Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Zijn Er Veel Marokaanse 'moslims'die Niet Meedoen Aan Ramadan???elhabiba
25-10-2002, 00:05


:eek: ik stond perplex toen ik te horen kreeg dat er veel marokaanse "moslims' niet vasten,of meedoen aan ramadan....!!!!!! Voor mij was het zooooo vanzelf sprekend als eten drinken en slapen. Maar blijkbaar had k het mis...... Voortaan vraag ik altijd heeel voorzichtig of iemand meedoet aan ramadan....want you dont never now :eek: :eek: Maar om eerlijk te zijn...vind ik best wel erg.... Dus een oproep aan al de gene die niet meedoen,door wat voor reden dan ook...... : "probeer het gewoon een keer,en wees er zeker van dat je er niet aan dood gaat...echt waar!!!!En je krijgt nog hasanaat ook nog!!!Heb je je zelf ooit afgevraagd wat je kan overkomen als je 30 dagen vast???Nou de antwoord kun je weten door het te ervaren...." allah jehdie ma glak.... liefs elhabiba :zwaai:

Beni_Bouyachie17
26-10-2002, 19:03
Asalaam moechaleikum, Volgens mij lijkt mij het op zich wel mee vallen met mgharba die niet mee vasten en als ze het wel doen houdne ze het in de meeste gevallen stil. Macha turken man wajouaaaaaaa de domste volk die ik heb meegemaakt. (op een paar na) Ja zeg ik leuk man ramadan komt eraan relaxed ja zegt ze oh die ik toch niet aan mee nooit aan meegedaan niemand trouwens behalve m n ma. Oh oke zeg ik dan enne suikerfeest dan doe je daar wel mee. Waarop zij zegtt : ja duhhh is gezellig man lekker eten. :rolleyes: Terr terr gela turken. Macha salamaa, :zwaai: P.s dat moest ik ook ffe kwijt. INSJACHELAH KOMT DE RAMADAN DIT JAAR GOED NET ALLS ALLE ANDERE JAREN. IEDEREEN ALVAST EEN MABROEK RAMADAN.

marocchik
26-10-2002, 19:31
Ja het is al weer bijna ramadan. Ik begrijp inderdaad dat bepaalde mensen zeggen dat ze moslim zijn en dat niet meedoen aan de ramadan. Ramadan is ook een van de belangrijke dingen in de islam. Maar ja iedereen moet het zelf weten. Ik vind dat ramadan toch wel de mensen dichter bij elkaar brengt op de een of andere manier. Eigenlijk is dat wat ik kwijt wilde. Inshallah komt het wel goed!!! En mensen Alvast Ramadan moebarak want we moeten nog weinig dagen te gaan

marocchik
26-10-2002, 19:33
ik bedoel dat ik het niet begrijp sorry staat er een beetje verkeerd. Nou ja jullie begrijpen vast wel wat ik bedoel. MENSEN BESLAMA, HET GA JULLIE GOED

elhabiba
27-10-2002, 01:07


Origineel gepost door $$Roukajah$$ ey mag je je tanden poetsen als je ramadan hebt in de ochtend?????????? ja hoor dacht het wel..... liefs elhabiba :zwaai:

tamazeert
27-10-2002, 13:03
He salam! je tanden poetsen mag je doen, voor dat het tijd is. dat je niet meer mag eten, en zekers niet na de tijd dat je dan zegt ooh ik ga even mij tanden poetsen! meteen na het eten je tanden poetsen (sochtends dan he)

Nadiah
27-10-2002, 16:17
Origineel gepost door elhabiba :eek: ik stond perplex toen ik te horen kreeg dat er veel marokaanse "moslims' niet vasten,of meedoen aan ramadan....!!!!!! Voor mij was het zooooo vanzelf sprekend als eten drinken en slapen. Maar blijkbaar had k het mis...... Voortaan vraag ik altijd heeel voorzichtig of iemand meedoet aan ramadan....want you dont never now :eek: :eek: Maar om eerlijk te zijn...vind ik best wel erg.... Dus een oproep aan al de gene die niet meedoen,door wat voor reden dan ook...... : "probeer het gewoon een keer,en wees er zeker van dat je er niet aan dood gaat...echt waar!!!!En je krijgt nog hasanaat ook nog!!!Heb je je zelf ooit afgevraagd wat je kan overkomen als je 30 dagen vast???Nou de antwoord kun je weten door het te ervaren...." allah jehdie ma glak.... liefs elhabiba :zwaai: Weet je wat het is.. ik heb ook nooit meegedaan aan de ramadan. Moge Allah me vergeven..weet je hoe dat komt.. het was niet vanzelfsprekend.. en ik denk dat dat voor steeds meer mensen het geval is... ik ben niet als een moslim opgevoed (ben wel marokkaans)maar voel me wel moslim en ben het ook en daarom vast ik nu ook.. Nadia

doc25
27-10-2002, 16:28
Origineel gepost door Nadiah Weet je wat het is.. ik heb ook nooit meegedaan aan de ramadan. Moge Allah me vergeven..weet je hoe dat komt.. het was niet vanzelfsprekend.. en ik denk dat dat voor steeds meer mensen het geval is... ik ben niet als een moslim opgevoed (ben wel marokkaans)maar voel me wel moslim en ben het ook en daarom vast ik nu ook.. Nadia :goedzo:

elhabiba
28-10-2002, 13:30
Origineel gepost door Nadiah Weet je wat het is.. ik heb ook nooit meegedaan aan de ramadan. Moge Allah me vergeven..weet je hoe dat komt.. het was niet vanzelfsprekend.. en ik denk dat dat voor steeds meer mensen het geval is... ik ben niet als een moslim opgevoed (ben wel marokkaans)maar voel me wel moslim en ben het ook en daarom vast ik nu ook.. Nadia een heleeee dikke boussa!!!! goed zo meid!! liefs elhabiba :zwaai:

lekkeremeisje
05-08-2012, 12:18
ieder zijn graf:goedzo:

boekenwurm
05-08-2012, 18:15
Jij hebt hier een topic uit 2002 uit zn 'graf'gehaald

lekkeremeisje
06-08-2012, 16:42
waar heb je het over?

Anoniem6464
06-08-2012, 19:39


waar heb je het over? Dit topic is aangemaakt in 2002. Zie eerste reactie.

marmita_artist
06-08-2012, 20:06
Jij hebt hier een topic uit 2002 uit zn 'graf'gehaald Dus dat! :hihi:

bezemjekam
07-06-2016, 18:40
En nu haal ik hem weer uit zn graf