Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Wie denk je dat de CL gaat winnen?????Pagina's : [1] 2 3

luisvuitton
27-03-2004, 13:55


Nou wie gaat volgens jullie de CL winnen???? ik denk dat ik dat ben :D en ben ook van planom topscoorSTER te worden :rolleyes:

luisvuitton
27-03-2004, 15:53
en vertel gelijk waarom???? :D :zwaai:

sweetlady-casa
28-03-2004, 03:02
Origineel gepost door luisvuitton en vertel gelijk waarom???? :D :zwaai: AC MILAN :o Dat noem ik pas een dreamteam, een team met topspelers die ook nog eens iedere keer goed presteren niet alleen maar in de italiaanse competities maar zo zie je maar ook de CL :cool: Jammer dat mijn speler niet zo vaak meer speelt :(

elmocro_delcasa
28-03-2004, 12:30
arsenal!! dat is pas een dreamteam, de manier waarom ze spelen is niet normaal gewoon.

luisvuitton
28-03-2004, 14:32


Origineel gepost door sweetlady-casa AC MILAN :o Dat noem ik pas een dreamteam, een team met topspelers die ook nog eens iedere keer goed presteren niet alleen maar in de italiaanse competities maar zo zie je maar ook de CL :cool: Jammer dat mijn speler niet zo vaak meer speelt :( nee arsenal blijft voor mij de beste!!wat ze dit jaar presteren!! ze zijn vindt ik momenteel de beste in europa maar wie is jou speler dan?? :zwaai:

luisvuitton
28-03-2004, 14:33
Origineel gepost door elmocro_delcasa arsenal!! dat is pas een dreamteam, de manier waarom ze spelen is niet normaal gewoon. juist :goedzo:

elmocro_delcasa
28-03-2004, 17:14
de manier waarop ze samen spelen is gewoon magisch!! egt te errugg..

luisvuitton
28-03-2004, 19:03
Origineel gepost door elmocro_delcasa de manier waarop ze samen spelen is gewoon magisch!! egt te errugg.. heb je net gezien??man united tegen arsenal, wajoo gevaarlijk doelpunt van Henry...........alleen jammer dat saha er weer in moest komen!! :( mooie wedstrijd :D

elmocro_delcasa
28-03-2004, 22:50
nee nog niet . maar ze worden wel kampioen dit jaar.

sweetlady-casa
29-03-2004, 13:28
Origineel gepost door luisvuitton nee arsenal blijft voor mij de beste!!wat ze dit jaar presteren!! ze zijn vindt ik momenteel de beste in europa maar wie is jou speler dan?? :zwaai: Arsenal is zeker ook een goed team.. Henry is TOP...(nice picture :p ) Maar Rui Costa (zie foto) vindt ik een goede Portugese speler..hopelijk speelt hij ook met het EK, anders reis ik voor niets af naar Portugal :rolleyes:

Kneusje
29-03-2004, 14:51
Arsenal is de laatste jaren net niet. Ook dit jaar zullen ze het niet halen ;) Ze bereiken nog wel de halve finale, maar daarin treffen ze AC milan geloof ik. Ik voorspel de volgende halve finales Porto-Real Madrid Arsenal-AC Milan Finale Real tegen AC Milan en AC Milan gaat het winnen ;)

luisvuitton
29-03-2004, 21:03
Origineel gepost door Kneusje Arsenal is de laatste jaren net niet. Ook dit jaar zullen ze het niet halen ;) Ze bereiken nog wel de halve finale, maar daarin treffen ze AC milan geloof ik. Ik voorspel de volgende halve finales Porto-Real Madrid Arsenal-AC Milan Finale Real tegen AC Milan en AC Milan gaat het winnen ;) arsenal is het net niet :giechel: ?? ze staan in de finale met de FA cup, ze staan eerste in de premier league en staan in de kwart finales van de CL, waarschijnlijk ook de halve finales inshallah dat vindt ik toch wel meer dan net niet!!en wie weet of ze het halen, klopt AC Milan is zeer sterk en ik denk ook dat ze de CL gaan winnen, maar ontken niet dat Arsenal niet veel bereikt heeft dit jaar, vooral henry :Iluvu: mijn god kreeg gister hartaanval bij dat doelpunt!! maar nee arsenal is zeker beter gewordenen zal nog beter worden met hun goede jonge spelers die in aantocht zijn :D dus niet teveel lullen kneusje :p

