Bekijk volle/desktop versie : Voorkomen dat fruit bruin wordt?



03-03-2009, 19:27
Hey dames, een vraagje!

Ik krijg morgen bezoek en wil als dessert een mooi bord fruitsalade maken, dit wil ik dan al doen voor mn bezoek komt. Maar ben bang dat het fruit bruin wordt tegen dat ik het opdien. Hoe kan ik dit voorkomen? En de fruitsalade pas beginnen klaarmaken als we klaar zijn met eten, is onhaalbaar

Groetjes!

03-03-2009, 19:30


Je kan er een beetje citroensap erop doen,dat voorkomt bruin worden en het geeft het een frisse smaak.

03-03-2009, 19:32

Citaat door Oumsouhaila:
Je kan er een beetje citroensap erop doen,dat voorkomt bruin worden en het geeft het een frisse smaak.


Moet het verse citroen zijn of mag dat citroensap zijn uit een flesje? Thx in ieder geval!

03-03-2009, 19:44
Het kan allebei.

03-03-2009, 20:26



Citaat door Oumsouhaila:
Het kan allebei.


Thankjoe wel!

03-03-2009, 21:12
smaakt de appel en de rest dan niet naar citroen??