Bekijk volle/desktop versie : Het Orakel van Delphi



28-04-2009, 01:59
Het Orakel van Delphi

Met groeiende verbolging en walging hebben wij deze week kennis mogen nemen van een sterk staaltje onderbuikpolitiek bedreven door VVD-gemeenteraadslid Else van Dijk-Staats. Het orakel van Delphi schijnt bij het vallen van de naam van moskee as-Soennah in een trance te raken en onsamenhangende klanken te slaken waar niemand wat van begrijpt, zelfs niet de overige gemeenteraadsleden. Wellicht op een enkeling na zoals de ratelende priesteres Van Driel die over het vermogen beschikt om uit het cryptische gebrabbel van Orakel Van Dijk-Staats steunbetuiging voor haar Grote Zuivering van de Islam te destilleren.

Alle bezems mogen weer in de kast en de toverstaven kunnen opgeborgen worden. De financiering voor de bouw is namelijk volledig op orde. Geheime Islamitische internaten zijn niet het werk van moskee as-Soennah en rijke suikerooms uit de Golfstreek hebben wij helaas niet.

Voordat het Orakel Van Dijk-Staats wederom in delirium raakt en hexametrische verzen begint te raaskallen willen wij bij deze alvast laten weten niets te maken te hebben met de financiële crisis, de Bouwfraude, de IRT-affaire of het fileprobleem. Nu dit weer opgeklaard is, hopen wij dat onze lokale, verlichte regenten weer over kunnen gaan tot de orde van de dag.

Overigens zijn onze contacten met de gemeente een stuk minder geforceerd dan het Orakel wil doen geloven. En al zeggen wij het zelf; sommige bedwelmde gemeenteraadsleden kunnen nog een puntje zuigen aan onze kennis van de Nederlandse samenleving die zij ontberen door langdurige blootstelling aan de hallucinerende dampen van bekrompenheid, populisme en islamofobie.

Stichting as-Soennah
http://www.al-yaqeen.com/nieuw/nieuws/nieuws.php?id=1448

hier stond de nieuws:
http://nieuws.marokko.nl/index.php?nav=nieuws&nid=13129&perpage=15&pagenumb er=3

28-04-2009, 09:24


Een zeer geïntegreerde, humoristische reactie.

28-04-2009, 10:45
maschAllah.....leuke reactie