Citaat door machina:nou je doet eerst natuurlijk de kip maken dus je kip met kruiden en uien en kosbar en kraffes dan als je klaar bent dan doe je hem in de oven tot het heel mooi gaar en bruin is dat is een twee dan maak je de couscous klaar drie dan pak je een kilo uien schillen en in reepjes snijden dat stop je in de pan goed bakken dan doe je kaneel erbij en siuker en dan doe je 500gram rozijnen erbij en ongeveer halve uur koken die handel wat ook nog lekker is dan doe je stukkjes ananas tussen dat is heerlijk .
is dat mrokkaans recepet?rozijn en ananas en kip bakken gelijk in de oven?
waar is lmrak voor couscous
je moet charmola van kip maken:kaspor madnos peper gemberpoeder kannel zafran zout en beetje komijn ne gerasp ui.deze charmola binnen buik van kip en buiten doen dan de kip in pan met zelfd charmola behalv ui groote stukje snijd knoor en 1/2l water als de kip gaar is dan zet je hem in de oven om mooie kleur te krijgen
In de pan: lange, dunne gesneden uien (1kilo) en olie. laat de ui een beetje zacht worden dan doe je suiker kaneel en rozijn laat alles op en laag vuur en niet vergeter eder keer te roren
En de couscous weet je misschien wel te berreiden.
safi, de cous cous doe je in een mooie schaal. kip in de midden en de uiien+rozijnen doe je rond erom heen en een klein beetje van mrak.
Je mag ook met gekookte eieren+amandel erbij doen om het te versieren.