Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Catering Afrah al MaghribPagina's : [1] 2 3 4

MizzFez
27-10-2002, 13:14


Salaam broeders en zusters, Wie heeft die catering Afrah al Maghrib gehuurd? Wat vind je van hun? Weet je toevallig hoe duur ze zijn? Ik hopp dat je me kan helpen! Ohja, wie kent nog meer goede catering? Alle tips zijn welkom!!! :goedzo: Alvast bedankt! :zwaai: Mahasalama!!!!

MizzFez
27-10-2002, 16:57
Wajo, dat is inderdaad heel duur!!!! Vind wel jammer dat de meeste catering heel duur zijn.... maar gelukkig zijn er wel betaalbare catering... Ik moet heel hard sparen!

hilwa
27-10-2002, 18:06
45 euro p.p, maar hoeveel maaltijden dan? en wat voor maaltijden?

MizzFez
27-10-2002, 19:02
He lieve zuster! Ja dat klopt, ik heb Ibtissam toevallig vanmiddag gesproken! Dat klinkt inderdaad heel goed! Ben wel blij, want zoveel geld hebben we niet, we zijn allebei pas afgestudeerd. We moeten ook nog een huis zoeken, dat kost ook veel geld.... Trouwens, ga je trouwen? Dikke kus, Mizz Fez

MizzFez
27-10-2002, 23:37


Hoop ook volgend jaar, of een jaar daarop. Dat weet ik niet, we moeten eerst een huis zien te vinden en kijken of we financieel haalbaar zijn, en dan pas een trouwdatum prikken. En jij? Nog geen trouwdatum geprikt? Heb je veel kunnen voorbereiden, zoals neggafa? Ik begin liever vroeg, dan kan ik rustig aan doen.... Goed van je om een poll te houden hoeveel bruidspaar hun geld uitgeven voor een bruiloft!!!!! Wajo, 14.000 Euro?! :schrik2: Auw mijn hart! Haha!

MizzFez
28-10-2002, 00:01
Hee, toevallig wou ik ook Saloua nemen! Ik heb een interview van haar (op marokkaans tijdschrift Mzine) en de zus van mijn goede vriendin heeft haar genomen. Maar heb gehoord dat zij best duur is.... Ik ken mensen uit tetouan, weet je wat? Ik ga hun navragen en dan kan ik een adres aan je doorgeven, waga? Ja, dingen kopen in Marokko is wel goedkoop, maar snik snik ik ga niet naar Marokko. Dus ik moet uitnodigingskaarten en bruidsuikers hier kopen. Ik ken een mooie marokkaans winkel (Rotterdam) waar ze ook bruidsuikers verkopen. Als je een kijkje wil nemen, dan wil ik je wel een adres geven!

MizzFez
28-10-2002, 00:14
Nou, niet ZO duur, maar gewoon duur.... Ik heb mijn vriendin geprobeerd te bereiken, maar zij is op dit moment onbereikbaar! Zij heeft me ooit verteld hoe duur het was, maar ben alweer vergeten!!! Sorry! Ik laat je z.s.m weten, waga?

MizzFez
28-10-2002, 00:16
Nee, geen onzin. In het begin was het wel een beetje saai, maar nu begint het steeds leuker te worden, dat is mijn mening...

mimi3000
28-10-2002, 16:13
die catering is heel duur, als je het duurste arangement neemt ben je 60 euro per persoon kwijt. Maar ik moet zegge dat ze steengoed zijn. Ze hebben echt mooie dingen. Ze kunnen een zaal heel mooi aankleden en hun service is goed.

MizzFez
28-10-2002, 17:17
Amira, graag gedaan! Je krijgt hopelijk gauw een adres van me.... Hee zuster Mimi, bedankt voor je mening! Ja ik geloof dat ze een mooie dingen hebben, maar helaas heb ik geen geld voor.... 60 euro per persoon?! Wajow! Heb je hun maar 1 keer gezien?

Vifitje
29-10-2002, 21:53
Origineel gepost door MizzFez He lieve zuster! Ja dat klopt, ik heb Ibtissam toevallig vanmiddag gesproken! Dat klinkt inderdaad heel goed! Ben wel blij, want zoveel geld hebben we niet, we zijn allebei pas afgestudeerd. We moeten ook nog een huis zoeken, dat kost ook veel geld.... Trouwens, ga je trouwen? Dikke kus, Mizz Fez HE MIzzFez, Kun je me misschien wat meer vertellen over Ibtissam.. De produkten en diensten die ze heeft? De prijzen zijn natuurlijk ook h eel belangrijk.. AfrahAlmaghrib is inderdaad heel duur.. Iemand die ik ken heeft zo 20000 euro betaald.. Daar hoop ik mee mijn hele bruiloft te geven en nog wat over te houden :p Groetjes, Vifitje

MizzFez
29-10-2002, 22:00
Hoi Vifitje, Ja, Ibtissam zorgt voor de decoratie, theehoekje, servering. Ze heeft werknemers die eten en dranken serveren en gasten verwelkomen. Zij kan ook pastilla's, vis, salades, koekjes maken.... heb je interesse? Hoor het nog van je!

Vifitje
30-10-2002, 17:38


Origineel gepost door MizzFez Hoi Vifitje, Ja, Ibtissam zorgt voor de decoratie, theehoekje, servering. Ze heeft werknemers die eten en dranken serveren en gasten verwelkomen. Zij kan ook pastilla's, vis, salades, koekjes maken.... heb je interesse? Hoor het nog van je! Heb wel interesse.. Maar weet je ook iets over de prijzen.. Want vindt het vervelend om al die mensen af te gaan en dan blijken ze duur te zijn, ofzo... Maar vertel is wat jij allemaal weet en wat je indruk van hen is.. Groetjes, Vifitje

Vifitje
30-10-2002, 17:39
Origineel gepost door lalala he als je op deze site kijkt w w w . d j n a s s i . n l wel aan elkaar typen daar staan ook een aantal goedkopere cateringbedrijven op en ook negefa's en bnds enz enz gr Jamila Heb een aantal keren deze site bekeken, maar ik kom maar niet bij die cateringsbedrijven, negafa's enzo.. Vifitje

Vifitje
30-10-2002, 17:44
Origineel gepost door nediaa Hallo, Catering afrah el maghreb is echt ontzettend goed, dit is geen reclame maar wij hebben ze gehuurd afgelopen juli en ik kan zeggen dat we niks tekort zijn gekomen. Tja en als je iets heel moois wil dan betaal je daar ook iets meer voor, dat geldt voor alles. koffie, thee, bestilla kip of vis, bruidstaart, fruit, en nog veel meer andere gerechten en niet te vergeten de ontzettend moie versiering van de zaal!!!!!!! Succes! groetjes nadia Hoeveel hebben jullie betaald als ik vragen mag?


Pagina's : [1] 2 3 4