Bekijk volle/desktop versie : Handtassen: Chloe, Balenciaga, Miu miu etc



06-04-2009, 00:42
Dames,

Geïnspireerd door de exclusieve designermerken en vervaardigd van de hoogste kwaliteit materialen, zijn deze handtassen het beste op de markt. Ze wijken niets af van het origineel, aangezien zij van dezelfde materialen zijn gemaakt en enkel niet verkocht of vertegenwoordigd worden als de authentieke merken. De tassen zijn gemaakt van echt oxyderend leder, dus geen synthetisch materiaal zoals het meest wordt aangeboden.

Deze tassen zijn het nauwkeurig en exacte exemplaar van "the real thing", ogen en ruiken zelfs hetzelfde. Niet te verwarren met de meest gangbare replica tassen die worden aangeboden, welke het kwalitatief bij lange na niet halen met deze handtassen.

Alle handbags zijn momenteel nog 95,-. Normaal gesproken variëren de prijzen en verschillen deze per merk/model. Hiervoor krijg je uiteraard wel wat voor je geld, dus geen goedkoop namaaktasje van synthetisch leer, maar een 1:1 replica handtas gemaakt van de beste materialen. Elke handtas wordt geleverd met dustbag, kaartjes, juiste etikettering en is voorzien van alle originele labels en serienummers.

Klik hier voor foto's


Deze tassen worden op de markt gebracht voor duizenden euro's. Voor een fractie van het bedrag kun jij nu zo een tas bemachtigen!

Neem een kijkje op http://www.raffaello-network.com/raffties/ en vergelijk de prijzen en tassen.

Interesse? of heb je nog vragen. Stuur een pm of mail je bestelling naar design_bags@live.nl.

Groetjes!

06-04-2009, 00:43






06-04-2009, 00:44




08-04-2009, 14:02