Bekijk volle/desktop versie : vraagje



09-01-2009, 10:11
Mods ik haal dit zo weg, bij cuisine zijn ze allemaal uitgestorven


Een vraagje;

kan je een tagine maken zonder kasbour/mahadnous?

Heb alleen marokkaanse kruiden in huis.

Heeft iemand dit wel eens eerder gemaakt, straks sta ik de hele tijd in de keuken en is het niet te vreten.

Dank jullie wel alvast

09-01-2009, 10:13


Nee ik wou het vorige keer ook maken maar ik hoorde van iedereen dat het niet te vreten is zonder
Dus heb ik maar een dag gewacht en heb ik het gemaakt met kosbar

09-01-2009, 10:15
Ik gebruik het haast nooit,en mijn tagine is verrukkelijk!

09-01-2009, 10:15
lieve schat wallah ik heb het echt vaak zonder gemaakt en is ook heel lekker wallah je hebt misschien die kosbar smaar niet
maar toch lekker

wat je dan wel moet doen is extra veel ui gebruiken.....
is me bvaak overkomen....

09-01-2009, 10:15


meen je dat nou?
had zo een zin in een lekkere tagine. Een gegrilde kip op z'n Marokkaans kan zeker ook niet?

09-01-2009, 10:20
NOGMAALS MIJN TAJINE IS VERRUKELIJK ZONDER!!!!
WALLAH DR BLIJFT GEEN AARDAPPELTJE OVER!!!

09-01-2009, 10:20

Citaat door sweetsweetheart:
lieve schat wallah ik heb het echt vaak zonder gemaakt en is ook heel lekker wallah je hebt misschien die kosbar smaar niet
maar toch lekker

wat je dan wel moet doen is extra veel ui gebruiken.....
is me bvaak overkomen....




oke, dus het kan zonder alleen extra veel ui gebruiken? Ik ga het proberen, heb het zo lang niet gegeten. Ik zit weer in mijn vreetbuienweek

09-01-2009, 10:21
ze hoorde het van iedereen dus ze heeft het niet eens geprobeerd

09-01-2009, 10:21

Citaat door _prive_:
oke, dus het kan zonder alleen extra veel ui gebruiken? Ik ga het proberen, heb het zo lang niet gegeten. Ik zit weer in mijn vreetbuienweek


goedzo meid is geen enkel probleem hoor
is gewoon marokkaanse bull dat het er altijd in moet

09-01-2009, 10:26

Citaat door sweetsweetheart:
goedzo meid is geen enkel probleem hoor
is gewoon marokkaanse bull dat het er altijd in moet



hmmm die tagine moet maar wachten, kom er achter dat ik geen zahfraan heb. aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh

09-01-2009, 10:33

Citaat door _prive_:
hmmm die tagine moet maar wachten, kom er achter dat ik geen zahfraan heb. aaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh


heb je wel curcuma?
dat geeft namelijk een soort gelijk kleurtje en een lekkere smaak

09-01-2009, 10:47
kan je dat ook bij de hindoestaan halen?
Indische mensen gebruiken dat toch voor roti en rijst?

09-01-2009, 11:04


wie kan me helpen?

09-01-2009, 11:06
ik doe altijd peterselie en koriander bij de tagine..heb het nooit zonder gebruikt...ik zou dus niet weten..