Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Weet jij een naam voor mijn onderneming??Pagina's : [1] 2

LZN
18-03-2004, 13:59


Beste lezer, Ik ben bezig met een onderneming dat zich bezig gaat houden met beurzen organiseren op het gebied van maghreb producten, Maghreb consumenten en internationale betrekkingen met bedrijven uit maghreb in contact te brengen met Nederlandse bedrijven. Maar ik heb helaas nog geen passende naam voor mijn onderneming gevonden. Mijn vraag jullie is? of een naam kunnen verzinnen die pakkend,kort en binding heeft met Maghreb. Als er voor jou naam word gekozen zal ik contact met je opnemen. Bij voorbaat dank voor jullie gedane moeite. Rachid el Hajoui.

Dear_Rania
18-03-2004, 14:09
In welke taal moet de naam van je onderneming zijn? Of maakt dat niet uit?

ik_oke_is
18-03-2004, 14:11
hey als je wil samenwerken met een marokaans - belgische onderneming uit antwerpen mag je me altijd contacteren, ons bedrijf noemt : Marocco Nuts ik hoor het wel als je intresse hebt :maf:

hayete
18-03-2004, 14:13
Origineel gepost door Dear_Rania In welke taal moet de naam van je onderneming zijn? Of maakt dat niet uit? Ja dat vroeg ik me ook al af...Anders kan ik niks verzinnen he ;)

Dear_Rania
18-03-2004, 14:20


Origineel gepost door ik_oke_is hey als je wil samenwerken met een marokaans - belgische onderneming uit antwerpen mag je me altijd contacteren, ons bedrijf noemt : Marocco Nuts ik hoor het wel als je intresse hebt :maf: Waahahahahahhahaha 3la smiya wahahahahhahahhahahahha :goedzo:

SOmaar
18-03-2004, 14:25
Origineel gepost door music Beste lezer, Ik ben bezig met een onderneming dat zich bezig gaat houden met beurzen organiseren op het gebied van maghreb producten, Maghreb consumenten en internationale betrekkingen met bedrijven uit maghreb in contact te brengen met Nederlandse bedrijven. Maar ik heb helaas nog geen passende naam voor mijn onderneming gevonden. Mijn vraag jullie is? of een naam kunnen verzinnen die pakkend,kort en binding heeft met Maghreb. Als er voor jou naam word gekozen zal ik contact met je opnemen. Bij voorbaat dank voor jullie gedane moeite. Rachid el Hajoui heyyyyyyyyy hoe kom je aan die achternaam?

Dear_Rania
18-03-2004, 14:26
Wat dacht je van Maroconnection of zoiets. Het is niet nederlands maar Marokko zit erin verwekt. Dat geeft een idee waar je bedrijf voor staat. Ik zal wel verder denken (I love this) ;)

ik_oke_is
18-03-2004, 14:27
Origineel gepost door Dear_Rania Waahahahahahhahaha 3la smiya wahahahahhahahhahahahha :goedzo: :ego: wij zijn wereldberoemd en onze nootjes , gedroogde vruchten en dadels zijn ├ęcht de beste :maf:

ik_oke_is
18-03-2004, 14:29
Origineel gepost door Dear_Rania Wat dacht je van Maroconnection of zoiets. Het is niet nederlands maar Marokko zit erin verwekt. Dat geeft een idee waar je bedrijf voor staat. Ik zal wel verder denken (I love this) ;) nee das niet goed ; lijkt of het een telefoonbedrijf is of zo

Dear_Rania
18-03-2004, 14:30
Origineel gepost door ik_oke_is :ego: wij zijn wereldberoemd en onze nootjes , gedroogde vruchten en dadels zijn ├ęcht de beste :maf: Is dat echt? Waar worden die verkocht? Maar ik zou het toch ni kunnen weten, want ben geen echte notenfan.

Dear_Rania
18-03-2004, 14:32
Origineel gepost door ik_oke_is nee das niet goed ; lijkt of het een telefoonbedrijf is of zo Telefoonbedrijf? Hoe komt ge daar nu bij? :ego: It beats Morocco nuts anyway :p

Zin_d_Midar
18-03-2004, 14:37
Origineel gepost door music Beste lezer, Ik ben bezig met een onderneming dat zich bezig gaat houden met beurzen organiseren op het gebied van maghreb producten, Maghreb consumenten en internationale betrekkingen met bedrijven uit maghreb in contact te brengen met Nederlandse bedrijven. Maar ik heb helaas nog geen passende naam voor mijn onderneming gevonden. Mijn vraag jullie is? of een naam kunnen verzinnen die pakkend,kort en binding heeft met Maghreb. Als er voor jou naam word gekozen zal ik contact met je opnemen. Bij voorbaat dank voor jullie gedane moeite. Rachid el Hajoui Rachid&Co:goedzo:

blikje
18-03-2004, 14:39


Hoi Racheed, Wat dacht je van Magreb u s i n e s s Of M Associates g r e b Succes, als ik ernog een weet, dan laat ik dat wel weten! Groetjes

blikje
18-03-2004, 14:41
Hoi, Ik zie dat de letters verschoven zijn. Maar, de bedoeling was dat onder de B van margreb, business komt te staan. En, de A van magreb is ook het begin van associaties! Groet

cj_tetuani
18-03-2004, 15:37
Origineel gepost door music Beste lezer, Ik ben bezig met een onderneming dat zich bezig gaat houden met beurzen organiseren op het gebied van maghreb producten, Maghreb consumenten en internationale betrekkingen met bedrijven uit maghreb in contact te brengen met Nederlandse bedrijven. Maar ik heb helaas nog geen passende naam voor mijn onderneming gevonden. Mijn vraag jullie is? of een naam kunnen verzinnen die pakkend,kort en binding heeft met Maghreb. Als er voor jou naam word gekozen zal ik contact met je opnemen. Bij voorbaat dank voor jullie gedane moeite. Rachid el Hajoui MNI Maroc Ned Internationaal


Pagina's : [1] 2