Ik denk dat je marmercake bedoeld?
x 1 pak cakemix ( + ingrediënten die op de verpakking cakemix staan)
x 5 eetlepels cacao
x 4 eetlepels suiker
Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor op 160 graden. De cake moet ongeveer een uur in de oven. Vet de cakevorm in met boter en bestuif deze met bloem. Bereid het cakebeslag volgens aanwijzingen op de verpakking (ik las dat je een kant en klare mix hebt gehaald) Schep 2/3 deel van het cakebeslag in de cakevorm. Houd 1/3 deel nog even apart. Meng de cacao en suiker, en spatel dit door het resterende beslag (die 1/3 deel). Klop het beslag nog ca. 30 seconden goed op. Schep het cacaobeslag op het lichte beslag en spatel de twee beslagen licht door elkaar zodat een marmereffect ontstaat. (de strepen die je bedoelde). Bak de cake in ca. 60 minuten gaar (als prikker er schoon uitkomt is de cake klaar). Succes schat en als je vragen hebt dan hoor ik het van je