Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk Microdermabrasie omgeving Den Haag



07-01-2009, 20:06
Wie heeft er ervaring met microdermabrasie?
Ik woon zelf in Den Haag......
Ik wil graag weten waar je het kunt laten doen, wat het kost en of je echt resultaat ziet! En hoeveel behandelingen heb je nodig?
Hoop op reacties!!!

11-01-2009, 11:10


wat is dat?

11-01-2009, 11:15

Citaat door bekeerdem0slima:
wat is dat?


Microdermabrasie

Microdermabrasie is op het ogenblik de best geadviseerde techniek voor huidverbetering.In tegenstelling tot bepaalde chemische peelings en laserbehandelingen behoeft mocrodermabrasie geen narcose, plaatselijke injecties of
verdoving. Het is geschikt voor alle huidskleuren en huidtypes en kan gebruikt worden voor uiteenlopende huidproblemen in het gezicht, op de handen en het lichaam.Een donkere huid, welke niet geschikt is voor chemische peeling of
laser-behandelingen kan uitstekend met microdermabrasie behandeld worden.

Voelt uw huid zacht en fris aan zoals u dat wenst? Of bent u niet tevreden omdat uw huid bedekt is met bruine vlekken, acne littekens, rokershuid en/of rimpels en plooien.Met onze microdermabrasie (kristal-peel) behandeling wordt in korte tijd de huidconditie en daarmee uw uiterlijke verschijning aanzienlijk verbeterd. Met deze pijnloze behandeling van de opperhuid worden dode huidcellen - die bij het ouder worden minder snel op natuurlijke wijze verdwijnen - losgemaakt en afgezogen. Bovendien wordt hierdoor de bouw van nieuwe huidcellen en de doorbloeding van de huid gestimuleerd.Het is aangetoond dat na een microdermabrasie behandeling de aanmaak van o.a. collageen sterk toeneemt, waardoor sneller verjonging van de huid plaatsvindt.De microdermabrasie behandeling bestaat uit een mechanische peeling van de huid met zuivere micro quartzkristallen. Deze worden onder vacuümdruk tegen de huid geblazen en afgezogen, zodat dode huidcellen
worden afgevoerd. De microkristallen zijn chemisch niet actief waardoor geen neveneffecten kunnen ontstaan. De behandeling is geschikt voor alle huidkleuren en huidtypen. Door het effect van de vacuümmethode (verbetering van de doorbloeding) wordt het helingsproces bespoedigd.Microdermabrasie is - een niet operatieve - methode omhuideigenschappen/-conditie onafhankelijk van kleur en type te verbeteren.Voor een optimaal resultaat dienen periodiek meerdere behandelingen plaats te vinden. Microdermabrasie is pijnloos en betaalbaar!

De Microdermabrasie-behandeling duurt vanaf 20 minuten. Op het ogenblik de meest populaire techniek voor huidverjonging vanwege haar eenvoud, effectiviteit en bijna volledige afwezigheid van bijwerkingen. Een donkere huid, die niet geschikt is voor chemische peelings en laser behandelingen, kan wel met Micro-dermabrasie worden behandeld. Via een mondstukje slijpt een geregelde stroom van steriel aluminiumkristallen de huid op de gewenste plaatsen af. Tegelijkertijd worden de gebruikte kristallen en loskomende huidcellen afgezogen en weer opgevangen in een aparte kristalhouder van de micro unit.

De mate van peeling van het te behandelen lichaamsdeel is regelbaar en afhankelijk van de plaats van het huidoppervlak. Hiermee is een zachte en pijnloze peeling uit te voeren die de collageenproductie stimuleert waardoor nieuwe huidcellen ontstaan die de buitenste huidlaag (epidermis) zachter, gladder en jonger maken. De behandeling geeft geen belasting in het sociale verkeer. Na afloop van de behandeling mag u direct make-up opbrengen en zijn er geen medicijnen vereist.)
Wat kunt u van microdermabrasie verwachten?
• huid verjongend / verbeterend
• rimpels en (acne) littekens vervagen
• de huid wordt diep gereinigd
• vlekjes en verkleuringen verdwijnen
Aan het eind van de behandelingsessie zult u en uw omgeving verbetering en verjonging van de huid waarnemen. Rimpels en plooien zullen vervagen, vochtrimpels verdwijnen.