Bekijk volle/desktop versie : Bolkestein: Irak-onderzoek moet er komen



29-01-2009, 09:04
Bolkestein: Irak-onderzoek moet er komen
http://www.telegraaf.nl/binnenland/3114255/__Bolkestein_pleit_voor_Irak-onderzoek__.html?p=22,1
DEN HAAG - De vroegere VVD-leider en oud-minister van Defensie Frits Bolkestein vindt dat de Tweede Kamer een parlementair onderzoek moet houden naar de Nederlandse steun aan de Amerikaanse inval in Irak. Bolkestein zei dat woensdag in het televisieprogramma Netwerk.


De druk op premier Jan Peter Balkenende om een onderzoek niet langer tegen te houden, neemt daarmee verder toe. Eerder al pleitten vijf vroegere ministers van Buitenlandse Zaken en oud-premier Ruud Lubbers voor een onderzoek.

Bolkestein was in 2003 tegen de Amerikaanse inval in Irak. Het was volgens hem „een stommiteit” van de Amerikanen om die oorlog te beginnen, en van Nederland om die te steunen. Balkenende steekt met zijn weerstand tegen een parlementair onderzoek volgens Bolkestein zijn kop in het zand. „Dat kan hem nog wel eens opbreken.”

29-01-2009, 09:37


ben benieuwd wanneer de beerput open gaat

29-01-2009, 09:38
Tuurlijk heeft Nederland de oorlog gesteund.
Kijk alleen maar wat Balkellende zij over de Joden dat hij het wel begreep waarom ze terugvochten.

Hij vergeet 1 ding de joden bezetten palestina en niet andersom.
Het staat mij ook nog bij dat de Koningin haar aandelen heeft verkocht destijds. Toen de oorlog met Irak bezig was. De meeste hebben aandelen in de olie. Dat is kassa.
oorlog wordt tegenwoordig gezien als een inkomstenbron en mensen zijn niets waard voor de leiders. Zolang ze maar gehoorzamen en dood kunnen vallen wanneer het ze uitkomt. De ene land naar de ander verdient geld met de oorlog. Heeft het ene land genoeg verdient dan neemt een ander het wel weer over. Achter gesloten deuren natuurlijk. Allemaal bloedgeld.

Ik zou graag meer willen weten over de bilderberg clubje
Schijnt niet helemaal zuiver te zijn. De big leaders die achter gesloten deuren de touwtjes in handen hebben. De leiders die wij zien op tv dan zijn de boodschappers oftewel puppets Zij mogen de klappen opvangen.