Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : HeB eeN VRaaGieH??



LZN
28-10-2002, 19:38


FaWaKa MoCRo´Z aLLeZ aaaai?? KheB eeN VraaGGie Wie Kan Me De ReCePT GeVen Van De MaRokaanSe MarmiTa?? WiL NaMeLijK Mn VaDeR eRmee VeRaSSen..!! Ik HooP DaT Ik WaT HuLp KaN VinDen... aLvasT BeDankTTT FaWaKaaaaaa :zwaai: :eek: :zwaai:.

marokko_love
02-11-2003, 15:07
:Iluvu: als iemand om een advies vraagt moet je die ook geven in in plaats van cometaar :giechel: meid

Lady_moi
02-11-2003, 15:21
welk marmita?ik bedoel met wat?met kip? met vis?

Selina
03-11-2003, 05:39
Kilo vlees 2 uien 2 tomaten marokkaanse kruiden groente wat jij lekker vind natuurlijk vlees goed in ollie bakken en dan de ui er bij snijden en de tomaten met kasbar en kruiden erbij doen zout niet te vergeten half uurje op zacht vuur laten koken, dan doe je gekookt water er bij en goed laten koken,dan doe je groente die jij lekker vind er bij laat je het op zacht vuur 2 uurjes koken en klaar is marmita de Selina

prinses_yasmina
05-11-2003, 14:22


marmita met vis???:rolleyes: war kom jij vandaan?:melig:

Ghazella24
05-11-2003, 16:26
Origineel gepost door prinses_yasmina marmita met vis???:rolleyes: war kom jij vandaan?:melig: Tajine del 7hout. Dat bestaat toch. :D :D :D

Nisrine01
05-11-2003, 23:21
Misschien bedoelt ze wel een visschotel klaargemaakt in de oven.

Miss_Maghrabia
06-11-2003, 18:55
Origineel gepost door Ghazella24 Tajine del 7hout. Dat bestaat toch. :D :D :D Tuuuurlijk bestaat die!!! ;) :zwaai:

MissChica
06-11-2003, 20:14
nee marmita met vis bestaat wel Marmita met vlees Kilo vlees Aardappelen Wortels tomaten Uien Kan ook bonen erin doen Eerst vlees en uien in de pan doen met de kruiden kasbar en zout en enzo dan als dat gaar is doe je water erbij en de groente dat laten koken safi dan heb je marmita

RitaMaria
07-11-2003, 07:31
Origineel gepost door CrazY-NonnaH FaWaKa MoCRo´Z aLLeZ aaaai?? KheB eeN VraaGGie Wie Kan Me De ReCePT GeVen Van De MaRokaanSe MarmiTa?? WiL NaMeLijK Mn VaDeR eRmee VeRaSSen..!! Ik HooP DaT Ik WaT HuLp KaN VinDen... aLvasT BeDankTTT FaWaKaaaaaa :zwaai: :eek: :zwaai: Hoi hoi, Er bestaat een topic speciaal gewijd aan de Tajine (Marmita :D) Op pagina 2 of 3 is dit terug te vinden..hoop dat je nu verder kan.. Groet Rita :zwaai:

RitaMaria
07-11-2003, 07:33
Ok, omdat ik zo lief ben :D Vis uit de oven: Ingrediënten 1 hele vis (1,5 kg), panklaar ½ theelepel zout 2 eetlepels citroensap 2 uien, overdwars in ringen van 1 cm gesneden 3 tenen knoflook, geperst 2 eetlepels olijfolie 1 groen paprika, zaadlijsten verwijden en in stukjes snijden 1 rode paprika, zaadlijsten verwijderen en in stukjes snijden 1-2 rode chilipepers, zonder zaadjes en in dunne ringetjes snijden 1 theelepel gemalen kurkuma ½ theelepel kerriepoeder 5 of 6 kleine tomaten, fijn gehakt 2 eetlepels tomatenpuree 2 eetlepels verse koriander of peterselie, fijngehakt 80 gr geblancheerde, in langwerpige stukjes gebakken amandelen, licht geroosterd. Bereiding Oven op 180 graden voorverwarmen. De vis met zout inwrijven en aan beide kanten meerdere gaatjes met een vork prikken. Op een bord leggen en met citroensap besprenkelen. 2 uur laten intrekken. Uien en knoflook in olijfolie glazig fruiten. Paprika, chilipepers, kurkuma en kerriepoeder toevoegen. Enkele minuten zachtjes laten koken. Tomaten, tomatenpuree en koriander of peterselie erdoorheen roeren. De helft van de amandelen in een bakvorm strooien. De helft van de saus erin gieten en vis met marinade toevoegen. Rest van de saus over de vis schenken. Resterende amandelen eroverheen strooien en de vorm met aluminiumfolie afdekken. De vis 30 minuten in de oven gaar laten worden, folie verwijderen. De vis nog 10-20 minuten verder bakken. Vis moet nog stevig aanvoelen. Met partjes citroen garneren en serveren.