Bekijk volle/desktop versie : 'Vliegramp gods straf'



06-03-2009, 20:04
Radicale christenen willen herdenking verstoren


SCHIPHOL - Aanhangers van de Westboro Baptist Church, een sekte waarvan de aanhangers onder meer geloven dat god homoseksuelen haat, willen demonstreren bij de herdenking van de vliegtuigcrash op Schiphol.

Volgens deze groep van religieuze fanatici is de vliegramp gods straf voor het verdorven karakter van Nederland, meldt EénVandaag dat een gesprek had met de woordvoerster van de kerk.

De Koninklijke Marechaussee en de politie Kennemerland hebben ernstige vrees voor verstoring van de openbare orde tijdens de herdenking zaterdag. De gemeente Haarlemmermeer heeft een noodverordening rond de herdenking ingesteld.

Extra eenheden

De marechaussee heeft voor de zekerheid extra mensen achter de hand: een peloton ME, een sectie van de arrestatie-eenheid en ander extra personeel. Mensen die de openbare orde verstoren worden gearresteerd, zegt een woordvoerder. De extra eenheden zullen zich op de achtergrond houden en alleen in actie komen als dat nodig is.

De leden van de Westboro Baptist Church demonstreren vaker bij begrafenissen of herdenkingen van 'goddeloze' moslims, zoals van gesneuvelde Amerikaanse moslims in Irak. In een pamflet hebben ze hun „religieus protest” aangekondigd.


bron

06-03-2009, 20:06


Ik zag dat gekke mens op de tv. Volgens haar zijn Nederlanders het slijk der aarde

Rijp voor een inrichting.

06-03-2009, 20:10
God wil Nederlanders straffen, dus laat hij een Turks vliegtuig neerstorten!
Deze redenering geeft al aan hoe stupide deze godsdienstwaanzinnigen zijn.

06-03-2009, 20:15