Bekijk volle/desktop versie : Onze Oemmah vandaag de dag



15-01-2009, 17:41
Onze Oemmah vandaag de dag


Assalamoe alaikom warahmatoelahi wabarakatoeh Mijn beste broeders en zusters.

De gebeurtenissen van de laatste tijd houdt elke moslimbroeder en zuster bezig. De aanval van Israel op onze mosimbroeders en zusters in de gaza strook is te verschrikkelijk om in woorden uit te drukken. Vrouwen en kinderen worden afgeslacht, het aantal doden is de 1000 voorbij en het aantal gewonden loopt tegen de 5000! SoubhanaAllah, een ware genocide, een etnische zuivering, een afslachting. Er worden zelfs ook illegale chemische wapens gebruikt tegen de palestijnen, verkregen door Amerika, alsof ze proefkonijnen zijn Hasbia Allah wa ni3mal wakiel! De Joden kennen geen genade, kennen en erkennen ook geen internationale wetten en verdragen, en komen ook nooit verdragen na. Heb je je weleens afgevraagd... Wat willen die Joden eigenlijk? Vrede?! Absoluut niet, Zij zijn niet uit op vrede, elk vredesverdrag werd door hen overtreden. Op een voorstel voor een 10-jarig bestand in 2007 door de regering Hamas-Fatah destijds is door Israël nooit op gereageerd. De afgelopen 4 jaar met alleen Fatah aan de macht heeft Israël ook niets bereikt. Israël is op hele andere dingen uit dan vrede, dat is wel te zien aan deze oorlog die ze nu begonnen is.

Maar wat moeten wij moslims nu doen, wat kunnen we doen? Voel je je ook zo machteloos als je je broeders en zusters zo ziet lijden? Staat de wanhoop je ook zo nabij? Oh mijn lieve broeders en zusters, onthoud één ding... Niets gebeurt zomaar. Alles heeft een betekenis.... en alles is gair. Welke gevolgen van de oorlog zien we tot nu toe bij de moslim oemma? Allereerst zie je dat de moslimoemma wakker is geworden alhamdoelilah. De oemma leefde gewoon en stond niet stil bij wat het deed in deze doenya. Door deze gebeurtenis is de oemma wakker geworden en dichter bij Allah swt komen te staan. Weet ook dat elke moslim beproefd zal worden in deze dounya. De leider van Hamas zei ook in zijn toespraak soubhanAllah dat deze oorlog hen dichter bij Allah swt heeft doen brengen. MashaAllah wat een imaan! MashaAllah wat een imaan zij allen daar hebben in de gazastrook, zoveel zij lijden, zoveel dierbaren zij verloren hebben, zo beproefd zij worden.... toch zeggen zij alleen ALHAMDOELILAH! Moge Allah hen bijstaan YA RAB! En vergeet niet mijn lieve broeders en zusters dat de doden bij de palestijnen martelaren zijn en naar het paradijs zullen gaan en dat de doden aan de Joodse kant eeuwig zullen branden in de hel, bi idni Allahie ta3ala.

Na het feit dat de oemma wakker is geworden en dichter bij Allah swt is komen te staan, zie je ook dat de oemma meer een eenheid is gaan vormen. De moslim werd zich meer bewust dat de Koran en de Soenna de moslims verbind, en dat de moslims één gezamenlijke vijand hebben. Moslims over de gehele wereld zijn bereid om hun leven te geven voor hun broeders en zusters in Gaza. Maar helaas staan de leiders van de mosimlanden hen in de weg....

Mijn lieve broeders en zusters al deze gebeurtenissen duiden er ook op dat de eind der tijden nabij is. Zoals jullie wellicht wel zullen weten, zal er in de eind der tijden een eindstrijd uitbreken tussen de moslims en de koefaar. Je dient je als moslim daar ook op voor te bereiden, en je kinderen daar ook mee op te voeden. De overwinning mijn beste broeders en zusters zal uiteraard aan de moslims zijn bi idni Allah ta3ala. Maar die overwinning komt niet zomaar.....

