Bekijk volle/desktop versie : benefietgala utrecht voor slachtoffers palestina



28-01-2009, 17:30
Hallo Allemaal!

Hierbij een update van de stand van zaken omtrent het Benefietgala s.o.s. Gaza Palestina.

Naast verschillende Thaiboxing-partijen (B, C, N en jeugd) heeft de organisatie zich ingespannen om voor jullie een leuke avond te organiseren, waarbij wij tegelijkertijd ook nog eens het broodnodige humanitaire werk van Islamic Relief (http://www.islamic-relief.nl) in Gaza (Palestina) steunen.

Het was al bekend dat de maatschappijkritische rapper Appa een optreden zal verzorgen. Ook heeft Utrechts beste stand-up comedian en talentvolle duizendpoot Aziz Aarab (http://www.azizaarab.nl) zich beschikbaar gesteld om een stand-up comedyshow weg te geven.
Verder hebben zich de 2 sterkste namen in hun gewichtsklasse aangemeld om hun naam aan het initiatief te verbinden. Dit zijn: Rayen “ Trubala” Simson en de Sterkste man van Nerdeland: Fouad “ The Atlas Lion” Hsaini.
Rayen Simson behoeft voor de vechtsportliefhebbers geen introductie, want hij mag zich met recht een levende legende noemen!
Fouad Hsaini (http://www.fouadhsaini.com) is momenteel de sterkste man in zijn gewichtsklasse in Nederland en Europa. Verder staat hij 2de in het algemeen lijst van alle gewichten in het discipline: De Sterkste Man.

Voorverkoop: €10,- (mail: impactboxing@gmail.com of 0628950509)
Aan de kassa: €15,-

Zaal open: 12.00
Aanvang: 13.00

Sporthal Weide Wereld
Teunisbloemlaan 48
3452 CB Vleuten (Utrecht)