Bekijk volle/desktop versie : Yassine Chikhaoui naar Manchester City



07-02-2009, 00:55
De ernstig rijke eigenaren van de ambitieuze Engels Erstligisten heeft niet alleen de absolute top sterren in het oog, zelfs de speler van FC Zürich is een kwestie



Yassine Chikhaoui

Sinds Sheikh Mansour Bin Zayed Al Nahyan in Manchester City heeft het laatste woord heeft, moet de Europese Topklubs voorzichtig. De ernstig rijke beschermheer wagged krachtig met zijn geld, met het oog op het aantrekken van internationale beroemdheden. Dit is ook na de mislukte inzet van Milan-speler Kaka zo. Voor de komende zomer de plannen van Manchester City meer grote aanvallen op de transfermarkt.

De Lokalrivale Manchester United, dat is het doel, in een paar jaar zowel in Engeland als in Europa de toon aangeven, maar in de bouw van een nieuw team met meerdere spelers in het zicht, niet als beroemdheden zijn, voor het skelet van de nieuw gevormde teams, maar belangrijk zijn. De verplichtingen in de winter transfer window, Gezien, Bridgeport, de Jong en als Bellamy verklaart.

Mansour heeft meer spelers in het hoofd, die ook in deze categorie. Daaronder zit onder de 4-4-2.com informatie ook de naam van Yassine Chikhaoui. Voor de club-baas van Abu Dhabi is de offensieve speler van FC Zürich in perspectief van de Arabieren op de beste voetbal stadium. Een talentvolle speler met Arabische achtergrond in zijn team had moeten Mansour een speciale charme. De vereniging zal erop blijven toezien hoe de Tunesische International uit zijn langdurige schade herstel. Als de 22-jarige opnieuw als vóór zijn ernstige kneuzingen in de gangen komen, zou een verplichting voor Manchester City Chikhaouis aantrekkelijk.

Voordat hij een lange periode waren de schade tussen de vele grote naam vooruitzichten zoals Milaan, Juventus, Bayern München, Bayer Leverkusen en Hamburger SV. Torino, Olympique Marseille, Stade Rennes en Feyenoord hebben Chikhaoui, de leider van de Axpo Super League nog onder contract tot 2012 is lang of enige tijd in het oog.

beetje slechte vertaling van google translate.

Dit zou echt een interessante transfer kunnen zijn, ik ben benieuwd of ze hem kunnen afkopen voor 2012

Bron:
http://translate.google.com/translate?prev=_t&hl=nl&ie=UTF-8&u=http://translate.google.com/translate%3Fprev%3D_t%26hl%3Dnl%26ie%3DUTF-8%26u%3Dhttp://www.4-4-2.com/displaynews/date/2009/02/04/scheich-von-manchester-city-denkt-auch-an-chikhaoui.html%26sl%3Dde%26tl%3Dnl%26history_state 0%3D&sl=de&tl=nl&history_state0=

07-02-2009, 01:19


is hij al hersteld van zn blessure ? heb dit altijd al een groot talent gevonden

07-02-2009, 01:51
ja bijna, tegen Nederland zal hij er niet bij zijn, want hij heeft last van vocht in zn knie.
Denk dat hij binnekort helemaal hersteld is en dat hij tijdens de zomertranserfs weg kan.