Bekijk volle/desktop versie : Wake voor Palestina vanavond op de Dam!!



Pagina's : [1] 2

27-12-2008, 16:49
WAKE VOOR GAZA

Persbericht Nederlands Palestina Komitee:

Beste vrienden en vriendinnen,

Gaza wordt weer eens grootschalig gebombardeerd. Er vallen veel doden. Niemand die het echter interesseert. Het zijn immers maar Palestijnen. Die tellen niet mee.
Laat zien dat hun leven jou wel veel waard is.
We staan vanavond om 7 uur met fakkels en borden op de Dam. Geef het
door en kom!!!

Tot vanavond!







27-12-2008, 16:51


Deze mensen hebben niks aan borden en leuzen. Ze hebben MANNEN nodig.

27-12-2008, 17:01

Citaat door '[Ya_Fillastien:
;58720676']Deze mensen hebben niks aan borden en leuzen. Ze hebben MANNEN nodig.

juist,,,,

27-12-2008, 17:02
Allaah Elmousta3aan.

27-12-2008, 17:04


De Fatwa van de Edele wetgeleerde Shaych Saalih ibn Fowzaan al-Fowzaan hafidhehoellaah

Vraag: Is het houden van demonstraties één van de manieren tot d'awah en om de problemen en drama's van de Islaamitische natie op te lossen?

Antwoord: Onze religie is geen chaotische religie! Onze religie is een geordende religie, een georganiseerde religie, een rustgevende religie! Het houden van demonstraties is niet iets van de moslims en de moslims kenden dit (voorheen) niet. De Islaam is een rustige religie, een barmhartige religie waar geen chaos, noch rustverstooring, noch fietnah veroorzaking aan te pas komt. Dit is de Islaam! Wat betreft het krijgen van rechten, daar komt men via andere wegen als deze aan. (Namelijk) via de Islaamitisch wettelijke eising en de Islaamitisch wettelijke wegen! Maar deze demonstraties die veroorzaken fietnah, bloedvergieting en molestering van bezittingen. Daarom zijn deze zaken niet toegestaan!!!

27-12-2008, 17:05
Zo verschrikkelijke plaatjes, moge Allah subhana wa'tala hun verlossen van de pijn, insh'Allah. Tuurlijk geven we om de Palestijnen, maar wat heeft 't voor zin om in de avond met fakkels en borden te gaan wandelen?!

27-12-2008, 17:05
Fatwa van de Edele wetgeleerde Shaych al-'Allaamah 'Oebayd ibn 'Abdillaah al-Djaaberie hafiedhehoellaah(7)

Vraag: Is het houden van demonstraties en (moord) aanslagen in de landen van de moslims of in de landen van de niet-moslims een reden om de Islaamitische natie te rectificeren?

Antwoord: Een Soennie is (iemand) die zich inzet om de 'omstandigheid' in overeenstemming met de bronnen van de Islaamitische wet te rectificeren. Eén van deze zaken is, door het adviseren van de bewindhebber, en uit te nodigen naar het verenigen van het woord rond hem, en die harten die een afkeer van hem hebben gekregen weer naar hem (uit te nodigen), en het gebieden van het goede en het verbieden van het slechte in overeenstemming met wat de Islaamitische wet hem verplicht.
Wat echter belangrijk is voor Ahloel-Bid'ah en Ahwaa (begeerten) is: dat zij de omstandigheid veranderen en vernietigen. Dit zijn de handelingen van de Chawaaridj en de vruchten van het vergieten van bloed, de schending van eer, roof en diefstal, het onveilig maken van de wegen, de verspreiding van chaos, de verzaking van de veiligheid en opsplitsing van de eenheid!
(De belijding van) de Soennah is dus een gunst van Allaah voor Zijn schepping. En de omstandigheid van de dienaren noch die van de landen kan met iets anders dan de Soennah gerectificeerd worden. En daarom stond Wahab ibn Kaysaan -rahiemehoellaah- niet op uit zijn kenniskring behalve dat hij tegen zijn metgezellen, waaronder Iemaam Maalik de overleveraar na hem, zei: 'Jullie moeten weten dat het einde van deze zaak alleen gerectificeerd kan worden met hetgeen het eerste gerectificeerd is!' Asbah (een van de studenten) vroeg aan Maalik: Wat bedoelt hij? Hij (Maalik) zei: 'Hij bedoelt het begin van het geloof of de Godsvrees!' Dit is een zaak.

De tweede zaak: De verkondiging, de d'awah van Ahloes-Soennah wal-Djama'ah: 'En zij zijn de Selefiyoen, al-Firqatoen-Naadjieyyah, at-Taa`ifatoel-Mansoerah en Ahloel-Ather', komt tot stand via tederheid, medeleven, een goede gedragslijn, wijsheid in het uitnodigen op de beste wijze (etc.). Het houden van demonstraties en (moord) aanslagen is echter niet op deze zaken gebaseerd. Beter gezegd, zij zijn gebaseerd op geweld. Het plegen van (moord) aanslagen is één van de handelingen van de Chawaaridj en de Seba`ieyyah (8) vóór hen, en andere (sekten) van Ahloel-Ahwaa. Beter gezegd: (het houden van demonstraties en (moord) aanslagen) zijn handelingen van de ongelovigen (Koeffaar)!

