Bekijk volle/desktop versie : Jans is lovend over het Legioen



08-02-2009, 18:45
Ron Jans roemde zondag na afloop van de uitwedstrijd tegen Feyenoord (0-0) het legioen. "Zo hoort thuispubliek te zijn. Elke beslissing van de scheidsrechter leidde tot ontzettend veel lawaai. Probeer in zo'n lastige sfeer maar eens goed te voetballen en te fluiten", merkte de FC Groningen-trainer op.

Het thuispubliek was na de donkerrode kaart voor verdediger Norichio Nieveld in de 43ste minuut niet meer te houden. Scheidsrechter Björn Kuipers kon geen goed meer doen. "Dat kon je merken aan kleine dingetjes in de wedstrijd", oordeelde Jans, die daarmee aangaf dat hij zich af en toe lichtelijk benadeeld voelde door de arbitrage.

"Dat die rode kaart voor Nieveld meer dan terecht was, zoals ik na afloop hoorde, is voor het publiek niet belangrijk. Ze willen maar n ding: een goed resultaat van hun ploeg. Die steun van het legioen heeft Feyenoord in deze wedstrijd zelf afgedwongen."

Kuipers Kuipers je moeder s een Hooeer!!

08-02-2009, 20:18


Waarom is de moeder van Kuipers een xxxx?? Was gewoon een donkerrode kaart, die Feyenoord "supporters" zijn gewoon een stelletje meelopers, Vak XX (dacht ik) begint met spreekkoren en dan volgt hele stadion, als XX fluit dan fluit de rest ook .

09-02-2009, 15:28
Ewa jah logisch, de harde kern staat op X..Je kan moeilijk beginnen in het gezinsvak, alhoewel het daar ook niet meer zo veilig is voor gezinnen