Kneusje
29-03-2004, 21:19


Origineel gepost door luisvuitton arsenal is het net niet :giechel: ?? ze staan in de finale met de FA cup, ze staan eerste in de premier league en staan in de kwart finales van de CL, waarschijnlijk ook de halve finales inshallah dat vindt ik toch wel meer dan net niet!!en wie weet of ze het halen, klopt AC Milan is zeer sterk en ik denk ook dat ze de CL gaan winnen, maar ontken niet dat Arsenal niet veel bereikt heeft dit jaar, vooral henry :Iluvu: mijn god kreeg gister hartaanval bij dat doelpunt!! maar nee arsenal is zeker beter gewordenen zal nog beter worden met hun goede jonge spelers die in aantocht zijn :D dus niet teveel lullen kneusje :p In de CL zijn ze altijd net niet ;) De laatste jaren presteren ze idd heel goed maar in de CL zijn ze net niet. Ook dit jaar zal je het weer zien. Ik bedoel ze hebben geluk dat ze Chelsea hebben geloot, omdat ze dat soort voetbal gewend zijn. Als ze Deportivo bijvoorbeeld zoals vorig jaar hadden geloot dan waren ze weer uitgeschakeld aangezien de perfectie in continentaal voetbal nog niet in de mate is dat ze van de echte Europese top kunnen winnen. En dat is niet lullen maar een constatering. Ik kan mij voorstellen dat jij Arsenal als favoriet ziet maar je moet ook eens je Arsenalbril afdoen en realistisch zijn ;) PS: Trouwens Arsenal is nog voor drie prijzen in de race (Landskampioensscahp bijna 100%, FA cup en CL) en dat vreet echt energie en dat is van elementair belang.

luisvuitton
29-03-2004, 21:29
Origineel gepost door Kneusje In de CL zijn ze altijd net niet ;) De laatste jaren presteren ze idd heel goed maar in de CL zijn ze net niet. Ook dit jaar zal je het weer zien. Ik bedoel ze hebben geluk dat ze Chelsea hebben geloot, omdat ze dat soort voetbal gewend zijn. Als ze Deportivo bijvoorbeeld zoals vorig jaar hadden geloot dan waren ze weer uitgeschakeld aangezien de perfectie in continentaal voetbal nog niet in de mate is dat ze van de echte Europese top kunnen winnen. En dat is niet lullen maar een constatering. Ik kan mij voorstellen dat jij Arsenal als favoriet ziet maar je moet ook eens je Arsenalbril afdoen en realistisch zijn ;) PS: Trouwens Arsenal is nog voor drie prijzen in de race (Landskampioensscahp bijna 100%, FA cup en CL) en dat vreet echt energie en dat is van elementair belang. bla bla bla ik ben heel objectief :D PS: Trouwens Arsenal is nog voor drie prijzen in de race (Landskampioensscahp bijna 100%, FA cup en CL) en dat vreet echt energie en dat is van elementair belang. [/B][/QUOTE] juist dat is wat ik zeg :o :zwaai:

sweetlady-casa
29-03-2004, 22:28
Origineel gepost door Kneusje Arsenal is de laatste jaren net niet. Ook dit jaar zullen ze het niet halen ;) Ze bereiken nog wel de halve finale, maar daarin treffen ze AC milan geloof ik. Ik voorspel de volgende halve finales Porto-Real Madrid Arsenal-AC Milan Finale Real tegen AC Milan en AC Milan gaat het winnen ;) Kijk met kneusje kan ik praten... Die is in de ban van AC MILAN en Nesta.. Zijn voorspellingen durf ik dan ook niet tegen te spreken


Pagina's : [1] 2 3