Vertaling: 1424H door Mohammed Aboe 'Oebaydillaah

27-12-2008, 18:13
Kap met die onzin demonstraties of staan met een kaarsje...je tijd verdoen aan niks...want zo help je je broeders niet...leuk en aardig dat je laat zien dat je achter ze staat, maar daar heb je niks aan en het is verboden in islam..zie bijv de reactie van broeder impreza...

Doe iets waar je echt verandering in kan brengen...en dat doe je niet met staan op de dam...De krachtigste wapen van een moslim is geen atoombom, maar een dua...maak dus dua voor je broeders en zusters!

27-12-2008, 18:15
Hier heb ik uitspraken van geleerden die manifestatie verbieden en zeker niet goedkeuren omdat ze fitnah veroorzaken, en niet tot Islamitische handelingen behoren....

De Islaamitische Regelgeving Betreffende het houden van Demonstraties, Opstanden, Protesten, Petities, e.d.



De Fatwa van al-Moeftie al-'Allaamah Shaych 'Abdoel-'Aziez ibn Baaz (rahiemehoellaah):2

Vraag:
"Is het houden van demonstraties en opstanden van de Djihaad?"

Antwoord:
"Nee, dit is fout! Dit is een Fietnah! Dit is slecht en niet van nut!"

Vraag:
"Is het houden van mannelijke en vrouwelijke demonstraties tegen de regeringen en bewindhebbers één van de manieren om da’wah te verrichten?

Antwoord:
"Ik zie niet in dat mannelijke en vrouwelijke demonstraties als oplossing kunnen gelden. Wat ik wel zie is dat dit redenen zijn voor fietnah, slechtheden, het veroorzaken van onrecht voor sommige mensen en het aanvallen van sommige mensen zonder recht!
Wat echter de Islaamitisch wettelijke redenen zijn is: 'Het schrijven, adviseren, het uitnodigen naar het goede via de Islaamitisch wettelijke wegen die de metgezellen van de profeet (salallaahoe `alayhie was sallem) en hun oprechte volgelingen gebruikten. En die de geleerden gebruikten, door te schrijven of te spreken met de Moeftie, of de prins (burgemeester, landheer), of de bevelhebber. Door contact met hem te hebben en hem te adviseren en naar hem te schrijven, zonder hem op de preekstoelen te schandaliseren (en te zeggen jij bent dit en er is dat door jou gedaan etc. Wallaahoel-Moesta'aan!!!"


De Fatwa van al-'Allaamah al-Faqieh Shaych Mohammed ibn Saalih al-'Othaymien (rahiemehoellaah):3
Hij (rahiemehoellaah) heeft gezegd:
"Het is een verplichting voor ons om aan de hand van onze mogelijkheid te adviseren. Maar om in het openbaar te protesteren en bezwaar te maken is in tegenstelling tot de leiding van de Selef!
Jullie weten nu dan ook dat deze zaken geen betrekking hebben op de Islaamitische wet noch op Islaamitische hervorming. Dit is niets anders dan
schadelijk!... De ('Abasijnse) Chaliefah al-Ma`moen heeft (veel) van de geleerden die niet de uitspraak wilde doen van, dat de Qor`aan geschapen is vermoord. En hij heeft een een grote groep geleerden vermoord en hij verplichtte de mensen om deze valse uitspraak te doen.
Toch hebben we nooit gehoord dat Iemaam Ahmed of een ander van de geleerden in één van de moskeeën een (zit)demonstratie heeft gehouden!(?). Ook hebben we nooit gehoord dat zij de fouten van hem (de regeringsleider) rondspreidden om hiermee de mensen van haat, woede en afkeer van hem te voorzien…
Wij zijn het niet eens met het houden van demonstraties of opstanden of iets wat daar op lijkt. Wij zijn het hier totaal niet mee eens! Verbetering valt zonder dit te behalen. Maar het kan niet anders dat er geheime vingers van binnen- of buitenuit dit soort zaken proberen te lanceren."

TP2PT 'al-Fatawa al-Mohima fie Tabsier al-Oemmah' blz 97. TP3PT Samengevat vanuit: Al-Moslimoen weekblad nr. 540 blz. 10 gedateerd op (11 Moharrem 1416NH) zie: 'al-Fatawa al-Mohima fie Tabsier al-Oemmah' blz 101.

