Bekijk volle/desktop versie : Advies aan de joden onder ons....



02-01-2009, 19:00
"Een groep joden kwam naar de profeet ( vrede zijn met hem) en zij zeiden: De dood zij met jullie." Daarop zij ik: Met jullie zij de dood en de vervloeking en woede van Allah! Maar de profeet (vrede zij met hem), zei: Stop daarmee o 'Aaisha wees zachtaardig en pas op de hardvochtigheid en onbeschoftheid'
Ik zei: ' Heb jij dan niet gehoord wat zij zeiden? Hij antwoordde: 'Heb jij dan niet gehoord wat ik zei?' Ik heb hen geantwoord. Mijn smeekbede tegen hen worden verhoord, maar hun smeekbede tegen mij worden niet verhoord."

Beste broeders en zusters,

Reageer op de beste wijze...

O, mensen van het boek, waarom redetwisten jullie over Ibrahim, want de Thora en de Indjiel werden pas na hem geopenbaard. Hebben jullie geen verstand? Waarlijk, jullie zijn degenen die redetwistten over datgene waarover jullie kennis hebben. Waarom redetwistten jullie niet over datgene, waarover jullie geen kennis hebben. Allah weet het en jullie weten het niet. Ibrahim was geen jood, noch een christen, maar hij was een ware moslim (Hanifan) – en verenigde niemand in de aanbidding van Allah. Waarlijk, onder de mensheid zijn degenen die de grootste claim op Ibrahim legden degenen die hem volgden en deze profeet. En Allah is de beschermer van de gelovigen.

(Qoer-aan Soerah Ali-Imran: 65-68)

Hieronder een aantal joden die bekeerd zijn tot de Islaam, de Religie van alle Profeten en diegenen die hun opgevolgd in ichlaas en oprechtheid walHamdulillah.

http://nl.youtube.com/watch?v=O2D3gaVH1Dk
http://nl.youtube.com/watch?v=DabIO_gwRgo