Bekijk volle/desktop versie : Extra actieteams voor criminele Marokkanen



31-01-2009, 10:27
Extra actieteams voor criminele Marokkanen



Het kabinet is van plan om 40 miljoen euro uit te trekken om de overlast van Noord-Afrikaanse probleemjongeren te bestrijden. Met het geld moeten vliegende brigades worden opgezet die de jongeren op de huid moet zitten.

In de vliegende brigades komen politieagenten, hulpverleners en deskundigen van de overheid. "Het zijn praktijkteams die kunnen worden ingezet als er ergens brand is," aldus minister Ter Horst van Binnenlandse zaken.

Straatcoaches

Buiten deze teams komen er ook meer straatcoaches en gezinscoaches. Hun doel is om jongeren op het rechte pad te krijgen en dat ook zo te houden.

Hard nodig

De nieuwe minister van Integratie, Eberhard van der Laan, meldt dat de maatregelen hard nodig zijn. Marokkaanse jongeren verlaten vaker dan jongeren van niet-Noord-Afrikaanse afkomst voortijdig de school en komen ook veel meer in aanraking met geweld dan hun niet-Marokkaanse medemens. Van der Laan denkt dan ook niet dat het probleem binnen een jaar opgelost zal zijn: "Het is een kwestie waar we nog wel tien jaar mee bezig zijn".

C. Widdershoven | 31-01-09 | 10:19 | 9 reacties

Bron

31-01-2009, 10:34


aanpakken dat tuig.

31-01-2009, 11:25
Het geld hadden ze ook in onderwijs kunnen steken. Zelfs in de kinderopvang worden we met steeds meer taken opgezadeld maar worden er niet voor betaald. Wel moeten we overuren maken voor allerlei cursussen te volgen waar we in de praktijk niet eens tijd voor hebben. Misschien moet ik ook maar bij Stichting de Meeuw gaan werken.

31-01-2009, 11:29
Ik hoop dat sommige agenten tijd vrij kunnen maken om hun krantje en koffie in de flitsauto verstopt in het bos bij Ede langs de A12, te verruilen met deze klus waar ze eigenlijk te bang voor zijn, het daarom te lang uitgesteld hebben, ook al omdat het niet zoveel verdiende voor het baasje als stiekem mensen flitsen, maar nu uiteindelijk toch aan de bak moeten.


Wat jammer nou dat de pogingen om zoveel mogelijk allochtone politiemensen binnen te halen iedere keer weer mislukt.
Wat was het mooi geweest he? Om het vuile werk op te laten knappen door allochtone politiemensen die hun eigen volk zouden moeten verraden.
Nu moet de blanke politieagent het toch zelf doen, met knikkende knieën

31-01-2009, 11:37



Citaat door ___V___:
Wat een verkwisting van Nederlands belastinggeld weer.
Die iq en eq loze inteelt gedrochten zijn toch niet te veranderen.
Oppakken en deporteren.



Maar door het lastig vallen van Marokkaanse jongeren hebben ze een betaalde bezigheid wat de koopkracht stimuleert.

31-01-2009, 11:43

Citaat door Fhamator:
Maar door het lastig vallen van Marokkaanse jongeren hebben ze een betaalde bezigheid wat de koopkracht stimuleert.

Het is een hele hulpverleners industrie geworden.
1 buurtvader, 2 straatcoaches, een gezinsmanager, 3 agenten, jeugd hulpverleners, 2 maal 8tot8 coaches, een eigen officier van justitie, een leraar nederlands, een crisis manager.

En al deze mensen per marokkaans gezin.........

31-01-2009, 12:08

Citaat door ria:
En vergeet de vliegende brigades niet.