27-12-2008, 18:37
Kijk naar de beelden, kijk ernaar. Zet je tv aan, kijk naar al-yazeera. Is het dan echt nog nodig om af te vragen of demonstraties van de Islaam zijn. Wat denkt iemand te bereiken door gezamelijk op een dam te staan en hun onvrede uit te spreken. Daar heb jij niks aan en daar hebben de palestijnen al helemaal niks aan. In plaats van met zijn allen gezellig op de dam te staan, zouden alle geleerden nu eens moeten opstaan en bekend maken dat jihaad fard ayn is geworden. Inplaats van de koeffaar te vrezen en de moslims op te dragen zich niet bezig te houden met deze onderwerpen. Als alle geleerden (die zichzelf de preekstoel hebben eigen gemaakt) zouden opstaan en een eenheid vormen, had de Islaam bi idniellah nu al de overwinning kunnen behalen.

27-12-2008, 19:29
Asalamwa3alaikoem,

Broeders en zusters, weet dat de mensen er staan voor goede bedoelingen. Ook al geef ik jullie gelijk. Maar demonstraties helpen tegenwoordig niet meer, of het moet internationaal met miljoenen mensen tegelijk gebeuren.

Wat wij eventueel wel kunnen doen, zoals aangegeven, du'a doen en geld doneren aan de slachtoffers (denk bijvoorbeeld aan de stichting ISRAA).

Daarnaast is het misschien effectiever als je de overheid benaderd met brieven (post of mail), dit wordt meestal eerder serieus genomen. Al helemaal als ze duizenden brieven ontvangen of mailtjes. Overigens kan dat ook op internationaal niveau gebeuren, dus b.v. mailen naar andere europese landen, arabische landen, etc. Maja eerst een voorbeeld brief .... en van daaruit kan je pas beginnen ...

Moge Allah de onschuldige mensen bijstaan!

Ma3asalaam

27-12-2008, 19:35

Citaat door Mr.Palestine:
Kap met die onzin demonstraties of staan met een kaarsje...je tijd verdoen aan niks...want zo help je je broeders niet...leuk en aardig dat je laat zien dat je achter ze staat, maar daar heb je niks aan en het is verboden in islam..zie bijv de reactie van broeder impreza...

Doe iets waar je echt verandering in kan brengen...en dat doe je niet met staan op de dam...De krachtigste wapen van een moslim is geen atoombom, maar een dua...maak dus dua voor je broeders en zusters!



Wallaahi perfect gesproken!

27-12-2008, 19:55



Citaat door impreza:
De Fatwa van de Edele wetgeleerde Shaych Saalih ibn Fowzaan al-Fowzaan hafidhehoellaah

Vraag: Is het houden van demonstraties één van de manieren tot d'awah en om de problemen en drama's van de Islaamitische natie op te lossen?

Antwoord: Onze religie is geen chaotische religie! Onze religie is een geordende religie, een georganiseerde religie, een rustgevende religie! Het houden van demonstraties is niet iets van de moslims en de moslims kenden dit (voorheen) niet. De Islaam is een rustige religie, een barmhartige religie waar geen chaos, noch rustverstooring, noch fietnah veroorzaking aan te pas komt. Dit is de Islaam! Wat betreft het krijgen van rechten, daar komt men via andere wegen als deze aan. (Namelijk) via de Islaamitisch wettelijke eising en de Islaamitisch wettelijke wegen! Maar deze demonstraties die veroorzaken fietnah, bloedvergieting en molestering van bezittingen. Daarom zijn deze zaken niet toegestaan!!!


Ach het zijn toch maar die Domme Palestijnen zoals je in die vorige topic zei, haal die balk voor je ogen a talafie, eens kijken of je ook met zo zulkt praten als je moeder word verkracht voor je ogen door een lelijke stinkzwijn je zusje word verkracht door een stinkaap hij geniet terwijl zei schreeuwt en wat doe jij?? Hey meneer ik heb hier nog een mooi boekje dat gaat over de wonderen van de islam, komop meneer aub doe wat aardig, de islam is een geloof van vrede, een geloof van Rahma. Onze Profeet Mohammed is gezonden als Rahma, en en wil je moslim worden?? Hier heb je snoepjes blijf je nu van mijn moeder af??

En wat zou Omar Ibn Khattab doen?

27-12-2008, 20:09

Citaat door EretzZion:
Over hypocrisie gesproken. Ik zie nooit protesten over de honderden doden PER dag in Congo, of in Soedan...


De islam is als een lichaam, zionist!!!

27-12-2008, 20:38

Citaat door tare7alt:
WAKE VOOR GAZA

Persbericht Nederlands Palestina Komitee:

Beste vrienden en vriendinnen,

Gaza wordt weer eens grootschalig gebombardeerd. Er vallen veel doden. Niemand die het echter interesseert. Het zijn immers maar Palestijnen. Die tellen niet mee.
Laat zien dat hun leven jou wel veel waard is.
We staan vanavond om 7 uur met fakkels en borden op de Dam. Geef het
door en kom!!!

Tot vanavond!




Het zijn verschrikkelijke beelden, ik denk niet dat er vandaag mensen zullen afkomen.
Moge Allah insallah de slachtoffers het paradijs geven die ze verdienen.

Pagina's : [1] 2