Bekijk volle/desktop versie : Mr. Perfect of Mr. Good Enough?



21-04-2009, 10:48
Mr. Perfect of Mr. Good Enough?

Iedere vrouw hoopt haar Mr. Right te vinden. Die ene persoon met wie je oud wilt worden, de man die een echte soulmate is. Helaas wordt je wel eens met je neus op de feiten gedrukt dat je blijkbaar genoegen nam met Mr. Good Enough en blijf je teleurgesteld achter. Je kunt er echter achter komen of jij de ware hebt gevonden door op bepaalde dingen te letten.

Ware liefde lijkt soms wel een fantasie, vooral wanneer je dacht dat je jouw soulmate had gevonden maar je toch weer teleurgesteld wordt. De meeste mensen worden meerdere keren in hun leven verliefd en dat is niet zonder reden. Mensen komen en verdwijnen in onze levens en elke relatie is een les. Hoe pijnlijk een relatie ook eindigde, het kan nooit tijdverspilling zijn geweest. Je leert namelijk iets over jezelf, over je capaciteiten om te houden van en het helpt duidelijk te maken wat je zoekt in een soulmate. Als een relatie spaak liep omdat jij een bepaalde eigenschap van je lover niet leuk vond, zal je hier de eerstvolgende keer extra alert op zijn. Soms is het moeilijk om erachter te komen of hij jouw ware is. Liefde is niet zomaar een gevoel en verliefdheid kan misleidend zijn. Je moet weten wanneer het intense gevoel dieper gaat dan enkel lust en blinde verliefdheid, het kan namelijk ware liefde zijn.

Jouw lover is jouw soulmate en mogelijk ware liefde wanneer jullie beiden altijd lachen wanneer jullie ogen elkaar ontmoeten. Een ander teken waarop je moet letten is of je jaloezie voelt of hem ervan verdenkt. Als je je volledig op je gemak voelt bij het feit dat hij jou geen pijn kan doen, dan zou hij jouw soulmate kunnen zijn. Ook de status van de relatie kan je veel vertellen als jullie al wat langer samenzijn. Wanneer jullie na slechte (en goede) tijden nog steeds onafscheidelijk zijn, dan zijn jullie een heel eind op weg naar eeuwige liefde. Een liefde die niet diep zit, gaat vaak voorbij na hevige problemen.

Andere zaken waarop je zou moeten letten lijken misschien niet romantisch maar zijn wel realistisch. Zijn er grote drama's in jullie liefdesleven. Als dat niet zo is, dan heb je het geluk iemand gevonden te hebben met wie je een lang leven kunt leven. Is er externe druk wat effect heeft op jouw relatie? Druk zal er altijd zijn maar als jullie daar goed mee om kunnen gaan, dan zouden jullie het perfecte paar kunnen zijn. ullie zijn het hooguit oneens maar vinden altijd overeenstemming. Is er opoffering of moet je compromissen sluiten in de relatie? Offer nooit je waarden, principes en persoonlijk groei op voor wat of wie dan ook. Jouw soulmate zou je moeten helpen groeien, niet afremmen. Zorgen jullie verschillen dat je dichter bij elkaar staat of juist verder weg? Jullie zouden elkaar moeten aanvullen juist door die verschillen. Als dat zo is en de verschillen jullie liefde totaal niet in de weg staan, dan horen jullie bij elkaar.

Bron: http://www.toostylish.com/nl/article.php?cid=1402&id=5587

21-04-2009, 11:17



Citaat door smeagel2:
blablabla als je geil bent en blijft, trouw je zelf met een hobbit


Dat laten we wel aan jou over

21-04-2009, 11:22
zodra je door zal hebben dat liefde maar een relatief begrib is wat je alleen maar kan bereiken door hard te werken, zal je liefde vinden...

als je denkt dat the perfect one je wel een keer op straat kkomt tackelen dan zal je geheid teleurgesteld worden

21-04-2009, 11:25
Wanneer ben je echt 100 % zeker van iemand... wanneer kan je zeggen van hij is mijn Mr. Right, aangezien er altijd ergens twijfels zullen zijn...

Daarom denk ik dat het beter is om te gaan voor Mr. Good Enough...ieder persoon heeft wel een minpunt...

21-04-2009, 11:34


Bla bla bla, het is gewoon 'n muntje in de automaat gooien aan de hendel trekken en meestal heb je niks gewonnen.

21-04-2009, 11:38

Citaat door Jedwane:
Bla bla bla, het is gewoon 'n muntje in de automaat gooien aan de hendel trekken en meestal heb je niks gewonnen.


spreek je uit ervaring?

21-04-2009, 11:41

Citaat door sweet_missy:
spreek je uit ervaring?


Nee, ben gewoon wijs

21-04-2009, 11:46

Citaat door Jedwane:
Nee, ben gewoon wijs


Goedzo