgekeurd door de familie of de omgeving. Het zijn goed ontwikkelde meisjes en ze weten wat ze doen.
En wat betreft uitgaan, ja ik mag uitgaan. Ik heb dat vroeger gedaan maar doe het nu niet meer, het is na een tijdje niet leuk meer en je gaat over slechte dingen nadenken. ALs ik uitging werd ik door mijn vader opgehaald, er mocht niet gedronken of gerookt worden en de tent waar we naartoe gingen moest niet extreem zijn (het liefst een tent met alleen een DJ). En ik mocht alleen met mijn nichten, zus en neven en goede bekenden gaan zodat we op elkaar konden letten. Het was dus meer een familieuitje. Tegenwoordig gaat bijna niemand in de familie uit, dat komt omdat we vaak gewoon een eigen feestje THUIS beginnen. Het is onnodig om uit te gaan, het is altijd wel gezellig bij ons. We zijn goed opgevoed en weten zelf wel wat goed en fout is.
Voor alle meisjes die zeggen dat jongens met meer weg kunnen komen. Dat ligt aan de ouders niet aan de omgeving. Bij ons moeten zowel de jongens als de meisjes houden aan de regels. En je kan wel over de omgeving praten, maar je leeft toch binnen je familie, wat kan jullie de mening van andere schelen. Je doet toch alles voor je zelf de omgeving is na een tijdje toch alles vergeten.

groetjes
Firdous

01-10-2004, 14:45
Lang leve de lol hahahahaha challenge 4 live thank god its FRIDAY

Pagina's : 1 2 3 [4] 5 6