Bekijk volle/desktop versie : Thuiswerken?



03-02-2009, 10:58
Functie:
Adviseur thuiskantoor


Functieomschrijving:

Heb jij je sporen verdiend in de personeelsbemiddeling? Vind je het zonde om niets meer te doen met die schat aan ervaring? Ben je tegelijkertijd op zoek naar een goede werk/prive-balans? Exact biedt je de mogelijkheid om jouw kennis en ondernemerschap om te zetten in een zinvolle tijdsbesteding en goede verdiensten.

Exact heeft namelijk expansiedrift. Wij hebben momenteel 6 kantoren in de Randstad en 35 medewerkers en wij zien nog volop mogelijkheden in de markt. Onder andere met behulp van zelfstandige adviseurs die vanuit hun eigen huis werken en zelf hun tijd indelen, willen wij onze daadkracht en commerciële succes verder vergroten.



Profiel:

Jij combineert commercie met mensenkennis en bent constant op zoek naar de ultieme match. Je adviseert bedrijven over hun personeelszaken en selecteert voor hen de beste flexibele en vaste medewerkers. Tegelijkertijd werf je kandidaten en vindt voor hen de juiste baan. Wij zijn op zoek naar ondernemende types met ervaring in de personeelsbemiddelingsbranche die zelfstandig en vanuit huis een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van Exact personeelsintermediair.

Momenteel hebben wij kantoren in Amsterdam, Delft, Den Haag, Leiden, Rotterdam en Zoetermeer. Onze wens is om het synergetisch effect tussen deze kantoren te vergroten door ook in de tussenliggende gemeenten een (thuis)kantoor te hebben. Ook andere vestigingsplaatsen zijn bespreekbaar.



Aanbod:
Zelf ondernemen onder de goede naam en bescherming van Exact. Vanuit huis of flexplek recruiten, uitzenden, werving & selectie, payrollen; alles is bespreekbaar. Wij hebben dan ook geen vastomlijnd concept maar willen graag samen met jou een geschikte vorm van samenwerken ontwikkelen.

Is jouw interesse en ondernemerszin gewekt? Graag willen wij met jou van gedachten wisselen hoe wij een win-win situatie kunnen creëren. Stuur jouw motivatie, ideeën en visie naar ....(pm me maar)