Bekijk volle/desktop versie : Supportersvereniging Feyenoord verbaasd over 'kakkerlak'



27-01-2009, 18:20
AMSTERDAM - De supportersvereniging van Feyenoord wil weten waarom Albert Heijn in zijn verzamelalbum met voetbalplaatjes een insect heeft afgebeeld op de pagina van hun favoriete club. Het diertje lijkt sterk op een kakkerlak, een met name bij Ajaxaanhangers populaire scheldnaam voor Feyenoordfans.

Klanten van Albert Heijn kunnen in het album de voetbalplaatjes plakken die de supermarktketen momenteel uitdeelt. Iedere club heeft een eigen pagina, die is opgemaakt als een jongenskamer waarin attributen liggen die refereren aan de club of de regio. Zo is bij Heerenveen een Friese koek te zien, en ligt bij Sparta een speelgoedzwaard - een verwijzing naar stadion Het Kasteel.

Frappant

Op de pagina van Feyenoord is ondermeer een voetbal te zien, waar een klein plastic insect op zit. Joop Verschuuren van de supportersvereniging van de Rotterdamse club noemt dat 'wel heel frappant'. Volgens hem rijst op z'n minst "het vermoeden van de associatie met een kakkerlak."

"Als dat zo zou zijn, is het op zichzelf een goede grap. Maar ik vind het ook wel weer kwalijk. Wat heeft 't nou voor zin?" Verschuuren vermoedt een geintje van een Ajaxgezinde fotograaf.

Kever

Volgens woordvoerster Anoesjka Aspeslagh van Albert Heijn gaat het echter om een kever, al kan ze niet uitleggen waarom die op de foto staat. "Misschien komt de bal van buiten," oppert ze. Van een grap is volgens haar in ieder geval geen sprake. "Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn. Het is jammer dat die suggestie wordt gewekt. Voor ons zijn alle clubs even belangrijk."

27-01-2009, 18:27




AJAX..!!!

27-01-2009, 18:33



ze moeten ook overal wat achter zoeken die Veyenoorders