Bekijk volle/desktop versie : Korte quotes bondscoaches van poule A(Marokko poul)



27-02-2009, 16:40
De drie bondscoaches die in de poule van Marokko zitten geven een korte toelichting van wat ze van de poule A vinden. Marokko zit in groep A met Kameroen, Togo en Gabon. De eerste kwalificatiewedstrijd begint op 28 maart. Marokko zal het dan thuis opnemen tegen Gabon.

Togo: Kodjovi Mawuna
We moeten ons goed voorbereiden als we willen doorgaan in deze groep. Elke team in deze groep zal zijn best doen om zich te plaatsen voor het eerste WK dat in Afrika wordt gehouden. We zijn voor niemand bang. Dit is poule waar iedereen zich voor het WK kan kwalificeren. Als we goed met elkaar communiceren en als we elkaar op het veld begrijpen, zal het allemaal goed komen.

Kameroen: Otto Pfister
Het is inderdaad een lastige poule waar we in zitten. We zijn op papier de favorietom door te gaan, maar dat betekent nog niks. We kunnen het ons niet veroorloven om een land te onderschatten. Uiteindelijk zijn het allemaal sterke landen. Togo heeft twee of drie zeer goede spelers en ze hebben al eerder een WK meegemaakt, namelijk het WK 2006 in Duitsland. Marokko heeft een goed team en ze hebben een zeer goede coach. Gabon heeft onlangs laten zien hoe sterk ze zijn en dat we ze niet mogen onderschatten. We moeten ons zeer goed voorbereiden voor deze poule.

Gabon: Alain Giresse
Het is een moeilijke poule waarin we zitten. Gelukkig gebeurt dat op het veld. Dat telt en dat is het enige waar we over gaan denken. We zullen ons goed voorbereiden en we zullen voor elke kans strijden. We hoeven gelukkig niet veel te reizen en dat is ook positief voor ons. Kameroen is een buurland van ons en dat zeker blijken op het veld, omdat er veel rivaliteit heerst tussen. Tevens hebben we allebei de zelfde speelwijze. Togo was aanwezig op de laatste eindronde van het WK, dat zegt al genoeg. Marokko heeft ook al ervaring als het om WK eindrondes gaat. Gabon heeft ten opzichte van de andere drie landen de eindronde nog nooit bereikt. Hun techniek veroorzaakt alleen maar problemen bij de tegenstander. We moeten ons goed voorbereiden om elke wedstrijd te kunnen winnen. Ook moeten we niet bang zijn voor de tegenstander. We moeten met een glimlach op onze gezicht spelen en laten zien dat we voor niemand bang zijn. We moeten ze laten zien dat we graag aanwezig willen zijn op een eindronde van een WK.

27-02-2009, 17:29


Kameroen denkt: Die wedstrijd hebben we al binnen..

27-02-2009, 18:07
Is wel goed dat ze mekaar niet onderschatten, laten ze wel punten onderling liggen.

27-02-2009, 20:19
ik denk dat ze in de zomer tegen Kameroen gaan spelen dat word moelijk voor marokko voral als het rond de 40graden