Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : iedereen die weleens bij een dermatoloog is geweest?LZN
08-03-2004, 15:11


Salaam Alaikoem, ik ga volgende week naar een dermatoloog in het vu-ziekenhuis voor mijn acne probleem, wie kan me tips geven, wat zijn jullie ervaringen? wat moet ik me niet laten aanpraten? en wat kan ik o.a. verwachten? nou ik hoop gauw wat te horen van jullie Salaam Alaikoem.

OujDa_LaDy
08-03-2004, 16:12
Ik Ga Ook Naar Een Dermateloog Maar Dan In Rotterdam Eerst Ging Ik In Amsterdam--->AMC...Tja Tips...Ik Zou Echt Niet Weten Sorry... Groetjes..

rammetje1980
09-03-2004, 10:46
Ik ben ook jarenlang behandeld door de dermataloog voor mij acne....gewoon een ramp....tenminste hangt van de dermataloog af...in de tijd dat ik onder behandeling was, kreeg duizenden middeltjes om acne te genezen, van zalfjes tot lotion, maar helaas niks hielp...erger nog me acne werd steeds erger en erger.....me dermataloog zag aan me dat ik niet tevreden was met de resultaat en vertelde me dat ik een fruitzuur behandeling kreeg maar dat het niet vergoed wordt door de verzekering, dus dat ik de behandeling in zijn praktijk moest doen, ik was natuurlijk zo wanhopig dat ik dat heb gedaan, hoewel het heen en weer lopen is , is echt de moeite waard, me acne is niet helemaal weg, maar is wel minder geworden, nu ben ik aan de diane pil begonnen en ben daarnaast onder behandeling bij de schoonheidspecialiste ...en eindelijk heeft het resultaat, vooral de pil helpt heel erg...ik heb veel moeite gedaan om van acne te komen, maar je moet niet alles geloven want de dermataloog zegt, sommige willen van hun patienten af, met een of andere zalfje dat niet eens helpt... Veel sterkte, Liefs Rania

rammetje1980
09-03-2004, 11:29
Origineel gepost door Majidah he bedankt zeg voor je info!! ;) Graag gedaan schat...........

kenza28
09-03-2004, 13:04


Hallo ik was ook voor een jaar bij de dermatoloog in behandeling geweest maar het hielp helemaal niks kreeg ook allerlei zalfjes mee en het maakte het allemaal veel erger door die zalfjes droogde de huid zo uit dat het meer talg aanmaakte en op en gegeven moment ben ik ook de diana pil gaan gebruiken en moet zeggen dat ik nu meer resultaten zie heb minder last van acne, en ga ook om de 6 weken naar een schoonheidspecialist ik moet zeggen dat mijn huid er nu veel beter uit ziet!!!!!!!!!!!! Nou meid ik wens je veel succes verder en insallah kom je gauw van je acne af!

Miss_Banana
09-03-2004, 13:15
Origineel gepost door Majidah Salaam Alaikoem, ik ga volgende week naar een dermatoloog in het vu-ziekenhuis voor mijn acne probleem, wie kan me tips geven, wat zijn jullie ervaringen? wat moet ik me niet laten aanpraten? en wat kan ik o.a. verwachten? nou ik hoop gauw wat te horen van jullie Salaam Alaikoem Zoals meerdere dames al hebben gezegd: de pil en een fruitzuurbehandeling. Heeft wonderen gedaan bij mijn zus ;)

Miss_Banana
09-03-2004, 15:32
Origineel gepost door Majidah ooh ben blij voor je dat je nu meer resultaten ziet, het geeft je tegelijkertijd ook weer een goed gevoel en gaat het leven weer zonnig tegemoet, ik weet in ieder geval een ding, ik heb zeker verstand van al die zalfjes..ik kan bijna een eigen zaak beginnen met al die middeltjes die ik thuis heb :) ik zal me ook niets laten aanpraten door die dermatoloog waar ik nog heen moet gaan, ik wil gewoon echt iets dat helpt, ik kan jammer genoeg de diana pil niet meer nemen omdat ik er echt heel dik van werd, dus ben ik daar al een hele lange tijd geleden mee gestopt... :zwaai: Probeer anders een lichtere pil. Microgynon is een lichte pil, ik gebruik hem zelf ook en ben er geen gram zwaarder door geworden. Vraag advies bij je huisarts ;)

Lampjuh
09-03-2004, 15:50
Met alle respekt voor jullie menigen, maar ik denk dat een dermatoloog het toch beter weet.

meryema
09-03-2004, 22:18
yep je hebt gelijk lampjuh..