Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk Goed in je vel!



24-04-2009, 16:57
Ook al eet je nog zo gezond- soms heeft je lijf iets extra's nodig. Dan kan een goed vitamine supplement uitkomst bieden.

Ook al eet je nog zo gezond – soms heeft je lijf iets extra’s nodig. Dan kan een goed vitamine supplement uitkomst bieden.
We eten tegenwoordig helemaal anders dan vroeger. De drie dagelijkse maaltijden waarbij het hele gezin op vaste tijden rond de tafel gaat zitten – dat komt er niet altijd meer van. De één moet sporten, de ander moet overwerken – er is altijd wel wat. We eten steeds vaker wanneer het ons uitkomt. Daarnaast letten we met z’n allen ook steeds vaker op ons gewicht. Door al die zaken kan het nog wel eens voorkomen dat we ongemerkt een vitaminetekort krijgen en dat onze spijsvertering in de war raakt. Het belangrijkste is natuurlijk om vooral gezond te eten, met veel groente, fruit, noten en volkorenproducten in ons dieet. Ook is het van belang om goed te ontbijten, niet te gehaast te eten en ons niet te buiten te gaan aan fastfood. Mocht je ondanks alles soms toch een aanvulling nodig hebben, dan is Davitamon Compleet + Gezond Gewicht een prima optie. Naast alle vitaminen en mineralen, bevat dit supplement groene thee en ginseng. Dit bevordert je stofwisseling, geeft energie en helpt je gewicht gezond te houden.

Davitamon Compleet + Gezond Gewicht, 60 stuks, € 16.95