Inna nasr qarieb, de overwinning is nabij. Maar heb je je wel eens afgevraagd...Wat staat de overwinning van de moslims in de weg? Elke zonde die een moslim als individu begaat doet de overwinning van de moslims een stap verder verwijderen. Heb je goed gelezen wat er stond?! Weet je hoe ernstig dat is! ELKE ZONDE DIE EEN MOSLIM ALS INDIVIDU BEGAAT DOET DE OVERWINNING VAN DE MOSLIMS EEN STAP VERDER VERWIJDEREN! SoubhanaAllah! JIJ bent dus verantwoordelijk! JIJ als moslim individu bent verantwoordelijk voor de situatie waarin de moslims zich nu bevinden. Dat betekent dus dat jij wel degelijk wat kunt betekenen mijn beste broeders en zusters. Keer terug naar de Koran en de Soenna, keer terug naar Allah. Zoveel zondes begaan de moslims vandaag de dag die we normaal zijn gaan vinden asta3firoelah.

Het nalaten of het niet onderhouden van het gebed, vrouwen en meisjes die geen hijaab dragen, moslims die roken, moslims die handelen in riba, moslims die huizen kopen en leningen afsluiten, vrijelijke omgang tussen mannen en vrouwen, overspel, onzedelijk gedrag, drank, onrespect jegens je louders, liegen, stelen, frauderen, anderen vrezen ipv Allah etc etc etc.

Er zijn nog veel meer zondes om op te noemen die onze moslims begaan, waarschijnlijk herken je je zelf in één van deze zondes of bega je andere zondes. Beteken iets voor je moslimbroeders en zusters. Sta de overwinning van de moslims niet in de weg, Vecht tegen jezelf en vermijd zondes, laat je zondes na! Ga terug naar de Koran en de Soenna en breng jezelf dichter bij Allah swt door het nalaten van zondes.

Als onze moslim oemma terug keert naar de Koran en de Soenna zal de moslim oemma overwinnen. Maar onze moslim oemma dient zich ook te zuiveren van de moenafiqien, de huichelaars. Diegenen die zeggen dat ze moslims zijn maar die samenwerken met de vijand. Zij zijn diegenen die de overwinning van de moslims ook absoluut in de weg staan.

Moge Allah swt jullie en mij helpen om ons te houden aan de Koran en de soenna en ons dichter naar Hem te brengen.
Moge Allah swt ons helpen om ons van onze zondes te bevrijden en ons standvastig maken.
Moge Allah swt de oemma verenigen in de waarheid en onze oemma zuiveren van de moenafiqien.
Moge Allah swt gauw de eindstrijd los laten breken waarbij de Waarheid en de Valsheid duidelijk zal zijn en de overwinning aan de moslims zal zijn. AMIEN YA RAB!

Moge Allah swt dit bericht laten aankomen in de harten waar gair in zit.

SoubhanaAllahie wa bihamdik ashhadoe an la ilaaha illa ant asta3firoelah wa atoeboe ilaik.


Wasalaam,

Oem Chaima

15-01-2009, 18:28


Allahoema Amien op jouw Ad3iayae lieve Oegt!

Dat was een mashaAllah stuk tekst die je hebt getypt. Moge Allah te3ala jou daarvoor belonen!

Zoals je zei, het einde is naderbij. We moeten een eenheid vormen en leven volgens de Koran en de Soenna van de profeet vrede zij met hem. Als we dit niet doen, zijn we verloren.

Moge Allah ons tot de Sabirien laten behoren!
Moge Allah ons vergeven om elke zonde die we verrichten!
Moge Allah ons beschermen tegen de vervloekte duivel!
Moge Allah onze broeders en zusters sabr schenken, die de oorlogen meemaken.
Moge Allah hen de Jennat El Firdaws schenken!
Ya Allah sta ons bij in deze moeilijke tijden!

Allahoema Amien!!!
Allahoe Akbar!!

Wa salamoe alaikum,
Asma_r.

15-01-2009, 18:33
Jazaaki Allaahoe ghayran Oeghty
Barak Allaahoe fiekie

15-01-2009, 18:34
Onze OT's lijken 't een en ander op elkaar

16-01-2009, 11:04


MachaAllah wat een prachtige stuk, moge Allah je hiervoor belonen Inshallah.

16-01-2009, 13:41
Baraaka Allahoe fiekie Oeghty