Bekijk volle/desktop versie : Hahahahahhahahahhahahahha



17-04-2009, 14:08
Alves geeft Real tip: 'Koop spelers van Barcelona'
Geschreven op vrijdag, 17 april om 10:52

De eerste reactie uit Barcelona op de uitlatingen van Iker Casillas heeft niet lang op zich laten wachten. Volgens de doelman van Real Madrid moet zijn werkgever meer spelers vinden die kunnen meedoen op Europees topniveau. Casillas hekelt het feit dat de hoofdstedelingen al jarenlang geen hoge ogen meer gooien in de Champions League.



"Ik denk dat we meer spelers moeten vinden die kunnen meedoen op Europees topniveau", legde Casillas afgelopen week uit op de website van de wereldvoetbalbond FIFA. "Elke club heeft zich de laatste jaren goed versterkt en beschikt over grote namen. Het klopt dat we de laatste jaren grote tegenstanders hebben gehad, misschien was het ook niet mogelijk om meer te doen dan we hebben gedaan."

Volgens Barcelona-speler Dani Alves ligt de oplossing voor het probleem van de aartsrivaal voor de hand. "De beste spelers ter wereld spelen bij Barcelona", zo liet de Braziliaan bij Radio Marca optekenen. "Sommige spelers staan boven andere spelers, zij zien het voetbal op een andere manier. Als Real Madrid geen spelers van Barcelona koopt, dan zullen zij nooit de beste spelers hebben. Die spelen namelijk bij Barça."

"Kaká en Cristiano Ronaldo zouden ook goed bij Barcelona passen", vervolgde de oud-speler van Sevilla. "Maar dat is vrijwel onmogelijk. Enerzijds omdat beiden min of meer op dezelfde positie spelen, maar door hun kwaliteiten kunnen ze eigenlijk overal spelen. Anderzijds zijn beiden gelukkig bij hun respectievelijke clubs." Barcelona is in de beslissende fase van het seizoen nog in de race om drie hoofdprijzen.

17-04-2009, 14:14


Real izan's niet komen naar barca ..

17-04-2009, 14:17
Hij heeft ook nog eens gelijk ....ze hebben Barcelona spelers nodig

17-04-2009, 15:00
fout ze hebben Arsenal spelers nodig maar Arsenal is toch niet gek genoeg om spelers weg te geven

17-04-2009, 15:45



Citaat door SPEELVOORJELAND:
fout ze hebben Arsenal spelers nodig maar Arsenal is toch niet gek genoeg om spelers weg te geven

nee joh spelers uit turkije

18-04-2009, 16:46
haha uit turkije

18-04-2009, 17:10
nee uit fc den bosch