Bekijk volle/desktop versie : Zware aardbeving treft Europa



26-02-2009, 09:37

The Atlas of Creation is een 'atlas' tegen de evolutietheorie die geschreven is door de Turkse Harun Yahya (pseudoniem van Adnan Oktar), vertegenwoordiger van de islamitische variant van het creationisme.



Het werk betreft een islamitische ideologisch propagandaboek en poogt de evolutietheorie als verwerpelijk en onzin af te doen. God zou de mens, het dier en de wereld hebben geschapen. Vele voorbeelden zijn ontleend uit het christelijke creationisme en worden gebruikt om het moslimcreationisme te ondersteunen en de evolutietheorie in discrediet te brengen:

x Vele foto's van honderden miljoenen jaren oude fossielen worden getoond met daaronder een foto van het hedendaagse organisme, met het commentaar dat het fossiel en het hedendaagse organisme identiek zijn. De bronnen van deze foto's worden niet duidelijk gemaakt.
x De mensaap zou nooit hebben bestaan. De plaatjes en tekeningen van de mensaap zouden zijn gebaseerd op incomplete fossielen en worden door het boek afgedaan als propaganda.



Daarnaast beweert het boek zaken als:

x De terroristische aanslagen op 11 september 2001 zouden rechtstreeks terug te leiden zijn op het Darwinisme.
x De Holocaust zou rechtstreeks terug te leiden zijn op het Darwinisme.
x Adolf Hitler zou zich hebben laten inspireren door de evolutietheorie: de sterksten zullen overleven, zoals het boek de evolutietheorie interpreteert. De islam zou daarentegen een religie zijn die staat voor vrede en welzijn.

Het geschrift werd in februari van 2007 over vele scholen in Europa verspreid met als doel leerlingen te overtuigen van het bestaan van God. De Atlas of Creation weegt een ruime vier kilo, is zevenentwintig bij zevenendertig centimeter in omvang en zo'n vijf centimeter dik. Het boek werd verspreid door de Turkse uitgever Global Publishing uit Istanbul. Uit de kwaliteit van de atlas valt op te maken dat achter de verspreiding een grote financier moet zitten.

bron: wikipedia


-video-[/SIZE]
[B][SIZE="4"]THE COLLAPSE OF DARWINISM IN EUROPE[/B]

http://en.harunyahya.tv/videoDetail/Product/12116/THE_COLLAPSE_OF_DARWINISM_IN_EUROPE

of hier:
http://us2.harunyahya.com/Detail/T/EDCRFV/productId/12116/THE_COLLAPSE_OF_DARWINISM_IN_EUROPE



meer info:
http://harunyahya.com/index.php

26-02-2009, 09:44


Upp..